αστρολογικες προβλεψεις για δυο 24/09 Σάββατο

erwtikes-2414

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 24/09 Σάββατο

ζωδια Κριός
Όλοι αγχωνόμαστε κατά καιρούς, αλλά εσείς μπορείτε να εξαλείψετε κάποιο από το στρες της ζωής σας αποφεύγοντας πράγματα που ξέρετε ότι θα σας εκνευρίσουν. Σήμερα, επικεντρωθείτε σε αυτά που ξέρετε ότι σας φέρνουν χαρά, όπως τη σχέση σας.

ζωδια Ταύρος
Κάποιες φορές χρειάζεστε την οπτική κάποιου τρίτου για να σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Στραφείτε προς έναν έμπιστο φίλο σας για να μιλήσετε για τις ανησυχίες σας σχετικά με τη σχέση σας. Θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας.

 

ζωδια Δίδυμοι
Να είστε ξεκάθαροι σχετικά με τις ανάγκες σας σήμερα. Το ταίρι σας θέλει να σας ευχαριστήσει, αλλά θα πρέπει να του δώσετε λίγη βοήθεια. Όταν ξέρει τι θέλετε, θα χαρεί να το κάνει πραγματικότητα.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει απόλυτα συγχρονισμένους με το ταίρι σας. Μην εκπλαγείτε αν τελειώνετε ο ένας τις προτάσεις του άλλου και κάνετε τα ίδια σχέδια για το απόγευμα χωρίς να το συνεννοηθείτε πρώτα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Μην πάρετε καμία βιαστική απόφαση για μια κατάσταση που αφορά και το ταίρι σας σήμερα. Μιλήστε του και δείτε τι σκέφτεται. Όταν ξέρετε λίγα παραπάνω πράγματα, θα ξέρετε και τι να κάνετε.

ζωδια Παρθένος
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να βάζετε μεγάλη προσπάθεια, αλλά να μην καταφέρνετε πολλά. Μέχρι το απόγευμα θα είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με το ταίρι σας. Παραγγείλλετε φαγητό απ’ έξω και μην κάνετε τίποτα πιο κουραστικό από αγκαλιές στον καναπέ.

ζωδια Ζυγός
Μπορεί να δελεαστείτε να παρατήσετε ένα πρότζεκτ σας αν έχετε φτάσει σε βαρετό σημείο. Ζητήστε λίγη υποστήριξη από το ταίρι σας έτσι ώστε να μπορέσετε να το ολοκληρώσετε. Το τελικό αποτέλεσμα θα αξίζει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός
Τα όνειρά σας μπορεί να προσπαθούν να σας πουν κάτι. Γράψτε ό,τι μπορείτε να θυμηθείτε και συζητήστε τα με το ταίρι σας και προσπαθήστε να ερμηνεύσετε τα κρυφά τους νοήματα.

ζωδια Τοξότης
Αν δεν είστε προσεκτικοί, μπορεί να περάσετε όλη την ημέρα σας ψάχνοντας πράγματα που έχετε ξεχάσει πού τα βάλατε. Πείτε στο ταίρι σας ότι σήμερα είστε ξεχασιάρηδες και θα σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη.

ζωδια Αιγόκερως
Κάντε κάτι ξεχωριστό σήμερα για να γιορτάσετε τη σύνδεσή σας με το ταίρι σας. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι περίπλοκο, ένα απλό, ιδιωτικό τελετουργικό που συμβολίζει το δεσμό που μοιράζεστε.

zwdia-taro-astra

ζωδια Υδροχόος
Προσέξτε τα έξοδά σας σήμερα και βεβαιωθείτε ότι αξίζουν τα χρήματά σας αυτά που αγοράζετε. Αν θέλετε να περιποιηθείτε το ταίρι σας, θυμηθείτε ότι μπορείτε να τους κάνετε να νιώσουν ξεχωριστοί, χωρίς να ξοδέψετε τίποτα.

ζωδια Ιχθύες
Έχετε πολλή ενέργεια σήμερα, οπότε συνεχίστε ένα μεγάλο πρότζεκτ που όλο αφήνετε για αργότερα. Αν δεν χρειάζεται να κάνετε και πολλά, προσφέρετε τη βοήθειά σας στο ταίρι σας. Θα τους αρέσει πολύ να δουλέψετε μαζί τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66