αστρολογικες προβλεψεις για δυο 20/09 Τρίτη

beha

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 20/09 Τρίτη

ζωδια Κριός
Το να είστε αυθόρμητοι είναι διασκεδαστικό, αλλά λίγη προετοιμασία θα κάνει το απόγευμά σας ακόμα περισσότερο ξεχωριστό. Αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα να φτιάξετε έναν αισθησιακό χώρο για να απολαύσετε εσείς και το ταίρι σας.

ζωδια Ταύρος
Κρατήστε ανοιχτό μυαλό απέναντι στο ταίρι σας σήμερα. Να είστε πρόθυμοι να σκεφτείτε τα πάντα, ανεξάρτητα με το πόσο υπερβολικά μπορεί να φαίνονται. Όταν πειραματίζεστε θα περνάτε καλά και θα έρχεστε πιο κοντά.

 

ζωδια Δίδυμοι
Να είστε πρόθυμοι να σκεφτείτε μια διαφορετική οπτική σήμερα. Το ταίρι σας έχει κάποιες ιδέες που φαίνονται πολύ διαφορετικές αρχικά, αλλά μόλις τις σκεφτείτε για λίγο θα δείτε τα οφέλη τους.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Αφήστε το ταίρι σας να πάρει τα ηνία στην κρεβατοκάμαρα σήμερα. Αν περιμένουν από εσάς καθοδήγηση, πείτε τους ευγενικά πως θα θέλατε να δείτε τι έχουν εκείνοι στο μυαλό τους. Η ενθάρρυνση σας θα τους βοηθήσει να απελευθερωθούν.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Τα ένστικτά σας μπορεί να ζητούν να κολλήσετε πάνω στο ταίρι σας, αλλά δοκιμάστε αντ’ αυτού να χαλαρώσετε. Αφήστε τους να έχουν τον χώρο να εκφραστούν. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μην φύγουν μακριά σας, είναι όλοι δικοί σας.

ζωδια Παρθένος
Κρατήστε τα πράγματα φρέσκα στην κρεβατοκάμαρα, κάνοντας πειραματισμούς σήμερα. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να δοκιμάσετε μια νέα τεχνική που διαβάσατε. Μην παίρνετε τους εαυτούς σας πολύ στα σοβαρά, διασκεδάστε το!

ζωδια Ζυγός
Δώστε μια δημιουργική νότα στον έρωτα σήμερα. Δοκιμάστε κάτι που είναι νέο και για τους δυο σας και διασκεδάστε το. Ο μόνος σας στόχος πρέπει να είναι να κάνετε ο ένας τον άλλο να νιώθει υπέροχα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια Σκορπιός
Κρατήστε ανοιχτό το μυαλό σας σε ότι κι αν σας προτείνει το ταίρι σας σήμερα. Η προθυμία σας να δοκιμάσετε νέα πράγματα θα σημαίνει πολλά γι’ αυτούς, ειδικά αν τους προκαλούσε άγχος το να σας τα αναφέρουν.

ζωδια Τοξότης
Ανοίξτε τον εαυτό σας σε όλες τις πιθανότητες με το ταίρι σας σήμερα. Μαζί μπορείτε να εξερευνήσετε μια πλευρά σας που ήταν κρυμμένη έως τώρα και να κερδίσετε νέο βάθος στον έρωτά σας.

zwdia shmera

ζωδια Αιγόκερως
Ζωντανέψτε την ρουτίνα στην κρεβατοκάμαρα σήμερα, ταρακουνώντας λίγο τα πράγματα. Αν συνήθως κάνετε τα ίδια πράγματα με τον ίδιο τρόπο, δοκιμάστε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, οπότε διασκεδάστε το.

ζωδια Υδροχόος
Το ταίρι σας δεν σας έλκυε ποτέ τόσο πολύ, όσο σήμερα. Έχουν κάνει κάτι διαφορετικό, ή απλά πιάνετε την αύρα που εκπέμπουν; Όπως και να χει, τους περιμένει μια απίστευτη βραδιά!

ζωδια Ιχθύες
Καλέστε το ταίρι σας να σας κάνει παρέα σε μια βραδινή ονειροπόληση και αγκαλιές κάτω από τα σκεπάσματα. Κλείστε τα κινητά σας, τους υπολογιστές και δοθείτε στον έρωτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75