αστρολογικες προβλεψεις για δυο 22/06 Τετάρτη

zwdia-shmera-imerisies-161014

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 22/06 Τετάρτη

ζωδια Κριός
Αυτή τη στιγμή μπορεί να νιώθετε πως βάζετε τις ανάγκες του ταιριού σας, πάνω από τις δικές σας. Εφόσον συνεχίζετε να φροντίζετε τον εαυτό σας, απολαύστε το να χαρίζετε χρόνο σε ανιδιοτελείς πράξεις.

ζωδια Ταύρος
Δεν υπάρχουν αρκετές μέρες μέσα στην εβδομάδα για να κάνετε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε. Προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία μεταξύ του να κάνετε κοινωνικές δραστηριότητες και να χαλαρώνετε με το ταίρι σας.

ζωδια Δίδυμοι
Από σήμερα, τα επίπεδα ενέργειας σας ανεβαίνουν. Το ταίρι σας θα πρέπει να προσπαθήσει για να συμβαδίσει μαζί σας. Μην τους αφήνετε πίσω – δώστε τους μια ώθηση και βοηθήστε τους να απολαύσουν την διασκέδαση!

zodia-taro-45

 

ζωδια Καρκίνος
Ο έρωτας είναι στο μυαλό σας σήμερα και δεν είστε οι μόνοι. Το ταίρι σας θα ενδιαφέρετε περισσότερο για να περάσετε χρόνο μαζί, παρά για οτιδήποτε άλλο. Τυχεροί!

ζωδια Λέων
Μην διστάσετε να πείτε στο ταίρι σας τι θα σας έκανε να νιώσετε υπέροχα. Είναι ευχαριστημένοι όταν ικανοποιούν τις ανάγκες σας, αρκεί να ξέρουν ποιες είναι αυτές. Μην τους αφήνετε να μαντεύουν.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Παρθένος
Είναι ιδανική στιγμή να χαρίσετε στον εαυτό σας κάτι που ονειρευόσασταν. Μιλήστε για τις λεπτομέρειες στο ταίρι σας και αν και οι δύο θέλετε τα ίδια, κάντε το!

ζωδια Ζυγός
Πολλές λεπτομέρειες απαιτούν την προσοχή σας αυτή τη στιγμή. Συμπεριλάβετε και το ταίρι σας για να σας βοηθήσει να οργανωθείτε. Με τόσα πολλά που συμβαίνουν στην κοινωνική σας ζωή, δεν θέλετε να χάσετε τίποτα.

ζωδια Σκορπιός
Σήμερα θα σας είναι πιο εύκολο να ενδώσετε στο ταίρι σας, παρά να διαφωνήσετε. Κρατήστε τον ρυθμό και ακολουθήστε τους σε ότι θέλουν να κάνουν. Μην εκπλαγείτε αν περάσετε και εσείς καλά!

zwdia shmera

ζωδια Τοξότης
Αν έχετε βάλει κάτι στο μάτι σας που θέλετε, καλό είναι να δώσετε στο ταίρι σας κάποια στοιχεία. Θα χαρούν αν δεν χρειαστεί να διαβάσουν το μυαλό σας. Και μπορείτε και πάλι να φερθείτε σαν να εκπλαγήκατε.

ζωδια Αιγόκερως
Η καριέρα σας αποσπά πολύ από την ενέργεια σας αυτή τη στιγμή, αλλά μην ξεχνάτε να αφήνετε χρόνο και για το ταίρι σας. Θα είστε και οι δύο πιο χαρούμενοι αν περνάτε μαζί λίγο χρόνο χαλάρωσης μόνοι.

zwdia - love

ζωδια Υδροχόος
Σήμερα θα έρθετε σε επαφή με κάποιον πολύ διαφορετικό από το συνηθισμένο σας κοινό. Η επαφή σας, θα σας κάνει να αναρωτιέστε αν εσείς και το ταίρι σας πρέπει να μεγαλώσετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

ζωδια Ιχθύες
Προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία μεταξύ των δικών σας αναγκών και του ταιριού σας. Και οι δύο θα πρέπει να δώσετε λίγο, οπότε κάντε το κομμάτι σας χωρίς να παραπονιέστε γι’ αυτό.

zwdia-zodia-astrologia-65