αστρολογικες προβλεψεις για δυο 20/12 Τρίτη

astrologia-161014-synodos-ilioy-ermi

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 20/12 Τρίτη

ζωδια Κριός
Για να αποφύγετε τα ερωτικά καβγαδάκια φροντίστε να είστε απόλυτα και εντελώς ξεκάθαροι. Κρατήστε τα πλάνα σας απλά, σύντομα και γλυκά και μην αγχώνεστε για μικρές λεπτομέρειες (όπως το εάν άργησε ο άλλος!).

ζωδια Ταύρος
Αν σκέφτεστε να κάνετε μια μεγάλη αγορά μαζί – ή το ταίρι σας σας βοηθά να διαλέξετε ένα σημαντικό αντικείμενο που σκεφτόσασταν – περιμέντε μερικές ημέρες ακόμα πριν δώσετε όλα σας τα χρήματα.

 

ζωδια Δίδυμοι
Εσείς οι δύο μπορείτε να δημιουργήσετε κάποιες πολύ συναρπαστικές ιδέες αν βάλετε τα μυαλά σας να δουλέψουν μαζί. Ανταλλάξτε ιδέες για τα σχέδια σας για το μέλλον – και για κάποιες πιο άμεσες δραστηριότητες.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Πράγματα στη δουλειά ή στο σπίτι μπορεί να φαίνονται εξαιρετικά πολύπλοκα και μπορεί να νιώσετε λίγο πελαγωμένοι. Αντί να εκνευρίζεστε, πείτε στο ταίρι σας ότι χρειάζεστε λίγη αγάπη και φροντίδα – και έπειτα απλά χαλαρώστε και απολαύστε τες.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Εσείς οι δύο είστε σαν μια καλολαδωμένη μηχανή τώρα, οπότε δουλέψτε ως ομάδα και θα κάνετε θαύματα. Η ανακαίνιση του σπιτιού ή η καθαριότητα γίνονται διασκεδαστικές για ένα ζευγάρι σαν εσάς.

ζωδια Παρθένος
Η οξυδέρκεια σας και η εξαιρετική σας λογική σας βοηθούν με κάποια θέματα της δουλειάς, αλλά όσο κι αν προσπαθείτε να τις εφαρμόσετε και στην προσωπική σας ζωή, απλά δεν βοηθούν. Κάντε κάτι που βγαίνει απ’ την καρδιά σας αντί απ’ το μυαλό σας.

ζωδια Ζυγός
Η καρδιά σας δουλεύει υπερωρίες δημιουργώντας πολλά καινούρια συναισθήματα. Είτε είναι αγαπησιάρικα είτε λιγουλάκι αβέβαια μοιραστείτε τα με το ταίρι σας. Τα αποτελέσματα θα είναι καλά.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Σκορπιός
Προσέξτε τα ρίσκα, είτε αφορούν τη δουλειά σας είτε τη σχέση σας. Αυτό που μπορεί να χάσετε δεν αξίζει την πιθανή ανταμοιβή, ασχέτως με το πόσο δελεαστική μπορεί να είναι.

ζωδια Τοξότης
Το να αντιμετωπίζετε τους άλλους είναι λίγο δύσκολο τώρα, και το ταίρι σας δεν είναι εξαίρεση. Έχετε υπομονή, χειριστείτε τα νεύρα και αντισταθείτε στον πειρασμό να κάνετε κηρύγματα. Δείχνετε πολύ καλύτερα όταν δεν στέκεστε στο βάθρο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Αιγόκερως
Αν έχετε κάτι να πείτε στο ταίρι σας, πείτε το και ξεμπερδεύετε. Πείτε αυτό που εννοείτε και εννοείτε αυτό που λέτε – μπορεί και να το βρουν απροσδόκητα σέξι.

ζωδια Υδροχόος
Το κρύο και ο πυρετός της εποχής σας έχουν κάνει να θέλετε να κρυφτείτε στο σπίτι. Φροντίστε να φύγετε από τη δουλειά σας νωρίς και να συναντηθείτε στα κρυφά.

ζωδια Ιχθύες
Αν νιώθετε κάπως πελαγωμένοι, συναντήστε το ταίρι σας και πάρτε την υποστήριξη του. Εσείς οι δύο σε συνδυασμό με λίγο καθαρό αέρα, ακόμα και για λίγα λεπτά, θα κάνουν μεγάλη διαφορά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65