αστρολογικες προβλεψεις για δυο 9/08 Τρίτη

873514e130e46a244b5aae0b135db01f_XL

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 9/08 Τρίτη

ζωδια Κριός
Τώρα δεν είναι η ώρα για να κρατάτε πράγματα μέσα σας. Αν οι ανησυχίες σας αφορούν το ταίρι σας, μιλήστε σε έναν καλό σας φίλο και μοιραστείτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Μπορεί αυτό να είναι το μόνο που χρειάζεστε για να νιώσετε καλύτερα.

ζωδια Ταύρος
Εκεί που πιστεύατε πως το ταίρι σας δεν σας ακούει, σας εκπλήσσει. Σήμερα θα πάρετε μια απάντησή τους που δείχνει πως σας έδιναν την προσοχή τους και τους αρέσουν οι ιδέες σας.

 

ζωδια Δίδυμοι
Μπορεί να νιώθετε εγωιστικά σήμερα, αλλά προσπαθήστε να μην δείξετε αυτή σας την πλευρά στο ταίρι σας. Θυμηθείτε πως θα απολαύσετε περισσότερο τα πράγματα αν τα μοιραστείτε, ειδικά με κάποιον που σημαίνει τόσα πολλά για εσάς.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Όπως ένα μπουμπούκι που περιμένει να ανθίσει, έτσι κι εσείς έχετε πολλές δυνατότητες μέσα σας. Ας σας δώσει την αυτοπεποίθηση η εμπιστοσύνη του ταιριού σας σε εσάς να δείξετε στον κόσμο πως είστε κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

ζωδια Λέων
Τώρα δεν είναι η ώρα για ψεύτικες σεμνότητες. Κάνατε κάτι πραγματικά υπέροχο και θέλετε ο κόσμος να το μάθει. Το ταίρι σας είναι ο μεγαλύτερος φαν σας, οπότε αφήστε το να υπερηφανεύεται για εσάς επίσης!

zwdia-66

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Παρθένος
Επικοινωνήστε με μακρινούς φίλους και συγγενείς σας σήμερα. Είναι εύκολο να ξεχνιέστε μέσα στην καθημερινότητα της σχέσης σας, αλλά μην ξεχνάτε και τους άλλους ανθρώπους της ζωής σας. Πείτε τους ότι τους σκέφτεστε.

ζωδια Ζυγός
Πηγαίνετε για μια ήσυχη βόλτα στη γειτονιά σας σήμερα. Δεν χρειάζεται να πείτε λέξη, απλά αφιερώστε λίγο χρόνο στο να εκτιμήσετε τα μικρά θαύματα παντού γύρω σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Να είστε ανοιχτοί σε ότι κι αν έρθει στο δρόμο σας σήμερα και προσπαθήστε να το κάνετε να λειτουργήσει προς το συμφέρον σας. Το ταίρι σας μπορεί να χρειαστεί να κάνει κάποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής, και θα το εκτιμήσει αν μπορείτε να είστε ευέλικτοι.

ζωδια Τοξότης
Εσείς και το ταίρι σας λειτουργείτε σε διαφορετικούς ρυθμούς σήμερα. Κάντε ότι μπορείτε για να τους φτάσετε, αλλά μην αγχώνεστε πολύ. Απολαύστε τη ζωή στο δικό σας ρυθμό και να ξέρετε ότι θα είστε στο ίδιο μήκος κύματος και πάλι από αύριο.

ζωδια Αιγόκερως
Ασχοληθείτε με κάποιο προβληματικό θέμα σήμερα, πριν γίνει μεγάλο ζήτημα. Όταν είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς, μπορείτε να μιλήσετε για τα πάντα με το ταίρι σας και να βρείτε μια λογική λύση.

zwdia-taro-astra

ζωδια Υδροχόος
Τα συναισθήματά σας μπορεί να μπαίνουν στο δρόμο σας σήμερα. Αν η ατμόσφαιρα φαίνεται λίγο τεταμένη με το ταίρι σας, κάντε ένα βήμα πίσω και προσπαθήστε να εκτιμήσετε αντικειμενικά την κατάσταση. Μπορεί να μην είναι τόσο περίπλοκη.

ζωδια Ιχθύες
Σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε περισσότερο απ’ όλα στον κόσμο. Όταν ξέρετε την απάντηση, μοιραστείτε την με το ταίρι σας. Μαζί μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σχέδιο για να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75