αστρολογικες προβλεψεις για δυο 26/12 Δευτέρα

56414-erwtiko-savvatokyriako

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 26/12 Δευτέρα

ζωδια Κριός
Θα σώσετε τον εαυτό σας και το ταίρι σας από μεγάλη ταλαιπωρία αν επιμείνετε στο να κάτσετε κάτω και να φροντίσετε εκείνες τις ενοχλητικές μικρές λεπτομέρειες – όπως το ποιος πλήρωσε ποιον λογαριασμό και ποιος έβγαλε βόλτα το σκυλί. Αυτά είναι τα τούβλα πάνω στα οποία είναι χτισμένη η αγάπη – πραγματικά!

ζωδια Ταύρος
Αναφέρετε μια ενδιαφέρουσα ιδέα και παρακολουθήστε τη φωτιά να καίει ακόμη πιο λαμπερά ανάμεσα στους δυο σας. Μια μικρή καινοτομία είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η σχέση σας για να διασφαλίσετε ότι και οι δύο περνάτε πολύ καλά μέσα στη σχέση.

 

ζωδια Δίδυμοι
Ακόμα δεν είστε σίγουροι για το ποιες αλλαγές αξίζουν τον κόπο; Συμβαδίστε τα πνεύματα σας – και την τρέχουσα ορμή σας – και θα δείτε σύντομα εξελίξεις στη σχέση σας που θα σας πείσουν για το αντίθετο… και πώς.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Μήπως μιλάτε μονίμως για τα σχέδια των διακοπών σας, την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου; Τώρα είναι η ώρα να σταματήσετε να μιλάτε και να αρχίσετε να λαμβάνετε μέτρα για να κάνετε αυτά τα πράγματα να συμβούν.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Ενδιαφέρουσες δυνατότητες κάνουν εσάς και το ταίρι σας να σφίξετε τα λουριά και να είστε αυστηρότεροι με τον προϋπολογισμό σας από ότι συνήθως. Μόλις δείτε τα μετρητά να συσσωρεύονται, μπορεί και να το κάνετε συνήθεια.

ζωδια Παρθένος
Είστε ένα ζώδιο που ενδιαφέρεται πολύ να βοηθήσει το συνάνθρωπο και αυτή η ισχυρή σας αίσθηση γίνεται ακόμα πιο εμφανής τώρα. Πώς μπορείτε να κατευθύνετε αυτή την αλτρουιστική σας τάση; Μιλήστε με το ταίρι σας γι’αυτό.

ζωδια Ζυγός
Το να είστε σε μια σχέση σημαίνει το να μαθαίνετε πώς να συγχωρείτε πράγματα, από μικρές κακίες (πρέπει πάντα να αφήνουν το κουτί με το γάλα ανοιχτό;) μέχρι μεγαλύτερες (πώς ξέχασαν να πληρώσουν το ενοίκιο;). Ευτυχώς, αυτό έρχεται πιο εύκολα σήμερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός
Αναζητήστε τρόπους να βοηθήσετε τους αγαπημένους σας. Το ταίρι σας μπορεί να έχει ανάγκη από μια χάρη, και εσείς έχετε ακριβώς αυτό που χρειάζονται για να βοηθήσετε. Κρατήστε χαμηλό προφίλ όταν πρόκειται γι’αυτό, γιατί η υπερηφάνεια τους μπορεί να είναι λίγο ευαίσθητη τώρα.

ζωδια Τοξότης
Προτού μπείτε με το κεφάλι σε μια κατάσταση, φροντίστε να μιλήσετε με το ταίρι σας. Έχουν καλύτερη ματιά για τις λεπτομέρειες και θα μπορέσουν να σας δώσουν το πράσινο φως – ή το κόκκινο, αν η στιγμή δεν είναι αρκετά καλή ακόμα.

ζωδια Αιγόκερως
Έχετε λίγη υπομονή όταν πρόκειται για τη σχέση σας, αλλά κρατήστε την πίστη σας –το ταίρι σας ακούει αυτά που του λέτε. Μπορεί απλά να τους πάρει λίγο περισσότερο χρόνο από ό,τι περιμένατε για να το επεξεργαστούν.

zwdia-fotia

ζωδια Υδροχόος
Νέοι φίλοι δεν αναιρούν την ώρα του ζευγαριού – αντιθέτως, ενισχύουν τη σχέση σας φροντίζοντας να μην γίνεται πολύ εσωστρεφείς και οι δύο. Οπότε, καλέστε αυτούς τους νέους φίλους για δείπνο.

ζωδια Ιχθύες
Η αγάπη σας μπορεί να χρειάζεται κάποια βοήθεια για να μοιραστεί ένα βαρύ φορτίο. Τουλάχιστον, προσφερθείτε να τους συνοδεύσετε καθώς προσπαθούν να λύσουν το θέμα και μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτό φωτίζει την ημέρα τους κατά πολύ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις