αστρολογικες προβλεψεις για δυο 18/11 Παρασκευή

tumblr_l3q72zffSm1qalt7yo1_1280-600×375

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 18/11 Παρασκευή

ζωδια Κριός
Η πραγματική σας ευφυΐα θα λάμψει σήμερα και το ταίρι σας δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανο για εσάς. Έχετε την τάση να είστε μετριόφρων, αλλά τώρα είναι η δική σας σειρά να μπείτε στο προσκήνιο, οπότε απολαύστε το!

ζωδια Ταύρος
Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε μια μεγάλη αγορά σήμερα, αλλά μην χαλάσετε λεφτά για το πρώτο πράγμα που θα σας τραβήξει την προσοχή. Κάντε μια μικρή έρευνα και ζητήστε τη γνώμη του ταιριού σας. Μαζί θα κάνετε τη σωστή επιλογή.

 

ζωδια Δίδυμοι
Ακούστε τη συμβουλή των φίλων σας σήμερα. Αν σας που κάτι για τη σχέση σας, να ξέρετε ότι σκέφτονται μόνο το καλό σας. Δεν χρειάζεται να συμφωνείτε, αλλά σκεφτείτε αυτά που θα σας πουν.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Ένα απρόσεχτο σχόλιο προς το ταίρι σας, μπορεί να πληγώσει τα αισθήματα του, αν το πάρει στραβά. Αποφύγετε αυτή την κατάσταση αφιερώνοντας χρόνο στο να οργανώσετε τις σκέψεις σας πριν μιλήσετε σήμερα.

ζωδια Λέων
Θα απολαύσετε το να μάθετε κάτι καινούριο σήμερα, ειδικά αν μοιραστείτε την εμπειρία με το ταίρι σας. Φτιάξτε ποπ κορν και καθίστε στον καναπέ σας να απολαύσετε εκείνο το ντοκιμαντέρ που θέλατε να δείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Παρθένος
Όταν ξέρετε τι θέλετε, είστε πρόθυμοι να κάνετε τα πάντα για να το πετύχετε. Αυτή τη στιγμή έχετε το σχέδιο να κάνετε τη σχέση σας ακόμα πιο δυνατή και ξέρετε ακριβώς πώς να το κάνετε αυτό.

ζωδια Ζυγός
Τώρα που είχατε κάποιο χρόνο για να ζυγίσετε τις επιλογές σας, μπορεί να είστε έτοιμοι να κάνετε έναν ανιδιοτελή συμβιβασμό για το ταίρι σας. Σας δίνουν τόσα πολλά και ήρθε η ώρα να δώσετε κι εσείς πίσω.

ζωδια Σκορπιός
Καθώς μπαίνουμε μέσα στο χειμώνα, μπορεί να εμπνευστείτε να ξεκινήσετε ένα νέο είδος γυμναστικής. Κάντε το να φαίνεται λιγότερο δύσκολο καλώντας το ταίρι σας να έρθει μαζί σας. Μπορείτε να κρατάτε ο ένας τον άλλο στο σωστό δρόμο.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Θα ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας σήμερα και θα είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο. Ξεκινήστε από χαμηλά και δείτε τι μπορείτε να βελτιώσετε μέσα στο σπίτι σας. Αυτή μπορεί να είναι η ιδανική στιγμή να συνεχίσετε κάτι που είχατε ξεκινήσει με το ταίρι σας.

ζωδια Αιγόκερως
Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε κάτι που περιμένατε με αγωνία. Αν και θα νιώσετε απογοήτευση, προσπαθήστε να κάνετε εναλλακτικά σχέδια και να τα μοιραστείτε με το ταίρι σας, μέχρι να έρθει η σωστή στιγμή για την αρχική σας ιδέα.

ζωδια Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να ψάχνετε κάτι λίγο ασυνήθιστο. Τσεκάρετε μια αβαντ γκαρντ ταινία, ή ένα ασυνήθιστο μέρος για φαγητό. Αν μη τι άλλο, θα δώσει σε εσάς και το ταίρι σας κάτι να συζητήσετε.

ζωδια Ιχθύες
Αν μπορούσατε να βρείτε έναν τρόπο να κλείσετε σε μπουκάλι την ενέργεια σας, θα κάνατε περιουσία! Αντ’ αυτού, προσπαθήστε να την διοχετεύσετε σε κάτι που ωφελεί εσάς και το ταίρι σας. Μπορείτε να κάνετε πολλά σήμερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia