αστρολογικες προβλεψεις για δύο 10/06 Παρασκευή

erwtas-ateleies

αστρολογικες προβλεψεις για δύο

ζωδια Κριός
Η φιλοδοξία σας θα σας πάει ψηλά, τόσο στα προσωπικά, όσο και στην εργασιακή σας ζωή. Θέστε υψηλούς στόχους για τη σχέση σας και εσείς μαζί με το ταίρι σας μπορείτε να τους κάνετε πραγματικότητα.

ζωδια Ταύρος
Μην ενδώσετε στην πίεση να κάνετε αχρείαστες αγορές σήμερα. Ο χρόνος που περνάτε με το ταίρι σας είναι πιο πολύτιμος από οποιοδήποτε αγαθό σε ένα μαγαζί. Επικεντρωθείτε στο να είστε απλά μαζί αυτή τη στιγμή.

 

ζωδια Δίδυμοι
Ψάχνετε κάτι ξεχωριστό για το ταίρι σας; Δώστε προσοχή στα σημάδια που εκπέμπουν. Μπορεί να μην σας το πουν ευθέως, αλλά σας δίνουν στοιχεία. Συγχρονιστείτε και θα τα καταλάβετε.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Τίποτα δεν ξεφεύγει από την μνήμη σας, καλώς ή κακώς. Αντισταθείτε στον πειρασμό να αναφέρετε παλιούς τσακωμούς αν βρεθείτε να τσακώνεστε πάλι με το ταίρι σας. Ήρθε η ώρα να αφήσετε κάτι πίσω σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Λέων
Επιτρέψτε στο ταίρι σας να σας μάθει κάτι νέο σήμερα, ακόμα και αν είχατε αντισταθεί στο παρελθόν. Θα απολαύσουν να μοιραστούν τις γνώσεις τους μαζί σας και μπορεί να δείτε πως κάτι είναι πιο ενδιαφέρον απ’ ότι πιστεύατε.

ζωδια Παρθένος
Είστε σε διάθεση που θα προτιμούσατε να ακούσετε τα πράγματα με το όνομα τους, παρά να επικαλυφτούν με σάλτσες. Ευτυχώς, μπορείτε να βασιστείτε στο ταίρι σας για να σας τα πει στα ίσια. Ξέρετε πως αυτό που έχετε είναι το πραγματικό.

zwdia shmera

ζωδια Ζυγός
Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς μέσα στη σχέση σας σήμερα. Θα δείτε πως είναι πιο αποδοτικό να δώσετε λίγα και να διατηρήσετε την ηρεμία σας. Όταν είστε ευτυχισμένοι, γιατί έχει σημασία ποιος ήταν σωστός;

ζωδια Σκορπιός
Όταν η μέρα σας αποδεικνύεται δύσκολη, είναι εύκολο να παρατήσετε τη γυμναστική σας, αλλά τώρα είναι που την χρειάζεστε περισσότερο. Δοκιμάστε να γυμναστείτε μαζί με το ταίρι σας, αν χρειάζεστε κίνητρο και θα δείχνετε και οι δύο υπέροχοι.

zwdia - love

ζωδια Τοξότης
Η σχέση σας σάς παρέχει την σταθερότητα που λαχταράτε. Κάντε κάτι σήμερα για να δείξετε στο ταίρι σας πόσο πολύ εκτιμάτε το ότι είναι πάντα εκεί για εσάς.

ζωδια Αιγόκερως
Το ταίρι σας φέρνει μια υπέροχη αίσθηση σταθερότητας στη ζωή σας. Όταν νιώθετε ασφαλείς, είναι πιο πιθανό να πάρετε μεγαλύτερα ρίσκα. Όταν δουλεύετε μαζί, δεν υπάρχει όριο σε αυτά μπορείτε να καταφέρετε.

ζωδια Υδροχόος
Δεν έχει σημασία πόσο καιρό είστε μαζί, τα ταίρια σας θα συνεχίσουν να σας εκπλήσσουν. Πιάνουν σημάδια που εσείς δεν αναγνωρίζετε καν πως εκπέμπετε και απαντούν με έναν τρόπο που σας ενθουσιάζει.

ζωδια Ιχθύες
Η συμπεριφορά του ταιριού σας μπορεί να σας φανεί λίγο περίεργη σήμερα. Αναρωτηθείτε αν κάτι είναι όντως διαφορετικό, ή αν είναι απλά η φαντασίας σας. Όλοι έχουν παράξενες ημέρες, οπότε μην δίνετε πολύ σημασία.

zwdia-zodia-astrologia-65