αστρολογικες προβλεψεις για δυο 21/09 Τετάρτη

erwtiki-astrologia-171014-sexualiki-apeleytherwsi

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 21/09 Τετάρτη

ζωδια Κριός
Αν έχετε να πείτε κάτι στο ταίρι σας, αλλά δεν είστε σίγουροι για το πώς να το αναφέρετε, ζητήστε υποστήριξη από τους φίλους σας. Μπορούν να σας κάνουν κάποιες προτάσεις για το πώς να χειριστείτε καλύτερα την υπόθεση.

ζωδια Ταύρος
Εκτός κι αν είναι πολύ σημαντικό για εσάς να γίνει το δικό σας, αποφύγετε τους τσακωμούς για την εξουσία με το ταίρι σας σήμερα. Τα πράγματα θα πάνε πολύ πιο ομαλά αν υποχωρήσετε και κάνετε συμβιβασμούς.

 

ζωδια Δίδυμοι
Βρείτε ένα ήσυχο μέρος όπου μπορείτε να μείνετε μόνοι με τις σκέψεις σας σήμερα. Το να δώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί τα πράγματα με την ησυχία του, θα είναι καλό και για εσάς και για τη σχέση σας.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Αν η καρδιά σας και το μυαλό σας δεν συμφωνούν σήμερα, πηγαίνετε με τη διανοητική πλευρά σας. Μπορεί να περάσουν μερικές ημέρες μέχρι να καταλάβετε ότι κάνατε τη σωστή επιλογή, οπότε έχετε πίστη στα ένστικτά σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Το ταίρι σας μπορεί να χρειάζεται σήμερα τη βοήθειά σας στη λύση ενός προβλήματος. Μπορεί να μην έχετε έτοιμη μια απάντηση, αλλά μαζί μπορείτε να εξερευνήσετε τις διαθέσιμες επιλογές και να βρείτε μια καλή λύση.

ζωδια Παρθένος
Αν το ταίρι σας κάνει κάτι που δεν σας ευχαριστεί, προσέξτε τον τρόπο που θα του το πείτε. Διαλέξτε τα λόγια έτσι ώστε να είναι εποικοδομητικά και όχι επικριτικά. Ο τόνος σας θα επηρεάσει την αντίδρασή του.

ζωδια Ζυγός
Η σημερινή ημέρα θα είναι πολύ καλή για εσάς και το ταίρι σας. Είστε απόλυτα συγχρονισμένοι και όλα φαίνονται εύκολα και ανάλαφρα μεταξύ σας. Βγείτε έξω και εκμεταλλευτείτε το στο έπακρο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός
Δράματα από την οικογενειακή σας ζωή, μπορεί να μεταφερθούν στη σχέση σας σήμερα. Επιτρέψτε στον εαυτό σας τον χρόνο που χρειάζεται για να διορθώσει τα πράγματα. Δεν υπάρχει λόγος να βιάσετε τη διαδικασία.

ζωδια Τοξότης
Μια έννοια που δεν μπορούσατε να καταλάβετε, θα έχει νόημα για εσάς σήμερα. Μοιραστείτε την ανακάλυψή σας με το ταίρι σας και κάντε το να νιώσει το ίδιο συναίσθημα της επιτυχίας.

ζωδια Αιγόκερως
Χωρίς όρια έξοδα, μπορεί να σας δημιουργούν προβλήματα, οπότε ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στα οικονομικά σας σήμερα. Μιλήστε στο ταίρι σας για το πώς να κάνετε τα κοινά σας έξοδα πιο διαχειρίσιμα.

zwdia-taro-astra

ζωδια Υδροχόος
Μια ιδέα θα σας έρθει σήμερα, και θα είναι τόσο συναρπαστική που δεν θα μπορείτε να περιμένετε για να την μοιραστείτε με το ταίρι σας. Ο ενθουσιασμός σας και μόνο θα είναι αρκετός για να τους πείσει να σας ακολουθήσουν στο τελευταίο σας σχέδιο.

ζωδια Ιχθύες
Είστε ικανοποιημένοι με το πώς είναι τα πράγματα, αλλά πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση. Αν το ταίρι σας προτείνει κάποιες αλλαγές, να είστε ανοιχτοί. Μπορεί να κάνουν τη ζωή σας ακόμα καλύτερη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia