αστρολογικες προβλεψεις για δυο 9/10 Κυριακή

erwtiki-astrologia-171014-sexualiki-apeleytherwsi

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 9/10 Κυριακή

ζωδια Κριός
Πρέπει να ανοιχτείτε και να γίνετε όσο πιο ξεκάθαροι μπορείτε με το ταίρι σας. Είναι η ιδανική στιγμή να ζητήσετε κάτι έξτρα, οπότε μην ντρέπεστε να εκφράσετε τις πραγματικές ανάγκες σας.

ζωδια Ταύρος
Αν οι συνάδελφοι σας σας εκνευρίζουν, προσπαθήστε να λύσετε το πρόβλημα όσο είστε στη δουλειά έτσι ώστε να μην φέρετε τον εκνευρισμό σας πίσω στο σπίτι. Θα απολαύσετε το απόγευμα σας περισσότερο όταν θα μπορείτε να επικεντρωθείτε στο να χαλαρώσετε μαζί με το ταίρι σας.

 

ζωδια Δίδυμοι
Το ταίρι σας μπορεί να χρειάζεται λίγη περισσότερη προσοχή από εσάς σήμερα. Δείξτε τους πως είστε εκεί γι΄ αυτούς, για οτιδήποτε κι αν χρειάζονται. Ακόμα και το να ξέρουν ότι είστε διαθέσιμοι θα τους κάνει να νιώσουν πολύ καλύτερα.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Μπορεί να έχετε κάτι στο μυαλό σας και να μην νιώθετε έτοιμοι να το συζητήσετε ακόμα με το ταίρι σας. Μένοντας ενεργητικοί, θα βοηθήσει το μυαλό σας να μην κολλήσει στο θέμα, μέχρι να είστε έτοιμοι να το αναφέρετε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Η επικοινωνία όλων των ειδών θα είναι εύκολη για εσάς σήμερα, οπότε βάλτε σκοπό να συνδεθείτε με όλους όσους είναι γύρω σας. Το ταίρι σας είναι μια προφανής επιλογή, αλλά μην σταματήσετε εκεί. Οι φίλοι σας θα χαρούν να μάθουν νέα σας επίσης.

ζωδια Παρθένος
Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια μικρή αναποδιά στη σχέση σας σήμερα, αλλά μην της επιτρέψετε να σας χαλάσει τη διάθεση. Περάστε λίγο χρόνο σκεπτόμενοι το τι μπορείτε να κάνετε για να γίνουν καλύτερα τα πράγματα και έπειτα κάντε το έτσι ώστε να μπορέσετε να πάτε παρακάτω.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια Ζυγός
Μόλις ξεκινήσετε, δεν θα μπορείτε να σταματήσετε να φλερτάρετε με το ταίρι σας. Δεν θα τους πειράξει καθόλου αν περάσετε τη μέρα σας δίνοντας τους υποσχέσεις για όλα αυτά που θα θέλατε να τους κάνετε αργότερα.

ζωδια Σκορπιός
Αν νιώθετε ασυνήθιστα εσωστρεφείς σήμερα, καλέστε το ταίρι σας να περάσετε μια ήσυχη βραδιά στο σπίτι μαζί. Το να μείνετε μέσα θα σας επιτρέψει να απολαύσετε την παρέα τους, χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσετε τον έξω κόσμο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Η επικοινωνία σας βγαίνει εύκολα σήμερα, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να αναφέρετε τις ανησυχίες σας στο ταίρι σας. Θα βρείτε τις σωστές λέξεις για να εκφράσετε τις σκέψεις σας με διακριτικότητα και χάρη.

ζωδια Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να παλεύετε με χαμένες διασυνδέσεις. Προσπαθείτε να συνδεθείτε με το ταίρι σας, αλλά απλά δεν συμβαίνει. Μέχρι αύριο θα είστε και πάλι στο ίδιο μήκος κύματος.

ζωδια Υδροχόος
Ζωντανεύστε τα πράγματα μέσα στη σχέση σας εξερευνώντας νέους πολιτισμούς. Αν τα ταξίδια στο εξωτερικό δεν είναι στα σχέδια σας, κάντε το επόμενο καλύτερο πράγμα και καλέστε το ταίρι σας να σας συνοδεύσει σε ένα εξωτικό ρεστοράν.

ζωδια Ιχθύες
Μην αφήσετε ένα χρέος μέσα στη σχέση σας να δημιουργήσει ρωγμή ανάμεσα σας. Αναφέρετε το θέμα σήμερα και βρείτε μια λύση που βολεύει και τους δυο σας. Μπορεί να ήρθε η ώρα να προσπεράσετε το θέμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου απο τις καρτες Ταρω για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65