αστρολογικες προβλεψεις για δυο 3/12 Σάββατο

sxeseis-desmeysi

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 3/12 Σάββατο

ζωδια Κριός
Κακός καιρός φαίνεται στον ορίζοντα; Γιατί να μην διώξετε αυτά τα μαύρα, κακά συναισθηματικά σύννεφα με λίγη ειλικρινή συζήτηση για το τι συμβαίνει πραγματικά; Θα καθαρίσει τα σύννεφα αρκετά αποτελεσματικά και θα μπορέσετε και πάλι να απολαύσετε τον ήλιο.

ζωδια Ταύρος
Μπορεί να νιώθετε την ενέργεια σας στα ύψη, αλλά στο μεταξύ το ταίρι σας λειτουργεί σαν ενεργειακή ρουφήχτρα, ή και το αντίθετο. Δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν υπάρχει κανένας νόμος που λέει ότι πρέπει να περνάτε κάθε στιγμή μαζί.

 

ζωδια Δίδυμοι
Τα μυαλά σας είναι στα σύννεφα και οι δύο πρέπει να κατέβετε από τους ουρανούς πίσω στη γη. Κάποια πρακτικά θέματα απαιτούν την άμεση προσοχή σας. Θα υπάρξει αρκετός χρόνος για αγκαλίτσες και πάλι μετά.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Το παρελθόν σας σάς έχει κάνει αυτούς που είστε σήμερα, οπότε μην βιάζεστε να αποκηρύξετε όλα όσα έχετε περάσει και όσους έχετε γνωρίσει. Το ταίρι σας το κατανοεί αυτό – εξάλλου, έχει κι εκείνο παρελθόν, επίσης.

ζωδια Λέων
Αντιμετωπίστε τα γεγονότα – και οι δύο χορεύετε γύρω από ένα θέμα για πολύ καιρό τώρα. Ναι, μόλις το αντιμετωπίσετε τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν, προς το καλύτερο όμως. Οπότε γιατί να μην το αντιμετωπίσετε τώρα και να τελειώνετε;

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος
Αν νιώθετε πως η βάρκα της αγάπης σας έχει βγει από την πορεία της, κάντε μια συζήτηση με το ταίρι σας για την κατάσταση. Ίσως είναι η ώρα να απομακρυνθείτε από όλο αυτό τον ενθουσιασμό που συμβαίνει γύρω σας.

ζωδια Ζυγός
Τα πράγματα έχουν γίνει λίγο πεζά τελευταία; Δεν πειράζει, αν όμως θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό μέσα στη σχέση σας, πρέπει να το πείτε. Πείτε στο ταίρι σας τι έχετε στο μυαλό σας. Θα καταλάβει.

ζωδια Σκορπιός
Αχ, αυτός ο έρωτας – είστε στη μέση κάποιων πολύ έντονων συναισθημάτων για το ταίρι σας και για το που κατευθύνετε η σχέση σας. Μάθετε να καλπάζετε πάνω στα κύματα, από το να πνίγεστε μέσα τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Τοξότης
Μήπως το ταίρι σας σας προκαλεί ζαλάδα τελευταία; Συμφωνείστε να πάτε ο καθένας στην πλευρά του και να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας. Τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα όταν θα συναντηθείτε αργότερα.

ζωδια Αιγόκερως
Αντισταθείτε στον πειρασμό να κάνετε συνοικέσια για τους αδέσμευτους φίλους σας, γιατί μπορεί να βρεθείτε εν μέσω μπερδεμένων καταστάσεων. Επειδή εσείς έχετε το ταίρι σας, δεν σημαίνει ότι όλοι θέλουν να είναι στην ίδια βάρκα.

ζωδια Υδροχόος
Είστε και οι δύο μέσα στη σχέση σας για τα καλά. Οπότε ξεκινήστε να δουλεύετε σε κοινά πρότζεκτ. Είτε αυτά είναι μια κοινή καριέρα είτε μια ανακαίνιση στην ταπεινή σας φωλίτσα, τα άστρα σας δίνουν το πράσινο φως.

ζωδια Ιχθύες
Πείτε στο ταίρι σας ότι δεν είστε απολύτως άνετα με αυτό που θέλουν να κάνετε στη συνέχεια. Αν σας κάνει να νιώθετε άβολα, ή νιώθετε πως χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, θα πρέπει να το πείτε αμέσως.

zwdia-agnh