αστρολογικες προβλεψεις για δυο 8/09 Πέμπτη

gynaika-skorpios-rantevoy-antras-didymos

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 8/09 Πέμπτη

ζωδια Κριός
Μην βιάζεστε να φτάσετε στο τέλος της ημέρας σας. Σίγουρα τα απογεύματα μαζί με το ταίρι σας είναι η αγαπημένη ώρα σας, αλλά αν βιαστείτε θα χάσετε πολλά καλά πράγματα κατά τη διαδρομή. Απολαύστε την κάθε στιγμή σήμερα.

ζωδια Ταύρος
Το να γοητεύσετε το ταίρι σας είναι εύκολο για εσάς σήμερα. Θα ξέρετε ακριβώς τι να πείτε για να τους κάνετε να θέλουν να είναι μαζί σας και τα γλυκά σας λόγια θα τους κάνουν να θέλουν να ακολουθήσουν ότι κι αν θέλετε εσείς.

 

ζωδια Δίδυμοι
Μια διαφωνία με ένα μέλος της οικογένειας σας μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση. Το ταίρι σας θα είναι καταπληκτικός ακροατής αν το αφήσετε. Δεν μπορείτε να αλλάξετε αυτό που έγινε, αλλά μπορείτε να αλλάξετε το πώς νιώθετε γι’ αυτό.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Η επικοινωνία θα σας βγαίνει εύκολα σήμερα και κάτι που παλεύατε να συζητήσετε θα σας φανεί σαν τίποτα σημαντικό. Πείτε ότι έχετε στο μυαλό σας στο ταίρι σας και περιμέντε μια καλή ανταπόκριση.

ζωδια Λέων
Νιώθετε πιο εσωστρεφείς από το συνηθισμένο σήμερα και ακόμη και το ταίρι σας δεν μπορεί να σας πείσει να βγείτε από το καβούκι σας. Αφιερώστε μια δυο μέρες στις δικές σας ανάγκες και θα νιώσετε πολύ καλύτερα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος
Δώστε προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες σήμερα. Πράγματα που μπορεί να μην σημαίνουν πολλά για εσάς, σημαίνουν πολλά για το ταίρι σας. Δεν θα είναι δύσκολο να κάνετε κάτι που θα τους κάνει πολύ χαρούμενους.

ζωδια Ζυγός
Πολλά γίνονται σήμερα και μπορεί να νιώσετε καταβεβλημένοι. Μην προσπαθήσετε να αναλάβετε πάρα πολλά ταυτόχρονα, απλά επικεντρωθείτε στο να βγάλετε τη μέρα και περιμέντε ένα χαλαρωτικό απόγευμα μαζί με το ταίρι σας.

ζωδια Σκορπιός
Το ταίρι σας μπορεί να θέλει τη συμβουλή σας σήμερα. Μην ανησυχείτε για το αν ξέρετε όλες τις απαντήσεις. Στην περίπτωση αυτή, είναι πιο σημαντικό να ακούσετε και να απαντήσετε από την καρδιά σας.

zwdia shmera

ζωδια Τοξότης
Προετοιμαστείτε για κάποιες δύσκολες ημέρες στη δουλειά. Μπορεί να χρειαστεί να κάτσετε κάποιες παραπάνω ώρες, οπότε προειδοποιήστε το ταίρι σας αν πρόκειται να σας βλέπει λιγότερο. Θα σας βοηθήσουν να μείνετε σε επαφή σχέδια για δείπνο αργά τη νύχτα.

ζωδια Αιγόκερως
Βρείτε κάποιο χρόνο μέσα στην ημέρα σας για να ξανασυνδεθείτε με μια μακρινή σας επαφή. Περνάτε τον περισσότερο σας χρόνο με το ταίρι σας, αλλά οι φίλοι και η οικογένεια σας χρειάζονται κάποια προσοχή, επίσης.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2016  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Υδροχόος
Αν δουλεύετε σε συνεργασία με το ταίρι σας, μιλήστε για τις λεπτομέρειες τώρα. Θα θέλετε να σιγουρευτείτε πως είστε στο ίδιο μήκος κύματος πριν κατευθυνθείτε ο καθένας προς τη δική του πορεία.

ζωδια Ιχθύες
Αν περιμένετε μέχρι να έχετε όλες τις πληροφορίες, μπορεί να είναι πολύ αργά για να δράσετε. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας και κάντε την κίνηση σας σήμερα. Το ταίρι σας δεν περιμένει από εσάς να έχετε όλες τις απαντήσεις.

tarw-zwdia