αστρολογικες προβλεψεις για δύο 1/07 Παρασκευή

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 1/07 Παρασκευή

ζωδια Κριός
Mην φοβάστε να αφήσετε το ταίρι σας να δει τον πραγματικό σας εαυτό, με τα ελαττώματα σας και όλα. Το να εκτίθεται τα ψεγάδια του εαυτού σας μπορεί να σας φανεί περίεργο στην αρχή, αλλά στο τέλος θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.

ζωδια Ταύρος
Πάρτε τον χρόνο σας για να κάνετε πράγματα σήμερα. Αν βιαστείτε διατρέχετε το κίνδυνο να παραλείψετε κάτι σημαντικό. Χαλαρώστε και απολαύστε την παρέα του ταιριού σας. Όλα τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν.

ζωδια Δίδυμοι
Οι επόμενες ημέρες μπορεί να σας αφήσουν ένα αίσθημα σύγχυσης, αλλά μην ανησυχείτε ιδιαίτερα γι’ αυτό. Τίποτα δεν είναι σοβαρά λάθος στη σχέση σας. Απλά ξεπερνάτε μια περίοδο δυσκολιών.

zodia-taro-45

 

ζωδια Καρκίνος
Αν βρεθείτε να αντιμετωπίζετε μια δύσκολη κατάσταση σήμερα, θυμηθείτε ότι δεν χρειάζεται να την περάσετε μόνοι. Το ταίρι σας είναι εκεί για να σας υποστηρίξει και εποχές σαν αυτές μπορούν ακόμα και να κάνουν τον δεσμό σας πιο δυνατό.

ζωδια Λέων
Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε να σκέφτεστε μελλοντικές αλλαγές. Γιατί να μην βάλετε και το ταίρι σας στο παιχνίδι αυτή τη φορά; Αν σχεδιάσετε κάτι μαζί, θα έχετε κάποιον να υποστηρίζει τις προσπάθειες σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Παρθένος
Αντί να είστε επικριτικοί, ψάξτε για δημιουργικές λύσεις σε ένα πρόβλημα σήμερα. Το ταίρι σας θα ανταποκριθεί καλύτερα στις ανησυχίες σας αν τις παρουσιάσετε μαζί με κάποιες ιδέες επίσης.

ζωδια Ζυγός
Μπορεί να βρεθείτε να νιώθετε κάπως συναισθηματικοί σήμερα. Περάστε λίγο χρόνο χαλαρώνοντας μαζί με το ταίρι σας σήμερα, μιλώντας για το που ήσασταν και κάνοντας σχέδια για το μέλλον.

ζωδια Σκορπιός
Όταν δουλεύετε σαν ομάδα, εσείς και το ταίρι σας μπορείτε να επιτύχετε πολλά. Βάλτε κάποιους στόχους για το μέλλον και μην φοβηθείτε να κάνετε μεγάλα όνειρα. Μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα.

zwdia - love

ζωδια Τοξότης
Προσέξτε πολύ τα οικονομικά σας για την επόμενη εβδομάδα περίπου. Κάντε οικονομία όπου μπορέσετε, αλλά μην ανησυχείτε για το αν θα νιώθετε στερημένοι. Εσείς και το ταίρι σας δεν χρειάζεστε πολλά όταν είστε μαζί.

ζωδια Αιγόκερως
Θα δείτε καλά αποτελέσματα από ότι κι αν επιχειρήσετε να κάνετε σήμερα. Παρέα με το ταίρι σας αντιμετωπίστε ένα μεγάλο εγχείρημα. Θα νιώσετε ιδιαίτερη ικανοποίηση αν δουλέψετε σε αυτό μαζί.

ζωδια Υδροχόος
Αντί να παλεύετε για να διατηρήσετε τα πράγματα ίδια, αφεθείτε και δείτε που θα σας πάει το νέο μονοπάτι. Η σχέση σας είναι αρκετά δυνατή για να αντέξει τις αλλαγές, οπότε αφήστε τες να ξετυλιχθούν.

zwdia shmera

ζωδια Ιχθύες
Το να αγαπάτε το ταίρι σας ποτέ δεν ήταν ευκολότερο. Οι δυο σας είστε απολύτως συγχρονισμένοι, συναισθηματικά και φυσικά. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα, οπότε εκμεταλλευτείτε όσο περισσότερο μπορείτε την κατάσταση.