αστρολογικες προβλεψεις για δυο 8/11 Τρίτη

sxeseis-nees-gnwrimies

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 8/11 Τρίτη

ζωδια Κριός
Ανακαλύψτε νέους τρόπους ικανοποίησης για εσάς και για το ταίρι σας στην κρεβατοκάμαρα σήμερα. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να εκπληρώσετε τις πιο τρελές σας φαντασιώσεις και να δείτε που θα σας πάνε. Ποτέ δεν θα μάθετε αν δεν δοκιμάσετε!

ζωδια Ταύρος
Μπορεί να μην νιώθετε τρομερά περιπετειώδεις σήμερα, αλλά μπορείτε να περάσετε καλά με το ταίρι σας. Μείνετε σε αυτά που ξέρετε πως λειτουργούν και όλα θα μπουν στη θέση τους.

 

ζωδια Δίδυμοι
Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει εσάς και το ταίρι σας από το να περάσετε καλά σήμερα. Η σύνδεση σας συνεχίζει να γίνετε όλο και πιο βαθιά και δυνατότερη και το πάθος που νιώθετε ο ένας για τον άλλο θα φτάσει σε νέα ύψη.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Το να φροντίζετε το ταίρι σας είναι σημαντικό, αλλά μην ξεχνάτε να φροντίζετε και τον εαυτό σας. Χαρείτε κάτι που να είναι μόνο για εσάς σήμερα. όταν είστε ευτυχισμένοι, έχετε να δώσετε περισσότερα και στη σχέση σας.

ζωδια Λέων
Το πάθος σας για το ταίρι σας θα φτάσει σε νέα ύψη σήμερα. Πάρτε το αργά, χωρίς προδικασμένες ιδέες και περάστε καλά παίζοντας και εξερευνώντας ο ένας τον άλλο. Ποιος ξέρει που θα σας πάνε τα ένστικτά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Παρθένος
Όσον αφορά το ταίρι σας σήμερα, αφήστε τα ένστικτά σας να σας καθοδηγήσουν και αφεθείτε στη ροή. Όσο λιγότερο επιτρέψετε στο ενεργό μυαλό σας να μπει στη μέση, τόσο περισσότερο θα απολαύσετε τον εαυτό σας.

ζωδια Ζυγός
Μετά από μια γεμάτη εβδομάδα, με πολλές παρεμβολές, είστε έτοιμοι να περάσετε ένα βράδυ μόνο για εσάς και το ταίρι σας. Γίνετε δημιουργικοί και ανακαλύψτε νέους τρόπους να επανασυνδεθείτε και να δυναμώσετε το δεσμό σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Η σύνδεσή σας με το ταίρι σας θα μοιάζει μαγική σήμερα, όταν θα φαίνετε να αναμένουν την κάθε σας επιθυμία και να την ικανοποιούν πριν πείτε λέξη. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί στα καλά συναισθήματα.

ζωδια Τοξότης
Ένα γενικό αίσθημα χαράς σας περιβάλλει και άσχετα με το τι θα κάνετε με το ταίρι σας, θα περάσετε και οι δύο πολύ καλά! Σίγουρα δεν γίνετε να κάνετε λάθος σήμερα!

ζωδια Αιγόκερως
Εσείς και το ταίρι σας μπορείτε να κάνετε τα πάντα σήμερα. Ανοιχτείτε και μιλήστε για το τι θα θέλατε να δοκιμάσετε μαζί και έπειτα κάντε το πραγματικότητα. Το μόνο σας όριο είναι η φαντασία σας.

ζωδια Υδροχόος
Κάντε τη σημερινή ημέρα μια γιορτή για τη σχέση σας. Δεν πειράζει αν είστε απολύτως εγωιστές και δεν θέλετε να μοιραστείτε το ταίρι σας με κανέναν άλλο. Αυτή είναι η ημέρα για να συνδεθείτε και να έρθετε κοντά μόνο οι δυο σας.

ζωδια Ιχθύες
Δώστε προσοχή στη διάθεση του ταιριού σας σήμερα και σχεδιάστε κάτι ανάλογα. Αν είναι ήσυχοι και εσωστρεφείς, μπορεί να θέλετε να αφήσετε τις τρελές ιδέες για κάποια άλλη στιγμή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65