αστρολογικες προβλεψεις για δυο 19/09 Δευτέρα

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 19/09 Δευτέρα

ζωδια Κριός
Μπορεί να πάρει μια – δυο δοκιμές, αλλά θα βρείτε τον καλύτερο τρόπο να προσεγγίσετε μια κατάσταση με το ταίρι σας. Καταλαβαίνετε ότι το να είστε σε σχέση απαιτεί δουλειά, αλλά τα πλεονεκτήματα υπερτερούν των προβλημάτων.

ζωδια Ταύρος
Μετά από κάποιες μέρες που νιώθατε πως το κεφάλι σας πετά στα σύννεφα, νιώθετε και πάλι πίσω στη γη. Κρατήστε τα σχέδια με το ταίρι σας απλά, θα τα πάτε καλύτερα χωρίς τους περισπασμούς του πλήθους.

 

ζωδια Δίδυμοι
Δουλεύατε σκληρά και τώρα είναι η ώρα να διασκεδάσετε! Καλέστε το ταίρι σας να σας ακολουθήσει σε κάτι λίγο εκτός των συνηθισμένων. Θα περάσετε ακόμα καλύτερα αν ταρακουνήσετε λίγο τα πράγματα.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Μπορεί να νιώθετε κάπως πεσμένοι σήμερα το πρωί, αλλά μέχρι το απόγευμα θα είστε μέσα στα πάντα μαζί με το ταίρι σας. Ζητήστε τους μερικές προτάσεις, ή απλά κάντε τους έκπληξη με μια δική σας ιδέα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Έχετε ισχυρή αίσθηση του τι θέλετε, και αυτή τη στιγμή όλα φαίνεται να πηγαίνουν όπως τα θέλετε. Βρείτε έναν ξεχωριστό τρόπο για να δείξετε στο ταίρι σας πόσο χαρούμενοι είστε και ευχαριστείστε τους για τον ρόλο τους σε αυτό.

ζωδια Παρθένος
Κάντε τον ρομαντισμό το επίκεντρο της προσοχής σας σήμερα το απόγευμα και χαρίστε στο ταίρι σας μια ήσυχη βραδιά μόνο για τους δυο σας. Μια ζεστή βραδιά στο σπίτι, χωρίς περισπασμούς, είναι ο τέλειος τρόπος να δεθείτε και να περάσετε καλά.

ζωδια Ζυγός
Αν η ζωή σας στο σπίτι μοιάζει ανισόρροπη, ψάξτε τη ρίζα του προβλήματος αντί να ψάχνετε κάποιον για να ρίξετε το φταίξιμο. Εσείς και το ταίρι σας έχετε τους ρόλους σας και μαζί μπορείτε να δουλέψετε για να το λύσετε.

zwdia shmera

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Σκορπιός
Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να έχετε αντίθετες ιδέες σήμερα, αλλά και πάλι μπορείτε να το κάνετε να λειτουργήσει. Ακούστε το τι έχουν να πουν και σκεφτείτε να επανεξετάσετε τη θέση σας.

ζωδια Τοξότης
Μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να αμφισβητεί τις αξίες σας σήμερα. Μια πεποίθηση που κρατούσατε για πολύ καιρό, μπορεί να μην εφαρμόζεται πλέον στη ζωή σας. Χρησιμοποιήστε το ταίρι σας ως ακροατή, ενώ κάνετε την εξερεύνησή σας.

zwdia-fotia

ζωδια Αιγόκερως
Πείτε στο ταίρι σας ότι θα χρειαστεί όλη του την ενέργεια για να σας ακολουθήσει σήμερα. Έχετε την αντοχή να συνεχίσετε ως αργά το βράδυ και τίποτα δεν σας φαίνεται πολύ εξωφρενικό για να το δοκιμάσετε.

ζωδια Υδροχόος
Δώστε προσοχή στα σημάδια που σας δείχνει το ταίρι σας. Μπορεί να σας δίνουν πρόσβαση στον πιο μυστικό εαυτό τους, χωρίς να λένε λέξη. Όποια πληροφορία μάθετε, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα το ταίρι σας.

ζωδια Ιχθύες
Χρησιμοποιήστε τους φίλους σας σε υψηλές θέσεις για να πάρετε αυτό που χρειάζεστε. Αν μπορούν να σας κάνουν κράτηση στο πιο καυτό μέρος της πόλης, εκμεταλλευτείτε το. Εσείς και το ταίρι σας αξίζετε μια διασκεδαστική βραδιά έξω.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia