αστρολογικες προβλεψεις για δυο 28/11 Δευτέρα

astrologia-anadromos-ermis-zygos

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 28/11 Δευτέρα

ζωδια Κριός
Μια ισχυρή τριβή χτίζετε ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας σήμερα. Μόλις βρεθείτε μόνοι σας, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Μπορεί να θέλετε να ακυρώσετε το πρόγραμμα σας και να μείνετε μέσα για μια τρελή βραδιά!

ζωδια Ταύρος
Μπορεί να βρεθείτε σήμερα σε έναν τσακωμό για την εξουσία με το ταίρι σας. Σκεφτείτε το να ενδώσετε για να διατηρήσετε την ηρεμία. Αυτή τη στιγμή το να κάνετε ένα μικρό συμβιβασμό θα είναι καλύτερο από το να κάνετε το δικό σας.

 

ζωδια Δίδυμοι
Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να σκέφτεστε αυτά που θέλετε να κάνετε και να ξεκινήσετε να βάζετε αυτές τις ιδέες σε δράση. Ζητήστε από το ταίρι σας να σας βοηθήσει να σκεφτείτε ένα σχέδιο και έπειτα μην χάσετε άλλο χρόνο, ξεκινήστε το.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Γιορτάστε μια καλή δουλειά κάνοντας κάτι όμορφο σήμερα. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε κάτι που πάντα θέλατε να δοκιμάσετε. Αν εσείς και το ταίρι σας μπορείτε να το ονειρευτείτε, μπορείτε να το κάνετε πραγματικότητα.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Είστε ωραίοι σήμερα και το ξέρετε. Ζητήστε από το ταίρι σας να σας συναντήσει κάπου με πολύ κόσμο. Θα το απολαύσουν να σας δουν να τραβάτε την προσοχή.

ζωδια Παρθένος
Συμβαίνουν τόσα πολλά στη ζωή σας αυτή τη στιγμή, που μια ήσυχη βραδιά παρέα με το ταίρι σας ακούγεται σαν το ιδανικό σχέδιο. Μπορείτε να βγείτε και να διασκεδάσετε κάποια άλλη στιγμή. Σήμερα, μείνετε κοντά στο σπίτι.

ζωδια Ζυγός
Η λαμπρότητα του ταιριού σας αντανακλά πάνω σας, όπως συμβαίνει και το αντίστροφο. Όταν εσείς οι δύο είστε μαζί οι φίλοι σας πρόκειται να χρειαστούν γυαλιά ηλίου! Είστε αυτοί που όλοι οι άλλοι θα θελαν να είναι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

ζωδια Σκορπιός
Το πρωινό σας μπορεί να είναι δύσκολο στη δουλειά, οπότε το απόγευμα θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το Σαββατοκύριακο σας με το ταίρι σας καλά. Διαλέξετε ένα μέρος με διασκεδαστική ενέργεια και πριν το καταλάβετε όλες σας οι ανησυχίες θα ξεχαστούν.

ζωδια Τοξότης
Πάρτε ένα ρίσκο σήμερα, νιώθετε την αυτοπεποίθηση ότι θα πάει καλά. Καλέστε το ταίρι σας να σας ακολουθήσει σε κάτι λίγο τρελό, έπειτα περάστε καλά κάνοντας ότι σας έρθει στο μυαλό.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια Αιγόκερως
Μπορεί να μην νιώθετε άνετα να μοιραστείτε με το ταίρι σας σήμερα. Αναρωτηθείτε γιατί θέλετε να τα κρατήσετε όλα για τον εαυτό σας. Αν δεν έχετε καλό λόγο, προσπαθήστε να ανοιχτείτε.

ζωδια Υδροχόος
Αν εσείς και το ταίρι σας θέλετε διαφορετικά πράγματα σήμερα, προσπαθήστε να βρείτε έναν συμβιβασμό. Να είστε πρόθυμοι να δώσετε λίγα παραπάνω αν πιστεύετε πως η κατάσταση θα λυθεί γρηγορότερα. Δεν αξίζει τον κόπο να τσακώνεστε.

ζωδια Ιχθύες
Προσπαθήστε να αποφύγετε να μπλεχτείτε στα δράματα των άλλων σήμερα. Είναι προτιμότερο να κρατήσετε την ενέργεια σας για κάτι που αξίζει πραγματικά – να κάνετε σχέδια για μια ωραία βραδιά με το ταίρι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia