αστρολογικες προβλεψεις για δυο 20/11 Κυριακή

gynaika-zygos-rantevoy-antras-parthenos

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 20/11 Κυριακή

ζωδια Κριός
Μια δύσκολη κατάσταση, στη ζωή σας στο σπίτι, θα απαιτήσει την υπομονή και την επιμονή σας. Το να δείξετε στο ταίρι σας ότι είστε πάντα στο πλευρό του, θα κάνει τα πράγματα πολύ ευκολότερα.

ζωδια Ταύρος
Συνήθως είστε πρακτικοί από τη φύση σας, αλλά κάτι πολυτελές έχει τραβήξει την προσοχή σας. Μην νιώθετε ένοχοι επειδή θέλετε να χαρίσετε κάτι στον εαυτό σας. Να είστε βέβαιοι ότι το ταίρι σας πιστεύει ότι σας αξίζει οτιδήποτε σας κάνει χαρούμενους.

 

ζωδια Δίδυμοι
Όταν γνωρίζετε τα όρια σας, θα μπορέσετε να δείτε πέρα από αυτά και να κάνετε αλλαγές στο μέλλον. Το ίδιο ισχύει και για το ταίρι σας. Μαζί μπορείτε να βοηθήσετε ο ένας τον άλλο να πετύχετε καταπληκτικά πράγματα.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Αν έχετε μια τρελή ιδέα που περιμένατε το πότε θα την μοιραστείτε με το ταίρι σας, τώρα είναι η ιδανική στιγμή. Είναι πιθανότατα πιο δεκτικοί ακόμα και στα πιο τρελά σας σχέδια, οπότε μαζέψτε το θάρρος σας και πείτε τη τους.

ζωδια Λέων
Όταν δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση, θα πρέπει να φτιάχνετε τους κανόνες όσο προχωράτε. Ακούστε τις ιδέες του ταιριού σας πριν φτάσετε στα δικά σας συμπεράσματα. Και οι δύο έχετε καλά επιχειρήματα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος
Λίγη ενδοσκόπηση μπορεί να απαιτείται σήμερα. Δεν μπορείτε να δείτε τη σωστή απάντηση σε μια κατάσταση με το ταίρι σας. Δώστε στον εαυτό σας μια ήσυχη στιγμή για να κοιτάξει μέσα του.

ζωδια Ζυγός
Αν και το χάος θα κυριαρχεί γύρω σας, θα παραμείνετε ήρεμοι στη μέση του κυκλώνα. Μπορείτε να είστε θετική επιρροή για το ταίρι σας, το οποίο μπορεί να προσπαθεί να ασχοληθεί ταυτόχρονα με πάρα πολλά πράγματα.

ζωδια Σκορπιός
Να είστε πρόθυμοι να κάνετε συμβιβασμούς στη σχέση σας σήμερα. Ενώ μπορεί να μην πάρετε αυτό ακριβώς που θέλετε, θα το προσπεράσετε όταν θα περάσετε περισσότερο χρόνο ήρεμοι μαζί.

ζωδια Τοξότης
Όταν εσείς και το ταίρι σας επικεντρώνεστε τόσο έντονα στον τομέα της σχέσης σας, είναι εύκολο να αφήνετε όλα τα υπόλοιπα να σας ξεφεύγουν. Έχετε στο νου σας την ευρύτερη εικόνα, ενώσω ασχολείστε με τα μικρότερα πράγματα.

zwdia-agnh

ζωδια Αιγόκερως
Όταν και εσείς και το ταίρι σας έχετε πολλά πράγματα να κάνετε, μπορεί να μην προλαβαίνετε τα πάντα. Φροντίστε τα απαραίτητα σήμερα και ανησυχείτε για τα υπόλοιπα αργότερα. Στο τέλος θα καταφέρετε να τα τελειώσετε όλα.

ζωδια Υδροχόος
Μην ανησυχείτε τόσο πολύ για πράγματα του παρελθόντος, τα οποία δεν μπορείτε να αλλάξετε ακόμα κι αν θέλατε. Επικεντρωθείτε αντ’ αυτού στο μέλλον που έχετε με το ταίρι σας. Καλές εποχές έρχονται στο μέλλον.

ζωδια Ιχθύες
Τιμήστε την καλλιτεχνική πλευρά σας σήμερα δημιουργώντας κάτι για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας για το ταίρι σας. Δεν χρειάζεται να είναι αριστούργημα. Μια απλή εικόνα ή λίγες στοργικές λέξεις θα φτιάξουν τη μέρα τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67