αστρολογικες προβλεψεις για δυο 30/09 Παρασκευή

99d590726b7e6a793dd929b90ced1d96_XL

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 30/09 Παρασκευή

ζωδια Κριός
Σκεφτείτε τι θέλετε να πείτε πριν το πείτε σήμερα. Το να είστε ξεκάθαροι στην επικοινωνία σας και να επιλέγετε τα λόγια σας με προσοχή, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε άχρηστους τσακωμούς με το ταίρι σας.

ζωδια Ταύρος
Κάτι σας τραβάει την προσοχή σήμερα και απλούστατα θα σκάσετε μέχρι να το κάνετε δικό σας. Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσετε την αγορά σας. Επικεντρώνετε τόση πολλή από την ενέργεια σας στη σχέση σας, που είναι εντάξει να κάνετε κάτι μόνο για τον εαυτό σας.

 

ζωδια Δίδυμοι
Μην αφήσετε το άγχος να σας κατακλύσει σήμερα. Μπορεί να έχετε κάποια μικρά πράγματα που σας ανησυχούν, αλλά υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι γενικότερα τα πάτε μια χαρά. Εσείς και το ταίρι σας είστε στο σωστό δρόμο.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Αν νιώθετε καταβεβλημένοι σήμερα, πείτε στο ταίρι σας τι μπορεί να κάνει για να σας βοηθήσει. Σας αρέσει να νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο, αλλά το να μοιραστείτε κάποια βάρη, θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Λέων
Δουλεύετε σκληρά στη δουλειά σας, οπότε μην είστε μετριόφρονες για τα επιτεύγματά σας. Φροντίστε το ταίρι σας να ξέρει την επιτυχία σας. Όταν μάθουν όλες τις λεπτομέρειες, θα εντυπωσιαστούν.

ζωδια Παρθένος
Θέματα στη δουλειά σας προκαλούν στρες και αυτό μπορεί να σας ακολουθεί και στο σπίτι. Πείτε στο ταίρι σας ότι μπορεί να είστε αφηρημένοι και ότι δεν είναι τίποτα προσωπικό.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως

ζωδια Ζυγός
Μην φοβάστε να πείτε στο ταίρι σας τι ακριβώς έχετε στο μυαλό σας. Αν κάτι σας προβληματίζει, θα θέλουν να το μοιραστείτε μαζί τους έτσι ώστε να μπορούν να σας στηρίξουν.

ζωδια Σκορπιός
Παραδοθείτε στα συναισθήματα αγάπης που θα σας κατακλύσουν σήμερα. Εσείς και το ταίρι σας θα εμπλακείτε σε ένα κύμα πάθους και το να αντισταθείτε θα αποδειχθεί αδύνατον. Χαλαρώστε και απολαύστε την πορεία.

ζωδια Τοξότης
Μην αφήσετε τον εαυτό σας να οδηγηθεί εκτός της πορείας που ξέρετε ότι είναι η σωστή. Έχετε πολλά να αντιμετωπίσετε αυτή τη στιγμή και θέλετε αυτό που είναι καλύτερο για τη σχέση σας. Παραμείνετε στις αρχές σας και να είστε δυνατοί.

zwdia-fotia

ζωδια Αιγόκερως
Βρείτε μια δραστηριότητα που μπορείτε να μοιραστείτε με το ταίρι σας και που θα διεγείρει την διανοητική πλευρά σας. Τίποτα πολύ σοβαρό, απλά κάτι που θα διασκεδάσετε κάνοντάς το και θα μπορείτε να το συζητήσετε αργότερα.

ζωδια Υδροχόος
Η σχέση σας είναι τόσο καυτή σήμερα, που ακόμα και οι φίλοι σας θα ζηλέψουν. Όλοι θα θέλουν να ξέρουν πώς σταθήκατε τόσο τυχεροί. Δεν χρειάζεται να απαντήσετε, απλά χαμογελάστε και ρίξτε τους ένα βλέμμα όλο νόημα.

ζωδια Ιχθύες
Μπορεί να νιώθετε διχασμένοι προς δύο κατευθύνσεις σήμερα. Προσπαθήστε να βάλετε προτεραιότητες σε αυτά που πρέπει να κάνετε, έτσι ώστε να τα καταφέρετε όλα. Βεβαιωθείτε ότι θα φροντίσετε και τις δικές σας ανάγκες – ο χρόνος με το ταίρι σας είναι επίσης σημαντικός.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia