αστρολογικες προβλεψεις για δυο 26/11 Σάββατο

paixnidi-rantevoy

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 26/11 Σάββατο

ζωδια Κριός
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να παλεύετε για κάτι και να μην είστε σίγουροι για το πώς να το αναφέρετε στο ταίρι σας. Ότι κι αν κάνετε, μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας. Θα βρείτε τα σωστά λόγια για να εκφράσετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας.

ζωδια Ταύρος
Το να επικοινωνείτε με το ταίρι σας είναι πάντα σημαντικό, αλλά σήμερα είναι ακόμα περισσότερο. Μην αφήσετε το φόβο να σας εμποδίσει να πείτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Θα λάβετε μια συμπονετική ανταπόκριση στις ανησυχίες σας.

 

ζωδια Δίδυμοι
Μπορεί να είναι πιο δύσκολο για εσάς να κάνετε αλλαγές σήμερα. Αν έχετε κολλήσει απόλυτα στον τρόπο σας, πείτε το στο ταίρι σας ώστε να προσπαθήσει να συνεργαστεί μαζί σας. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα νιώσετε και πάλι ευέλικτοι.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Τα συναισθήματά σας διαχέονται παντού σήμερα. Μπορεί να ξεκινήσετε τη μέρα σας νιώθοντας μπερδεμένοι και αβέβαιοι, αλλά όσο περνάει η μέρα η αυτοπεποίθησή σας θα αποκατασταθεί. Να ξέρετε ότι μπορείτε να βασιστείτε στο ταίρι σας για επιβεβαίωση.

ζωδια Λέων
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να νιώθετε πολύ ευαίσθητοι, και ακόμα και το μικρότερο πείραγμα από το ταίρι σας μπορεί να σας πληγώσει. Πείτε τους ότι χρειάζεστε σήμερα μεγαλύτερη φροντίδα και προσοχή από όσο συνήθως.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος
Το ταίρι σας είναι εκεί για να σας στηρίξει και στις καλές και στις κακές στιγμές. Μην νιώθετε ότι πρέπει να μείνετε μακριά τους αν δεν έχετε πολλή διάθεση σήμερα. Αφήστε τους να σας σταθούν και να σας βοηθήσουν να νιώσετε καλύτερα.

ζωδια Ζυγός
Οι φίλοι και η οικογένειά σας σημαίνουν πολλά για εσάς και σήμερα θα θέλετε να αφιερώσετε λίγη ώρα για να τους δείτε. Το ταίρι σας θα δείξει κατανόηση, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα έχετε λιγότερο χρόνο για αυτούς τώρα.

ζωδια Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει σε μια μελαγχολική και ονειρική διάθεση. Μοιραστείτε τις ιδέες σας με το ταίρι σας, ακόμα κι αν πιστεύετε ότι ακούγονται ανόητες. Μόλις τις πείτε δυνατά, είναι πιο πιθανό να τις κάνετε πραγματικότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

ζωδια Τοξότης
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να αμφισβητείτε κάτι για το οποίο ήσασταν σίγουροι. Μην φοβάστε να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με το ταίρι σας. Μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας.

ζωδια Αιγόκερως
Χειριστείτε τα θέματα που έχετε μπροστά σας σήμερα, πριν μετατραπούν σε μεγαλύτερα προβλήματα. Το ταίρι σας μπορεί να δυσκολεύεται να εκφράσει αυτά που έχει στο μυαλό του, οπότε έχετε υπομονή και ακούτε περισσότερο απ’ όσο θα μιλάτε.

ζωδια Υδροχόος
Μπορεί να νιώθετε ευαίσθητοι και συναισθηματικοί σήμερα. Έχετε αυτό στο νου σας, αν γίνει κάτι με το ταίρι σας και νιώσετε πληγωμένοι. Το πιο πιθανό είναι να μην προσπαθούν να σας στεναχωρήσουν, σας νοιάζονται πάρα πολύ για να το κάνουν αυτό!

ζωδια Ιχθύες
Νιώθετε αρκετά ρομαντικοί σήμερα, οπότε σχεδιάστε κάτι ρομαντικό για το ταίρι σας απόψε το βράδυ. Ακόμα κι αν απλά απολαύσετε πίτσα στον καναπέ, ανάψτε μερικά κεριά και φορέστε κάτι που σας κάνει να νιώθετε υπέροχα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67