αστρολογικες προβλεψεις για δυο 24/11 Πέμπτη

synastries

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 24/11 Πέμπτη

ζωδια Κριός
Αν το γεμάτο σας πρόγραμμα δεν σας επιτρέπει να δείτε το ταίρι σας από κοντά, χρησιμοποιείστε καλά τις άλλες μορφές επικοινωνίας. Ένα ερωτικό τηλεφώνημα θα σας βοηθήσει να γεμίσετε το κενό μέχρι να ειδωθείτε και πάλι.

ζωδια Ταύρος
Μπορείτε να μοιραστείτε τα πιο βαθιά σας συναισθήματα με το ταίρι σας σήμερα και να είστε σίγουροι ότι θα πάρετε θετική ανταπόκριση. Να είστε σίγουροι πως ότι κι αν τους πείτε θα τα κρατήσουν για τον εαυτό τους. Τα μυστικά σας θα παραμείνουν ασφαλή μαζί του.

 

ζωδια Δίδυμοι
Όταν νιώθετε τόσο καλά όσο σήμερα, δεν μπορείτε να αντισταθείτε στο απόλυτο φλερτ. Το ταίρι σας θα ενθουσιαστεί όταν περάσετε όλη την ημέρα πειράζοντας και βασανίζοντας τους. Και το βράδυ, βάλτε τις ιδέες σας σε πράξη.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Μπορεί να εξουθενωθείτε από μια δουλειά με πάρα πολλά παρακλάδια σήμερα, αλλά μην αφήσετε την πίεση να σας καταβάλει. Κάντε ότι μπορείτε και αφήστε το πίσω σας. Έπειτα απολαύστε ένα χαλαρωτικό απόγευμα με το ταίρι σας.

ζωδια Λέων
Η σκληρή σας δουλειά αποδίδει και το ταίρι σας είναι πάρα πολύ εντυπωσιασμένο. Επιτρέψτε τους να περηφανευτούν για σας λίγο. Το να τους ακούτε να λένε στους άλλους για τα επιτεύγματα σας, θα σας κάνει να νιώσετε καταπληκτικά.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος
Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να συζητήσετε όλες τις λεπτομέρειες για τα σχέδια που έχετε με το ταίρι σας. Το να τα κανονίσετε όλα από πριν σημαίνει ότι η εμπειρία σας αργότερα θα πάει πολύ πιο ομαλά.

ζωδια Ζυγός
Η ατονία που νιώθατε την προηγούμενη εβδομάδα έχει τελειώσει επιτέλους και τώρα έχετε τόση ενέργεια που πρέπει να την μοιράσετε. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε δουλειές που αναβάλατε. Το ταίρι σας θα χαρεί αν το βοηθήσετε και με τις δικές του δουλειές επίσης.

ζωδια Σκορπιός
Προσέξτε τα οικονομικά σας σήμερα, ειδικά τα χρήματα που μοιράζεστε με το ταίρι σας. Δεν είναι η ιδανική στιγμή για να πάρετε ρίσκα, οπότε να είστε βέβαιοι ότι ξέρετε καλά σε τι μπλέκετε.

ζωδια Τοξότης
Μπορεί να νιώθετε ότι μια κατάσταση είναι εκτός του ελέγχου σας, αλλά στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα είναι στο χέρι σας. Μιλήστε στο ταίρι σας για να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά και έπειτα έχετε εμπιστοσύνη στην απόφαση σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

ζωδια Αιγόκερως
Εσείς και το ταίρι σας έχετε πολλά που μπορείτε να μάθετε ο ένας από τον άλλο. Να είστε πρόθυμοι να παίξετε τους ρόλους του δασκάλου και του μαθητή και θα νιώσετε ότι κερδίζετε μεγαλύτερη γνώση και κατανόηση.

ζωδια Υδροχόος
Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας σήμερα όταν κάτι που κάνετε δημιουργεί σούσουρο ανάμεσα στις παρέες των φίλων σας. Μην ντρέπεστε, είναι η ώρα σας να λάμψετε! Το ταίρι σας λατρεύει να σας βλέπει να παίρνετε την προσοχή που αξίζετε.

ζωδια Ιχθύες
Το να παραμείνετε δραστήριοι στη δουλειά σας θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τις σκέψεις σας μακριά από κάτι που σας προβληματίζει. Μοιραστείτε τα συναισθήματα σας με το ταίρι σας το απόγευμα και επιτρέψτε του να σας βοηθήσει να τα ξεκαθαρίσετε. Μπορεί να υπάρχει μια πολύ απλή λύση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67