αστρολογικες προβλεψεις για δυο 21/01 Σάββατο

98824963482e8c3105129922c3ae7a23

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 21/01 Σάββατο

ζωδια Κριός
Αισθάνεστε σέξι. Τώρα, σε περίπτωση που το ταίρι δεν έχει ακούσει τα νέα, μοιραστείτε το μαζί του. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τα φιλιά! Κατεβάστε τα καλά σεντόνια και τις σέξι στολές και κάντε εξάσκηση στις ακαταμάχητες ματιές σας.

ζωδια Ταύρος
Μερικές μέρες νιώθετε ότι δεν μπορείτε να την βγάλετε χωρίς το ταίρι σας. Άλλες, αναρωτιέστε τι άλλα μονοπάτια θα μπορούσε να έχει πάρει ης ζωή σας. Όλα αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά. Αυτό που συμβαίνει κάτω από αυτές τις σκέψεις είναι αυτό που μετράει.

 

ζωδια Δίδυμοι
Είστε τόσο χαρισματικοί που όλοι σας θέλουν γύρω τους, αλλά κάνει το ταίρι σας να αισθάνεται ότι πρέπει να κλείσει ραντεβού για να σας δει. Το να προσπαθείτε να κάνετε όλους τους άλλους χαρούμενους μπορεί να κάνει εσάς δυστυχισμένους. Ήρθε η ώρα να βάλετε προτεραιότητες.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Περιστασιακά μπορεί να μπείτε σε ένα τριπάκι όπου νιώθετε δυστυχισμένοι και χωρίς ελπίδα, γιατί για κάποιο λόγο πιστεύετε ότι δεν είστε αρκετά καλοί, όταν αυτό δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ανακριβές. Μάθετε πόσο καταπληκτικοί είστε. Αφήστε το ταίρι σας να είναι το προσωπικό φαν κλαμπ σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Τα γρήγορα κοινωνικά αντανακλαστικά σας σώζουν την κατάσταση και πάλι. Ξέρετε ακριβώς πότε να παρέμβετε με ένα πείραγμα, σχόλιο ή μια ερώτηση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτός είναι ο λόγος που το ταίρι σας θέλει να σας παίρνει παντού μαζί του – λάμπετε σαν το διαμάντι που είστε.

ζωδια Παρθένος
Θέτετε τους βασικούς κανόνες, αναλαμβάνεται την ευθύνη και λέτε στον καθένα τι πρέπει να γίνει. Το ταίρι σας λατρεύει αυτή την ηγετική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Και τι να πούμε τώρα, κι εσείς αρχίζετε σιγά σιγά να την λατρεύετε.

ζωδια Ζυγός
Κάποια φωτεινή και ζωντανή ενέργεια από τα αστέρια κρατά τα πράγματα συναρπαστικά για εσάς. Όχι μόνο η σχέση σας πάει πολύ καλά, αλλά και στη δουλειά σας, η δημιουργικότητα και ο ενθουσιασμός σας φτάνουν στα ύψη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Σκορπιός
Η φαντασία είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο. Αν έχετε έρθει αντιμέτωποι με μια πρόκληση στη σχέση σας, οραματιστείτε τον εαυτό σας να αντιμετωπίζει το θέμα που έχετε μπροστά σας. Στη συνέχεια, φανταστείτε πώς αυτό σας κάνει να αισθάνεστε. Είναι το πρώτο βήμα για το δρόμο προς την επιτυχία.

ζωδια Τοξότης
Βάλτε λίγο περιποίηση στην παρουσίασή σας πριν ζητήσετε από το ταίρι σας μια χάρη. Δεν είναι ότι δεν θα το έκαναν διαφορετικά, αλλά οι προσπάθειές σας θα τους διασκεδάσουν και θα τους φτιάξουν τη διάθεση. Αυτό είναι πάντα καλό.

ζωδια Αιγόκερως
Ποιος ήξερε ότι ήσασταν τόσο καλοί στο γράψιμο με τα δάχτυλα των ποδιών σας; Ή ότι μπορείτε να φτιάξετε ένα κέικ μόνο με αλεύρι σίκαλης και κρέμα βουτύρου; Τα ταίρι σας εκπλήσσεται ευχάριστα με τα πολλά και παράξενα κρυφά σας ταλέντα (όπως και εσείς άλλωστε).

zwdia shmera

ζωδια Υδροχόος
Όταν έχει ξεδιπλωθεί σωστά, η γοητεία σας δεν είναι τίποτα λιγότερο από θανατηφόρα. Για την ακρίβεια μπορεί να έρθει η στιγμή που το ταίρι να μείνει άναυδο απέναντι σας. Αν ξέρετε ποιο είναι το σωστό που πρέπει να πείτε, μη διστάσετε, πείτε το. Θα σας είναι ευγνώμονες.

ζωδια Ιχθύες
Είστε έτοιμοι να γυρίσετε νέα σελίδα και το ταίρι σας σάς υποστηρίζει μέχρι τέλους. Αν μόνο ήσασταν σίγουροι για το ποια θα είναι αυτή η νέα σελίδα που θέλετε να γυρίσετε – αλλά δεν πειράζει, είναι όλα μέρος της διασκέδασης. Αφήστε τον εαυτό σας να περιφέρεται.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66