αστρολογικες προβλεψεις για δυο 3/09 Σάββατο

erwtikes-7414

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 3/09 Σάββατο

ζωδια Κριός
Θα μπορείτε εύκολα να επικοινωνείτε με το ταίρι σας σήμερα. Βρείτε ένα ήσυχο μέρος για να χαλαρώσετε μαζί και συζητήστε ότι κι αν έχετε στο μυαλό σας. δεν θα έχετε πρόβλημα να βρείτε τις κατάλληλες λέξεις.

ζωδια Ταύρος
Τα οικονομικά σας μπορεί να είναι ένας τομέας που δεν έχετε διάθεση να ασχοληθείτε σήμερα. Μπορείτε να το αφήσετε για κάποια άλλη στιγμή, αρκεί να μην το αποφύγετε για πολύ καιρό. Απλά βεβαιωθείτε πως εσείς και το ταίρι σας είστε στο ίδιο μήκος κύματος.

 

ζωδια Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει σε έντονη διάθεση για φλερτ. Δεν θα μπορείτε να κοιτάξετε το ταίρι σας χωρίς να σας έρχεται κάτι προκλητικό στο μυαλό. Μόλις ξεκινήσετε το παιχνίδι, σίγουρα και εκείνοι θα παρασυρθούν σε αυτό.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Υπάρχουν πολλά μικρά θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν πριν φτάσετε σε αυτό που θέλετε πραγματικά να κάνετε. Θα σας φανεί λιγότερο σαν αγγαρεία αν βάλετε και το ταίρι σας στο παιχνίδι για να βοηθήσει.

ζωδια Λέων
Συζητήστε λύσεις με το ταίρι σας για ένα πρόβλημα που σας ανησυχούσε. Όταν δουλέψετε ως ομάδα θα σκεφτείτε ιδέες που κανένας από τους δυο σας μπορούσε να σκεφτεί από μόνος του.

zwdia-66

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Παρθένος
Είναι πολύ πιθανό να πείτε κάτι που δεν εννοείται πραγματικά σήμερα, γι’ αυτό επιλέξτε τα λόγια σας με προσοχή. Όταν έχετε αμφιβολία, κινηθείτε στην ευγενική πλευρά. Το ταίρι σας θα εκτιμήσει την ευγένεια σας.

ζωδια Ζυγός
Η σύνδεση σας με το ταίρι σας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη σήμερα, όταν ανακαλύπτετε κάτι ακόμα που έχετε κοινό. Δεν έχει σημασία πόσο καιρό είστε μαζί, θα συνεχίσετε να ανακαλύπτετε νέα πράγματα ο ένας για τον άλλο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Δώστε προσοχή σε ασυνήθιστες λεπτομέρειες που σας κάνουν να σταματάτε. Πριν τις απορρίψετε, αναφέρετε τες στο ταίρι σας. μπορεί να μπορέσουν να σας προσφέρουν κάποιες ιδέες ή να σας προτείνουν που μπορείτε να ψάξετε για περισσότερες πληροφορίες.

ζωδια Τοξότης
Αυτή τη στιγμή μπορεί να νιώθετε πως το ταίρι σας είναι όλο λόγια και καθόλου δράση. Πριν τους κατηγορήσετε, ρίξτε μια ματιά στη δική σας συμπεριφορά. Μπορεί να φταίτε εξίσου στη συγκεκριμένη περίσταση.

ζωδια Αιγόκερως
Κάντε κάτι για να βοηθήσετε το ταίρι σας σήμερα. Αν σας ανέφεραν στο παρελθόν ότι είναι πολύ απασχολημένοι για να προλάβουν να κάνουν κάτι, σκεφτείτε το να φροντίσετε εσείς αυτό το κάτι αντί για αυτούς.

ζωδια Υδροχόος
Εσείς και το ταίρι σας μοιράζεστε το πάθος για μάθηση. Διασκεδάστε σήμερα εξερευνώντας ένα από τα πολλά κοινά σας ενδιαφέροντα και μετά συζητώντας το ζωηρά. Μην εκπλαγείτε αν δημιουργηθούν σπίθες εν μέσω της συζήτησης, με τον καλό τρόπο!

ζωδια Ιχθύες
Η ημέρα σας θα είναι τόσο γεμάτη που με δυσκολία θα βρείτε χρόνο για να πάρετε ανάσα. Σχεδιάστε να συναντήσετε το ταίρι σας μετά τη δουλειά για να χαλαρώσετε μαζί. Το να τους έχετε στο πλευρό σας θα κάνει όλες τις ανησυχίες της ημέρας σας να ξεχαστούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia