αστρολογικες προβλεψεις για δυο 9/12 Παρασκευή

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 9/12 Παρασκευή

ζωδια Κριός
Κάποιες φορές ο ένας από εσάς θα πατάει στο τέρμα το γκάζι, ενώ ο άλλος προσπαθεί να πατήσει τα φρένα. Δεν μπορείτε πάντα να έχετε την ίδια ταχύτητα, απλά φροντίστε να πηγαίνετε και οι δύο προς την ίδια κατεύθυνση.

ζωδια Ταύρος
Αν σκεφτόσασταν να πάτε ένα ταξίδι οι δυο σας, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα να αγοράσετε αυτά τα εισιτήρια. Ζητήστε άδεια από τη δουλειά σας και απλά σχεδιάστε επιτέλους αυτό το ταξίδι. Χρειάζεστε ανάπαυση και χαλάρωση (μαζί!).

 

ζωδια Δίδυμοι
Θέστε αυτό το θέμα που έχετε στο μυαλό σας επί τάπητος. Δεν θα είναι τόσο άσχημα τα πράγματα όσο φαντάζεστε. Για την ακρίβεια δεν είναι καν τόσο μεγάλο θέμα. Το να το αποφεύγετε το κάνε να μοιάζει σημαντικότερο απ’ ότι είναι.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Ο ρομαντισμός παίζει σίγουρα στα ραδιόφωνα, αλλά είναι στο χέρι σας αν θέλετε να ακούγετε σαν απαλή τζαζ ή πικάντικη ρέγκε. Ίσως προτιμάτε την κλασσική; Την πανκ ροκ; Επιλέξτε αυτό που θέλετε και πιάστε το ταίρι σας.

ζωδια Λέων
Ξέρετε τι θέλετε από τη σχέση σας. Γι’ αυτό που δεν είστε πάντα σίγουροι είναι το πώς να το πάρετε. Αυτό το σημείο θα αποκαλυφθεί σύντομα, οπότε φροντίστε να μην συμβιβάζεστε στις βασικές ανάγκες και επιθυμίες σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος
Αφιερώνετε πολύ χρόνο στη δουλειά σας αυτή τη στιγμή και το ταίρι σας φέρετε άψογα σε σχέση με αυτό. Φροντίστε να τους ευχαριστήσετε και να τους δείξετε ότι εκτιμάτε την υποστήριξη τους.

ζωδια Ζυγός
Δεν χρειάζεται να κλείσετε το παρελθόν σας βαθιά μέσα σας, αλλά δεν πρέπει και να χαθείτε μέσα σε αυτό. Δεν είναι υγειές ούτε για εσάς ούτε για τη σχέση σας. Ασχοληθείτε με αυτά που απαιτούν την προσοχή σας και έπειτα αφήστε τα.

ζωδια Σκορπιός
Έχετε αδιαμφισβήτητη αυτοκυριαρχία σήμερα και αυτό θα σας χρησιμεύσει στη δουλειά σας, στο δείπνο ή στα ψώνια. Το ερώτημα είναι: γιατί δεν αφήνεστε λίγο μέσα στη σχέση σας;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Τοξότης
Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να πείτε λίγο τα πράγματα με το όνομα τους, αρκεί να σας έχουν ζητήσει την ειλικρινή σας γνώμη. Αν δεν το έχουν κάνει, μπορεί να θέλετε να ακούσετε αντ’ αυτού.

ζωδια Αιγόκερως
Ότι κι αν κάνετε σήμερα θα τείνει προς μια θετική κατάληξη. Γιατί να μην επικεντρώσετε κάποια από αυτή τη θετική ενέργεια στη σχέση σας και να δείτε τι θα βγει από αυτό;

zwdia shmera

ζωδια Υδροχόος
Περίεργα πράγματα φαίνετε να ξεφυτρώνουν σε κάθε γωνιά, ακόμα και μέσα στη σχέση σας. Δεν ξέρετε πως ακριβώς να τα ερμηνεύσετε, αλλά πρέπει να παραδεχτείτε ότι η αγωνία σας έχει ενθουσιάσει λίγο.

ζωδια Ιχθύες
Τα πράγματα θα ρέουν εύκολα για εσάς σήμερα, ειδικά στο τομέα της σχέσης σας. Γιατί να μην προσπαθήσετε να κατευθύνετε κάποια από αυτή την ενέργεια προς το μέρος του ταιριού σας; Το ταίρι σας είναι λίγο αγχωμένο και του χρειάζεται ένα χάδι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia