αστρολογικες προβλεψεις για δυο 24/12 Σάββατο

zwdia-sexualiko-profil-tayrou

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 24/12 Σάββατο

ζωδια Κριός
Εάν εσείς και το ταίρι σας ζούσατε στη ζούγκλα θα ήσασταν και οι δύο πάνθηρες σήμερα! Περιφέρεστε αθόρυβα. Πεταρίζετε τα πανέμορφα γατίσια μάτια σας. Κυνηγάτε αυτό που θέλετε και το παίρνετε.

ζωδια Ταύρος
Σίγουρα έχετε ακούσει για λαμπρότητες και πομπές. Είναι καλές για τις αποφοιτήσεις και για άλλες εκδηλώσεις. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν είναι κατάλληλες σε μια σχέση. Αν οποιοσδήποτε από εσάς είναι πομπώδης, δεν θα κερδίσει τιμέςκαι βραβεία «καλύτερης σχέσης»!

 

ζωδια Δίδυμοι
Υπάρχουν μέρες που όλα είναι λίγο βαριά: η καρδιά σας, τα θέματα που έρχονται στην επιφάνεια με το ταίρι σας, τα ψώνια. Σήμερα, όμως, όλα είναι φωτεινά και ξέγνοιαστα. Χρειάζονται δύο για να κάνουν μια ζωή καλή.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Το μέλλον είναι ένα μεγάλο μέρος. Υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητεςπου είναι αδύνατο να χαρτογραφήσεις ακριβώς το πως πρόκειται να είναι τα έδαφος. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι εσείς και το ταίρι σας δεν θα πρέπει να το συζητήσετε.

ζωδια Λέων
Είναι μια λαμπρή μέρα για εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι. Τα πουλιά κελαηδούν και τα άνθη σας είναι ορθάνοιχτα, ρουφώντας τις υγιείς, λαμπερές ακτίνες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Παρθένος
Λοιπόν, όπου υπάρχει ένα αρχηγός αγέλης, είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει και ένας κατώτερος. Εάν αυτή η πάνω/ κάτω δυναμική παίζει στη σχέση σας, ίσως είναι καιρός για μερικά νέα κόλπα.

ζωδια Ζυγός
Όταν αισθάνεστε δημιουργικοί σαν ένας χολιγουντιανός μεγιστάνας / σκηνοθέτης / παραγωγός / μοντέλο / ηθοποιός ταινιών (και σήμερα φοράτε αυτή τη στολή του πολύ επιτυχημένου!), απλά αφήστε το να σας πάει! Το ταίρι σας / συμπρωταγωνιστής σας θα το λατρέψει.

ζωδια Σκορπιός
Υπάρχει η φλόγα που καίει και υπάρχει και η επιδεικτικότητα. Και οι δύο μπορεί να είναι πολύ, πολύ καλές στο σωστό μέτρο, αλλά όχι τόσο πολύ σε υπερβολή. Έχετε στο μυαλό σας τη φωτιά, και προσέξτε μην υπερβάλετε τρομερά σήμερα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Ουαου! Θα μπορούσατε κάλλιστα να κερδίσετε εισιτήρια για εσάς και το ταίρι σας για μια κρουαζιέρα στη Χαβάη σήμερα! Ακόμα κι αν δεν το κάνετε, να εξακολουθείτε να νιώθετε σαν να είχε συμβεί!

ζωδια Αιγόκερως
Μόνο και μόνο επειδή δεν περνάτε την πιο εύκοληημέρα σήμερα και οι δυο σας (έκαψε τον καφέ; κάψετε το τοστ;), δεν σημαίνει ότι δεν είστε γραφτό να είστε μαζί. Απλά πρέπει να προσέχετε λίγο παραπάνω!

ζωδια Υδροχόος
Λοιπόν, λοιπόν! Τι είναι αυτό εκεί, στο τέλος του «συμβιβάζω»; Ναι, αυτό είναι ένα βιβάζω, ήτοι βαίνω! Έτσι, αν εσείς και το ταίρι σας έχετε μερικά ζητήματα, γιατί να μην υποσχεθείτε στον εαυτό σας (και σε εκείνους) ότι θα προχωρήσετε παρά κάτω;

ζωδια Ιχθύες
Εστιάζετε στη σωματική και συναισθηματική σας υγεία σήμερα, και αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για την υγεία της σχέσης σας. Οπότε, πώς είναι η διατροφή σας; Η άσκηση; Η καρδιά; Η ψυχή;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11