αστρολογικες προβλεψεις για δυο 23/12 Παρασκευη

allo-erwtas-allo-katanoisi

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 23/12 Παρασκευη

ζωδια Κριός
Ξεχάστε τα στερεοτυπικά ρομαντικά σκηνικά σήμερα. Βγάλτε το ταίρι σας έξω για κάποια παραδοσιακή, καλή διασκέδαση. Πηγαίντε σε έναν αγώνα, τσεκάρετε κάποια ηλεκτρονικά παιχνίδια ή πάρτε πατίνια και χτυπήστε το παγοδρόμιο.

ζωδια Ταύρος
Το ξέρετε ότι έχετε δίκιο, αλλά το να κοκορεύεστε γι’ αυτό δεν είναι η πιο έξυπνη κίνηση αυτή τη στιγμή. Εάν αισθάνεστε μια μάχη εξουσίας να έρχεται ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, τότε κάντε ένα βήμα πίσω. Οι καλύτερες σχέσεις βασίζοντα σε ίσους όρους.

 

ζωδια Δίδυμοι
Απολαύστε την παρέα κάποιου ξεχωριστού. Μια συζήτηση που θα σας φέρει πίσω στη γη μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο όπως λίγος ποιοτικός χρόνοςπαρέα, για να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πόσο πολύ νοιάζεστε ο ένας για τον άλλο.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Μην αμελείτε την τιμή ή την ποιότητα όταν αγοράζετε ένα δώρο για το άλλο σας μισό. Ξεφύγετε!Το ταίρι σας θα εκτιμήσει τη σκέψη που βάλατε σε αυτό, και θα αισθανθείτε και οι δύο καλά.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Το κούνημα στο βήμα σας καθώς πλησιάζετε το ταίρι σας θα το κάνει να συνειδητοποιήσει πόσο ιδιαίτεροι είστε. Δώστε τους μια δόση της διάσημης γοητείας σας, και θα τους κάνετε να σας ερωτευτούν απ’ την αρχή.

ζωδια Παρθένος
Χαλαρώστε και αφήστε τα θέματα της καρδιάς να προοδεύσουν με τη φυσική τους ταχύτητα. Δεν μπορείτε να πείσετε το ταίρι σας να κινηθεί ταχύτερα από ότι θέλει. Οπότε, δεχτείτε το και επιβραδύνετε εσείς αντ’αυτού. Θα χαρείτε που το κάνατε.

ζωδια Ζυγός
Ξεχάστε τα τετ α τετ για τώρα. Πάρτε το ταίρι σας σε ένα πάρτι, ή απλά συναντηθείτε με όλους τους φίλους σας. Θα απολαύσετε και οι δύο τα νέα πρόσωπα και αυτό θα σας βοηθήσει να εκτιμήσετε ο ένας τον άλλον ακόμα περισσότερο.

ζωδια Σκορπιός
Οι φιγούρες εξουσίας μπορεί να σας προκαλέσουν κάποια πίεση. Αντί να το βγάζετε πάνω στο ταίρι σας, μοιραστείτε τα προβλήματά σας μαζί τους. Απλά το να έχετε κάποιοννα σας ακούσει βοηθάει πάντα και μπορούν να σας προσφέρουν κάποιες καλές συμβουλές.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Τοξότης
Η αίσθηση του χιούμορ σας και η χαρούμενη συμπεριφορά είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσουν τους πάντες. Αλλά υπάρχει μόνο ένα άτομο που αξίζει την ικανοποίηση τώρα. Πηγαίντε το ταίρι σας ένα ταξίδι –λίγες μίνι-διακοπές σε ένα ρομαντικό περιβάλλον θα μπορούσαν να απαιτούνται.

ζωδια Αιγόκερως
Επιχειρηματικές επιπλοκές μπορεί να είναι πιο βαριές στο μυαλό σας από τις ρομαντικές υποθέσεις. Μοιραστείτε τα προβλήματα και τις ανησυχίες με το ταίρι σας. Θα το καταλάβουν ότι χρειάζεστε κάποιο χρόνο και μπορεί να έχουν μερικές χρήσιμες ιδέες ή λύσεις.

ζωδια Υδροχόος
Μερικές φορές τα πράγματα μπορεί να πάνε καλύτερα όταν δεν παίρνετε το δικό σας. Να είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε με τι ταίρι σας. Θα εκπλαγείτε από το πόσαπολλά μπορούν να επιτευχθούν όταν δοκιμάζετε μια διαφορετική προσέγγιση.

ζωδια Ιχθύες
Είναι εύκολο να παρασυρθείτε από το δράμα των άλλων ανθρώπων, αλλά αν μπορείτε να το αποφύγετε τελείως, θα είναι καλύτερο για εσάς. Περάστε το βράδυ αγκαλιάζοντας το ταίρι σας και αφήστε όλα τα άλλα να χαθούν μακριά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia