αστρολογικες προβλεψεις για δυο 4/12 Κυριακή

imerisies-22314

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 4/12 Κυριακή

ζωδια Κριός
Είναι εύκολο να αφήσετε τα πράγματα να ξεφύγουν αν δεν γνωρίζετε κάποια κρυμμένα συναισθήματα. Φροντίστε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε καταπιεσμένα συναισθήματα θυμού πριν βρεθείτε με το ταίρι σας το απόγευμα.

ζωδια Ταύρος
Λίγη κακή διάθεση μπορεί να μετατραπεί σε πολύ κακιασμένη διάθεση. Αν συνειδητοποιήσετε σε τι διάθεση βρίσκεστε θα σας βοηθήσει πάρα πολύ να ανακουφίσετε τα συμπτώματα και το ταίρι σας θα χαρεί επίσης κι αυτό!

 

ζωδια Δίδυμοι
Σκάτε για τις καθυστερήσεις που συμβαίνουν μέσα στη σχέση σας; Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα σας αποζημιώσουν και με το παραπάνω. Τα άστρα σας λένε να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε πραγματικά το που βρίσκεστε πριν αποφασίσετε ποια κατεύθυνση να ακολουθήσετε στη συνέχεια.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Το να συμφωνήσετε σε κάτι δεν σημαίνει ότι πρέπει να γυρίσετε την πλάτη σας σε άλλες πιθανότητες, αλλά οι τρέχουσες πλανητικές επιρροές κάνουν την επιλογή να μοιάζει σαν «τώρα ή ποτέ». Πείτε στο ταίρι σας ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Λέων
Είσαστε πάντα πανέμορφα παλικάρια, αλλά τα άστρα σας χαρίζουν λίγο παραπάνω μαγνητισμό που σας κάνει να λάμπετε πραγματικά. Το ταίρι σας δεν μπορεί να τραβήξει τα μάτια του από πάνω σας – ξαφνικά θυμούνται πόσο τυχεροί είναι!

ζωδια Παρθένος
Τα ένστικτα σας είναι απόλυτα ακριβή, ειδικά σε ότι αφορά το ταίρι σας. Αν Δυσκολεύονται να σας μιλήσουν για κάτι, σεβαστείτε το. Το πιο σημαντικό είναι να ξέρουν ότι είστε εκεί για αυτούς.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγός
Τα τελευταία γεγονότα δημιουργούν ομαλές αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Τα πράγματα θα πάνε καλά αρκεί να δεχτείτε τις αναγκαίες αλλαγές – μην προσπαθήσετε να παλέψετε για να διατηρήσετε τα πράγματα έτσι όπως ήταν.

ζωδια Σκορπιός
Συνήθως σας αρέσει να βρίσκετε τον τρόπο να κρατάτε τα πράγματα ίδια, αλλά τώρα βλέπετε τη σημασία της αλλαγής και της εξέλιξης­ – ειδικά όσον αφορά τη σχέση σας. Το να χαλαρώσετε σας επιτρέπει να βρείτε την ησυχία σας.

ζωδια Τοξότης
Όχι δεν είστε άρρωστοι – απλά νιώθετε λίγο εσωστρεφείς. Αν και δεν είστε ο συνήθης κοινωνικός εαυτός σας, δεν είναι και τόσο ασυνήθιστο αυτό που περνάτε. Πείτε στο ταίρι σας ότι χρειάζεστε λίγο χρόνο μόνοι.

ζωδια Αιγόκερως
Οι διασυνδέσεις που έχετε από μακριά μπορεί να προσφέρουν σε εσάς και το ταίρι σας κάποιο λόγο να νιώθετε αισιόδοξοι για το κοντινό μέλλον. Παίξτε με τις επιλογές που προσφέρει αυτή η νέα είδηση.

ζωδια Υδροχόος
Αν εσείς και το ταίρι σας έχετε αρχίσει να τσακώνεστε, βρείτε ένα κοινό στόχο γρήγορα. Αν βρείτε κάτι που σας κάνει να δουλεύετε δίπλα δίπλα, θα δείτε ότι κάθε τριβή μαγικά εξομαλύνετε από μόνη της.

ζωδια Ιχθύες
Η αυτοπεποίθηση του ταιριού σας σας κάνει να αισθάνεστε μικροί και ντροπαλοί μπροστά τους; Δεν είναι μια κατάσταση που πρέπει να συμβαίνει ή στον ένα ή στον άλλο ­– μπορείτε και οι δύο να είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Προσπαθήστε να το θυμάστε αυτό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65