αστρολογικες προβλεψεις για δυο 27/12 Τρίτη

82da35d29cf62f00639c56ed7de3fe04_XL

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 27/12 Τρίτη

ζωδια Κριός
Οι φήμες λένε ότι εσείς και το ταίρι σας έχετε αφήσει τη σκόνη να μαζεύετε και τα άπλυτα να γίνονται στοίβα λόγω της ερωτικής ευδαιμονίας σας. Λοιπόν, ξυπνήστε και ξεκινήστε να καθαρίζετε το σπίτι, αλλιώς η οικογενειακή ευτυχία μπορεί να μετατραπεί σε ένα χάος.

ζωδια Ταύρος
Μερικές λαμπρές αστρολογικές όψεις κρατούν τα πράγματα ζωντανά ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας –όχι μόνο ο ρομαντισμός ακμάζει, αλλά και ξεχωριστά βρίσκετε τη δημιουργικότητα και τον ενθουσιασμό σας να χτυπάει ταβάνι.

 

ζωδια Δίδυμοι
Μήπως ένα από τα αγαπημένα χόμπι πρόσφατα είναι να υπερβάλετε στα πάντα; Αποφασίστε να παίρνετε τα πράγματα λιγότερο προσωπικά και να σταματάτε λίγο πριν απαντήσετε σε οτιδήποτε. Θα αποφύγετε εσείς και το ταίρι σας πολλή ταλαιπωρία.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Είναι εκπληκτικό το πόσα πολλά μπορείτε να κάνετε εσείς και το ταίρι σας όταν συγκεντρώνεστε. Είστε σε τόσο συγχρονισμό – ειδικά πάνω στα μικρά πράγματα –που τελειώνετε με τη λίστα ευθυνών σας πριν το καταλάβετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Λέων
Το να συμφωνείτε στους συμβιβασμούς συνήθιζε να σας μοιάζει σαν παράδοση, μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι απλά ανοίγατεμια σειρά από δυνατότητες. Υποστηρίξτε αυτή τη νέα σας απόφαση με το συνήθη ενθουσιασμό σας.

ζωδια Παρθένος
Συνδυάστε τις δυνάμεις σας με το ταίρι σας και αναζητήστε τρόπους για να προσφέρετε πίσω στην κοινότητα σας. Ίσως ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τον εθελοντισμό, να δώσετε χρήματα ή να βοηθήσετε έναν γείτονά σας αν χρειαστεί. Οτιδήποτε βοηθάει!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγός
Ξέρετε ότι τα κίνητρά σας είναι αθώα – αλλά το ταίρι σας το ξέρει; Εάν σχεδιάζετε να τους κάνετε έκπληξη με κάτι που πιστεύετε ότι είναι για το καλό τους, μπορεί να είναι καλύτερο να το συζητήσετε πρώτα.

ζωδια Σκορπιός
Βγάλτε το εγώ σας από το δρόμο και ενθαρρύνετετο ταίρι σας να κάνει το ίδιο. Μόλις μπορέσετε να δείτε μια ευρύτερη οπτική τωνκαταστάσεων οι δύο σας μπορείτε να καταφέρετε πάρα πολλά. Θα ενθουσιαστείτε με τα αποτελέσματα.

ζωδια Τοξότης
Ξέρετε τι θέλετε, και πιστεύετε ότι ξέρετε πώς να το πάρετε, αλλά το ταίρι σας μπορεί να έχει μερικές πολύ διαφορετικές ιδέες, για να μην αναφέρω μια πολύ πιο επιφυλακτική στάση. Συζητήστε το πριν κάνετε την κίνηση σας.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Αιγόκερως
Ενώ το ταίρι σας προσπαθεί να αντιμετωπίσεικάποια προσωπικά ζητήματα, ήρθε η ώρα για σας να βγείτε έξω και να γυμναστείτε. Πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που βγήκατε έξω και αναπνεύσατε λίγο καθαρό αέρα;

ζωδια Υδροχόος
Τώρα που οι δυο σας είστε σε σχέση, ήρθε η ώρα να βρείτε τρόπους για να βοηθήσετε και άλλους ανθρώπους. Μπορείτε να μετακινήστε και οι δύο με ένα αυτοκίνητο; Ίσως να ανακυκλώνετε περισσότερο; Τι λέτε να ξεκινήσετε να φτιάχνετε τον κήπο σας;

ζωδια Ιχθύες
Μην αφήσετε την αγάπη να σας παρασύρει σε μια συνήθεια που προσπαθείτε να κόψετε. Σκάψτε βαθιά, και οι νέες σας, πιο υγιείς συνήθειες τρόπου ζωής θα ριζώσουν. Ενθαρρύνετε και το ταίρι σας δίνοντας το παράδειγμα και όχι με διαλέξεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65