αστρολογικες προβλεψεις για δυο 31/12 Σάββατο

astrologia-171014-synodos-ermi-afroditi

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 31/12 Σάββατο

ζωδια Κριός
Ωχ! Τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα θέλατε σήμερα αλλά αντισταθείτε στον πειρασμό να τα βγάλετε στο ταίρι σας. Να θυμάστε ότι είναι στο πλευρό σας. Κάντε μια βόλτα για να εκτονωθείτε. Όταν είστε πιο ήρεμοι, μπορούν να σας προσφέρουν συμπόνια.

ζωδια Ταύρος
Δεν είναι ποτέ διασκεδαστικό όταν η ζήλια μπαίνει σε μια σχέση. Εάν αισθάνεστε περίεργα, ρωτήστε τον εαυτό σας τι συμβαίνει. Εάν είστε πραγματικά ανήσυχοι, τότε μην διστάσετε να μιλήσετε στο ταίρι σας. Αλλά μπορεί να ανησυχείτε για το τίποτα.

 

ζωδια Δίδυμοι
Χρησιμοποιήστε τη δύναμη της παρατήρησης σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στον χαρακτήρα του ταιριού σας. Παρατηρήστε τι διαβάζουν και τι CD υπάρχουν στο αυτοκίνητό τους. Έπειτα, κάντε τους έκπληξη με ένα μικρό δώρο που τους δείχνει ότι τους δίνετε προσοχή.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Μια λέξη συνοψίζει αυτό που αισθάνεστε σήμερα: πάθος. Η επιθυμία σας για το ταίρι σας δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί! Μην τους λέτε απλά πως αισθάνεστε – δείξτε τους. Σε αυτή την περίπτωση, οι ενέργειές σας θα μιλήσουν πολύ πιο δυνατά από τα λόγια σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Δεν μπορείτε να διαβάσετε το μυαλό του ταιριού σας, αλλά είστε τόσο διαισθητικοί που μπορεί να νομίζουν ότι μπορείτε! Μπορεί να πιάνετε τις λεπτές ενδείξεις που σας στέλνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν. Γιατί να μην ανταποκριθείτε στις ανάγκες τους, χωρίς να χρειαστεί να σας πουν ούτε λέξη;

ζωδια Παρθένος
Η κοινή σας διανοητική περιέργεια είναι ένα από τα πράγματα που σας προσέλκυσαν αρχικά στο ταίρι σας. Γαλουχήστεαυτήν την περιέργεια και θα συνεχίσετε να ευχαριστείτε ο ένας τον άλλον. Πηγαίνετε να δείτε ένα ντοκιμαντέρ ως μια διασκεδαστική εναλλακτική για τοκλασσικό σας ραντεβού για ταινία.

ζωδια Ζυγός
Θυμάστε όταν ήσασταν στην παιδική χαρά και δεν θέλατε να μοιραστείτε τα παιχνίδια σας; Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να παλεύετε με τα ίδια συναισθήματα. Εμπιστευθείτε πως το ταίρι σας θα παίξει καλά με τα πολυτελή αγαθά σας και αφήστε το να κάνει τη σειρά του.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Σκορπιός
Έχετε την αυτοπεποίθησης που χρειάζεται για να δοκιμάσετε νέα πράγματα και την ικανότητα να τα καταφέρετε. Μιλήστε στο ταίρι σας για μια απίστευτη ιδέα που έχετε να γυρίζει στο μυαλό σας. Οι πιθανότητες είναι να σας ακολουθήσουν στα πάντα.

ζωδια Τοξότης
Αφιερώστε την σημερινή ημέρα σε σας και το ταίρι σας. Πηγαίντε σε ένα ρομαντικό ξενοδοχείο – ή απλά πείτε στους φίλους σας ότι φεύγετε από την πόλη! Είτε έτσι είτε αλλιώς, κρατήστε τα τηλέφωνα σας κλειστά και αποφεύγετετους ηλεκτρονικούςπερισπασμούς. Εστιάστε ο ένας στον άλλο και αφήστε την αγάπη να κυβερνήσει.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγόκερως
Εάν προσπαθείτε να επιλέξετε μεταξύ δύο εξίσου καλών πραγμάτων, βάλτε το ταίρι σας στο παιχνίδι. Πείτε τους ότι θα ακολουθήσετε όποιο κι αν επιλέξουν – και εννοείτε το!

ζωδια Υδροχόος
Εσείς και το ταίρι σας έχετε μια αρκετά καλή ζωή μαζί. Αφιερώστε κάποιο χρόνο για να προσφέρετε πίσω στην κοινότητά σας. Οι ευκαιρίες για εθελοντισμό είναι παντού γύρω σας, οπότε επιλέξτε κάτι που ταιριάζει στα ενδιαφέροντα σας και κάντε το.

ζωδια Ιχθύες
Εάν δεν αισθάνεστε σίγουροι για το ποια πρέπει να είναι η επόμενη σας κίνησή, δεν πειράζει να κρατηθείτε για λίγο και να πάρετε το χρόνο σας. Συζητήστε με το ταίρι σας και αφήστε τις απόψεις τους να καταλαγιάσουν μέσα σας για λίγο. Θα το καταλάβετε όταν έρθει η ώρα να κάνετε το επόμενο βήμα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia