αστρολογικες προβλεψεις για δυο 21/08 Κυριακή

873514e130e46a244b5aae0b135db01f_XL

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 21/08 Κυριακή

ζωδια Κριός
Είστε μέρος ενός ζευγαριού, αλλά μπορείτε και πάλι να έχετε ανεξάρτητες σκέψεις. Αν δεν συμφωνείτε με το ταίρι σας σήμερα, μην το κάνετε μεγάλο θέμα. Έχετε και οι δύο δικαίωμα στη δική σας γνώμη.

ζωδια Ταύρος
Μείνετε στα σίγουρα σήμερα και αφήστε τα ρίσκα για κάποια άλλη ημέρα. Σήμερα θα θέλετε να χαλαρώσετε στο αγαπημένο σας μέρος με το ταίρι σας δίπλα σας. Η άνεση του οικείου, έχει τη δική της γοητεία.

 

ζωδια Δίδυμοι
Μετά από μερικές ημέρες αγώνων, θα φτάσετε σε ένα νέο επίπεδο κατανόησης με το ταίρι σας σήμερα. Μπορεί να μην συμφωνείτε στα πάντα, αλλά θα έχετε μια καλύτερη ιδέα για το πώς λειτουργούν τα μυαλά σας.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Θέλατε να μείνετε μέσα με το ταίρι σας, αλλά σήμερα θα θέλετε να βγείτε από το καβούκι που κρυβόσασταν. Σχεδιάστε ένα ραντεβού σε ένα κοντινό σας μέρος, που και πάλι μπορείτε να χαλαρώσετε, αλλά να είστε και γύρω από άλλους ανθρώπους, επίσης.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Γιατί να περιμένετε το Σαββατοκύριακο για να διασκεδάσετε με το ταίρι σας; Ακόμα και το να βάλετε πλυντήριο έχει τις δυνατότητες του, αν το κάνετε μαζί. Φτιάξτε μερικά κοκτέιλ, βάλτε μουσική και περάστε καλά μαζί κάνοντας τις δουλειές σας.

ζωδια Παρθένος
Φροντίστε τις οικογενειακές υποχρεώσεις σας σήμερα και ενθαρρύνετε το ταίρι σας να κάνει το ίδιο. Δεν θα το μετανιώσετε να περάσετε χρόνο με τους ανθρώπους που σας νοιάζονται περισσότερο στον κόσμο.

ζωδια Ζυγός
Μια νέα αίσθηση ιδεαλισμού σας έχει κατακλύσει. Μπορεί να φταίει που όλα μέσα στη σχέση σας πάνε καλύτερα απ’ ότι ελπίζατε; Όποιος κι αν είναι ο λόγος, φροντίστε να απολαύσετε τα αποτελέσματα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Σκορπιός
Αν μια συμφωνία φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή σήμερα, θα πρέπει πιθανότατα να της ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά πριν συνεχίσετε. Ζητήστε από το ταίρι σας να σας πει τη γνώμη του και έπειτα ακούστε αυτό που σας λέει η διαίσθηση σας.

ζωδια Τοξότης
Κάντε σχέδια σήμερα να δείτε τους άλλους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας – τους φίλους σας. Το να διατηρείτε τους δεσμούς σας δυνατούς με τους ανθρώπους έξω από τη σχέση σας, θα σας προσφέρει ένα πιο δυνατό σύστημα υποστήριξης.

ζωδια Αιγόκερως
Έχετε την ικανότητα να παραμένετε αισιόδοξοι κάτω από κάθε περίσταση. Θα σας χρειαστεί αυτή η ικανότητα σήμερα όταν το ταίρι σας μοιάζει ιδιαίτερα αγχωμένο. Η καθησύχαση σας θα τους κάνει να νιώσουν πολύ καλύτερα.

zwdia shmera

ζωδια Υδροχόος
Βγείτε έξω και περάστε χρόνο με μια μεγάλη παρέα σήμερα. Εκτιμάτε την οικειότητα της τετ α τετ επαφής με το ταίρι σας, αλλά κάποιες φορές θέλετε να παρασυρθείτε από την ενέργεια του πλήθους.

ζωδια Ιχθύες
Δώστε προσοχή σε αλλαγές στη διάθεση του ταιριού σας σήμερα. Μπορεί να μην είναι ο συνηθισμένος τους εαυτός και μπορεί να τους χρειάζεται λίγη παραπάνω υποστήριξη από εσάς. Δεν χρειάζεται να πείτε τίποτα, απλά να είστε λίγο παραπάνω στοργικοί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia