αστρολογικες προβλεψεις για δυο 22/11 Τρίτη

maxresdefault (4)

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 22/11 Τρίτη

ζωδια Κριός
Οι γοητευτικοί σας τρόποι σας βοηθούν να πάρετε αυτό που θέλετε από το ταίρι σας σχεδόν πάντα. Σήμερα γίνετε εσείς αυτοί που δίνουν, και αφήστε το ταίρι σας να πάρει τις αποφάσεις. Μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο πολύ απολαμβάνετε αυτό το ρόλο.

ζωδια Ταύρος
Το ταίρι σας πάντα σας φαίνεται ελκυστικό, αλλά σήμερα δεν θα μπορέσετε να πάρετε τα μάτια σας ή τα χέρια σας από πάνω του! Πείτε τους τι νιώθετε και αφήστε τους να το χειριστούν εκείνοι από εκεί και πέρα.

 

ζωδια Δίδυμοι
Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να αντιμετωπίσετε τις ανησυχίες σας κατά μέτωπο. Θα πάρετε καλύτερη ανταπόκριση από αυτή που περιμένατε, αν εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο ταίρι σας άμεσα. Μπορεί ακόμα και να σκέφτεται τα ίδια με εσάς.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Μην φοβηθείτε να σχεδιάσετε κάποια καυτά πράγματα για σήμερα το βράδυ. Το ταίρι σας θα είναι ανοιχτό σε νέες ιδέες, και το να πάρετε εσείς όλες τις αποφάσεις θα το κάνει ακόμα πιο συναρπαστικό.

ζωδια Λέων
Η καρδιά σας ξέρει τι θέλει – και αυτό που θέλει είναι εκεί, ακριβώς μπροστά στα μάτια σας. Δείξτε στο ταίρι σας πόσο χαρούμενοι είστε με τη σχέση σας και πόσο ευτυχισμένοι είστε μαζί του.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Παρθένος
Κάντε τη σημερινή βραδιά πολύ ξεχωριστή, ανοίγοντας τον εαυτό σας στις βαθύτερες επιθυμίες σας. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε τις φαντασιώσεις σας πραγματικότητα. Μόλις δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα, το ταίρι σας σίγουρα θα ακολουθήσει το βήμα σας.

ζωδια Ζυγός
Νιώθετε μια μαγνητική έλξη προς το ταίρι σας σήμερα και δεν θα θέλετε να είστε μακριά από το πλευρό του. Σχεδιάστε να κλείσετε τον υπόλοιπο κόσμο έξω και να δημιουργήσετε ένα ζεστό και ιδιωτικό περιβάλλον μέσα στο σπίτι σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Μπορεί να χρειαστεί λίγη παραπάνω προσπάθεια για να μπείτε στη διάθεση στην κρεβατοκάμαρα. Φορέστε κάτι που σας κάνει να νιώθετε ελκυστικοί, ανάψτε μερικά κεριά για να φτιάξετε ατμόσφαιρα και δείτε τι θα συμβεί.

ζωδια Τοξότης
Πριν περάσετε στα διασκεδαστικά πράγματα σήμερα, φροντίστε όσες ευθύνες έχουν μείνει από την εβδομάδα σας. θα θέλετε να είστε σε θέση να δοθείτε ολοκληρωτικά στο ταίρι σας, χωρίς να βαραίνει οτιδήποτε το μυαλό σας.

ζωδια Αιγόκερως
Σχεδιάστε μια ξεχωριστή βραδιά, όπου θα μπορέσετε να βγάλετε τη ρομαντική σας πλευρά. Είτε το στυλ σας είναι φως των κεριών και απαλή μουσική, είτε κάτι πιο εξωτικό, το ταίρι σας περιμένει μια έκπληξη.

ζωδια Υδροχόος
Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες σήμερα, ειδικά σε αυτές που προτείνει το ταίρι σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα πάντα από μία φορά. Αν δεν είναι για εσάς, περάστε στην επόμενη ιδέα! Το να πειραματιστείτε μαζί θα είναι διασκεδαστικό!

ζωδια Ιχθύες
Εντυπωσιάστε το ταίρι σας με παραδοσιακό τρόπο σήμερα – μαγειρεύοντάς του ένα σπιτικό φαγητό! Μην ανησυχείτε αν δεν είστε γκουρμέ σεφ. Το ταίρι σας θα απολαύσει κάθε μπουκιά, μετατρέποντας το απλό φαγητό σε γιορτή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις