αστρολογικες προβλεψεις για δυο 18/09 Κυριακή

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 18/09 Κυριακή

ζωδια Κριός
Δώστε στον εαυτό σας λίγο περισσότερο χρόνο για να κάνετε τις δουλειές σας σήμερα. Έχετε πολλά στο μυαλό σας και μπορεί να σας είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε. Ζητήστε από το ταίρι σας βοήθεια αν χρειάζεστε, είναι εκεί για να σας υποστηρίζουν.

ζωδια Ταύρος
Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια με το ταίρι σας. Είστε στο ίδιο μήκος κύματος και αυτό θα κάνει τη διαδικασία ευκολότερη. Μόλις τα σχέδιά σας είναι έτοιμα, θα έχετε κάτι διασκεδαστικό να περιμένετε!

 

ζωδια Δίδυμοι
Ενώ είναι λίγο απίθανο το ταίρι σας να σας κρατάει κάτι κρυφό, μπορεί να νιώθετε ότι δεν μαθαίνετε ολόκληρη την ιστορία από αυτούς. Αντί να μοιράσετε κατηγορίες, ρωτήστε τους τι έχουν στο μυαλό τους.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Εσείς και το ταίρι σας μοιράζεστε πολλά κοινά, αλλά και πάλι έχετε διαφορές. Αφιερώστε την ημέρα σας στο να βρείτε ισορροπία. Μπορεί να μην πάρετε όλα όσα θέλετε, αλλά και οι δύο θα πάρετε αυτό που χρειάζεστε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Έχετε κατενθουσιαστεί με τη νέα υγιεινή σας δίαιτα, αλλά το ταίρι σας μπορεί να μην θέλει να σας ακολουθήσει. Μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας μαζί τους, αλλά μην τους πιέζετε αν δεν ενθουσιάζονται κι εκείνοι εξίσου.

ζωδια Παρθένος
Αρχίζετε να βλέπετε καλά αποτελέσματα από την σκληρή δουλειά που έχετε βάλει στη σχέση σας. Κάντε κάτι σήμερα για να γιορτάσετε το πόσο μακριά έχετε φτάσει και το λαμπρό σας μέλλον σαν ζευγάρι.

ζωδια Ζυγός
Θα κατανοήσετε καλύτερα το ταίρι σας σήμερα και ένα θέμα που σας προβλημάτιζε, θα λυθεί. Τώρα που έχετε την απάντηση, προσπαθήστε να μάθετε κάτι από την διαδικασία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός
Ένα εργασιακό πρότζεκτ, για το οποίο δεν ήσασταν σίγουροι, πάει καλύτερα απ’ ότι περιμένατε. Γιορτάστε την καλή σας τύχη βγάζοντας το ταίρι σας έξω για φαγητό. Χαίρονται να μοιράζονται τη χαρά σας.

ζωδια Τοξότης
Αποφύγετε τα αχρείαστα έξοδα και ενθαρρύνετε το ταίρι σας να κάνει το ίδιο. Βάλτε ένα στόχο και βοηθήστε ο ένας τον άλλο να τον πετύχετε. Με κάτι να έχετε να περιμένετε, δεν θα σας φανεί τόσο ταλαιπωρία.

zwdia-fotia

ζωδια Αιγόκερως
Μην ντρέπεστε να μοιραστείτε τις επιτυχίες που έχετε στη δουλειά σας με το ταίρι σας. Αν είστε χαρούμενοι, θα θέλουν να το γιορτάσουν μαζί σας! Σας αξίζει λίγη αναγνώριση.

ζωδια Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά αφεθείτε στη ροή και εκμεταλλευτείτε τη όσο μπορείτε. Όποια ένταση βιώσετε μέσα στη σχέση σας, θα εξαφανιστεί μόλις οι ζωές σας επιστρέψουν στα φυσιολογικά τους σε λίγες ημέρες.

ζωδια Ιχθύες
Μπορείτε να περιμένετε μια ήσυχη και χαλαρωτική ημέρα σήμερα. Όλο το δράμα των προηγούμενων εβδομάδων είναι πίσω σας και τώρα μπορείτε να επιστρέψετε στην χαρούμενη ζωή σας μαζί με το ταίρι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66