αστρολογικες προβλεψεις για δυο 25/11 Παρασκευή

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 25/11 Παρασκευή

ζωδια Κριός
Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να φροντίσετε όποιες οικογενειακές υποχρεώσεις είχατε αναβάλει. Αν ανησυχείτε για την εξέλιξη της κατάστασης, στηριχτείτε στο ταίρι σας για συναισθηματική υποστήριξη.

ζωδια Ταύρος
Ζητήστε από το ταίρι σας να σας συναντήσει στο αγαπημένο σας εστιατόριο σήμερα. Το να καθίσετε οι δυο σας και να μιλήσετε θα σας βοηθήσει και τους δύο να χαλαρώσετε και να αφεθείτε. Μπορεί να έχουν κάποια ενδιαφέροντα νέα να μοιραστούν μαζί σας.

 

ζωδια Δίδυμοι
Το να κάνετε οικονομία μπορεί να γίνει διασκεδαστικό, ειδικά αν συνεργαστείτε με το ταίρι σας. Σκεφτείτε τρόπους που μπορείτε να γλιτώσετε χρήματα μαζί και έπειτα χρησιμοποιήστε μερικά από αυτά που κρατήσατε για να χαρίσετε στον εαυτό σας κάτι ξεχωριστό.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Οι προβολείς είναι πάνω σας σήμερα, οπότε εκμεταλλευτείτε το στο έπακρο. Μπορεί να δελεαστείτε να στρέψετε την προσοχή στο ταίρι σας, αλλά απολαύστε την προσοχή που σας δίνεται. Σας αξίζει να σας γιορτάσουν.

ζωδια Λέων
Η ομαδική δουλειά θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε μια δύσκολη φάση αυτή την εβδομάδα. Όταν δουλεύετε μαζί με το ταίρι σας, τα αποτελέσματα διαρκούν για πολύ καιρό. Χτίζετε την εμπιστοσύνη, ενώ αντιμετωπίζετε την τρέχουσα κατάσταση.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος
Αν νιώθετε αδιάθετοι και κουρασμένοι σήμερα, το να βγείτε και να είστε με ανθρώπους θα σας βοηθήσει να ανέβει η διάθεσή σας. Ζητήστε από το ταίρι σας να σας συναντήσει σε ένα καφέ με ζωηρό κόσμο και θα βρείτε τους ρυθμούς σας σε χρόνο μηδέν.

ζωδια Ζυγός
Μπορεί να μην κάνετε όση πρόοδο ελπίζατε να κάνετε σήμερα, αλλά μην το αφήσετε να σας χαλάσει τη διάθεση. Κάντε ό,τι μπορείτε και μετά βρεθείτε με το ταίρι σας για να γιορτάσετε αυτά που πετύχατε.

ζωδια Σκορπιός
Αφήστε ο,τιδήποτε σας κρατά από το να κάνετε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε. Αν δεν είστε σίγουροι τι είναι αυτό, ρωτήστε το ταίρι σας. Μπορεί να δει τους τρόπους με τους οποίους περιορίζετε τις δυνατότητές σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

ζωδια Τοξότης
Εσείς και το ταίρι σας λειτουργείτε σε διαφορετικούς ρυθμούς σήμερα, αλλά και πάλι μπορείτε να το κάνετε να λειτουργήσει καλά. Κάντε τα δικά σας για λίγο και μετά βρείτε ένα μέρος στη μέση για να βρεθείτε.

ζωδια Αιγόκερως
Μην εκπλαγείτε αν το ταίρι σας αντιδράσει υπερβολικά σε ένα άστοχο σχόλιο σας σήμερα. Δώστε τους λίγο χώρο και να είστε όσο γίνεται ευγενικοί μαζί τους, μπορεί να αντιμετωπίζουν κάτι που δεν σας έχουν πει ακόμα.

ζωδια Υδροχόος
Μην αφήσετε μια μικρή αναποδιά να σας χαλάσει τη διάθεση σήμερα. Είναι φυσιολογικό για τη σχέση σας να έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Βρείτε την απάντηση στο πρόβλημά σας, διορθώστε το και προχωρήστε. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

ζωδια Ιχθύες
Το ταίρι σας θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι σας εκτιμούν σήμερα, το οποίο θα παράσχει στο εγώ σας μια ανανέωση. Δεν κάνετε τα πράγματα που κάνετε για τη δόξα, αλλά όταν την παίρνετε, σίγουρα σας κάνει να νιώθετε υπέροχα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67