αστρολογικες προβλεψεις για δύο 1/08 Δευτέρα

aposyndetheite-apo-tin-agapi

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 1/08 Δευτέρα

ζωδια Κριός
Λειτουργήστε προσεκτικά αν χρειαστεί να υπογράψετε οποιαδήποτε έγγραφα σήμερα. Συζητήστε τα πάντα πρώτα με το ταίρι σας πριν πάρετε μια τελική απόφαση. Μπορεί να θέλετε να αφήσετε αυτή την ευκαιρία να περάσει και να περιμένετε για μια καλύτερη στιγμή.

ζωδια Ταύρος
Μιλήστε στο ταίρι σας για τους στόχους που έχετε για το μέλλον και ζητήστε τους να μοιραστούν κι εκείνοι τους δικούς τους. Μπορεί και οι δύο να έχετε τις δικές σας ιδέες, αλλά μαζί μπορείτε να φτιάξετε ένα καλό σχέδιο.

 

ζωδια Δίδυμοι
Αν δεν μπορείτε να βρείτε μια προφανή λύση σήμερα, θα χρειαστεί να λειτουργήσετε δημιουργικά. Μοιραστείτε ιδέες με το ταίρι σας για να βρείτε μια νέα προσέγγιση. Κρατήστε ανοιχτό το μυαλό σας, θα εκπλαγείτε από αυτά που μπορεί να σκεφτείτε.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Θα ξέρετε τι έχει το ταίρι σας στο μυαλό του, πριν χρειαστεί να σας πει κουβέντα. Μπορεί να μην το συνειδητοποιούν ότι σας δίνουν διακριτικά σημάδια, αλλά εσείς θα τα πιάσετε και θα τους δώσετε αυτό ακριβώς που χρειάζονται.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Αν έχετε αντικρουόμενα συναισθήματα για το τι να κάνετε σήμερα, πηγαίνετε με τη διαίσθησή σας. Αποφύγετε να σκεφτείτε υπερβολικά την κατάσταση και να κάνετε μια κακή επιλογή. Το ταίρι σας μπορεί επίσης να βοηθήσει να φτάσετε σε μια λύση.

ζωδια Παρθένος
Το ταίρι σας μπορεί να μην λειτουργεί στην ίδια ταχύτητα με εσάς σήμερα. Αντί να εκνευριστείτε μαζί τους, προσπαθήστε να αποδεχτείτε το ότι είστε διαφορετικοί και ότι θα συγχρονιστείτε και πάλι αργότερα.

ζωδια Ζυγός
Θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σήμερα, όταν η καθημερινή σας ρουτίνα διαταραχθεί. Κάντε κάποια σχέδια με το ταίρι σας για το απόγευμα, για να σας δώσει κάτι θετικό να επικεντρωθείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός
Έχετε κάποια ταλέντα που τα κρατάτε μυστικά, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να τα φανερώσετε. Δείξτε στο ταίρι σας ότι υπάρχουν περισσότερα σε εσάς από αυτά που μπορεί να καταλαβαίνουν.

ζωδια Τοξότης
Πάρτε τις εμπειρίες των άλλων και εφαρμόστε τα μαθήματά τους στη δική σας ζωή. Οι φίλοι σας μπορεί να έχουν περάσει παρόμοιες καταστάσεις στις δικές τους σχέσεις, οπότε ενθαρρύνετέ τους να τις μοιραστούν μαζί σας.

ζωδια Αιγόκερως
Γίνετε δημιουργικοί στον τρόπο που εκφράζετε την αγάπη σας στο ταίρι σας. Ένα γλυκό μήνυμα χωμένο μέσα στην τσέπη τους θα φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό τους όταν το βρουν αργότερα μέσα στην ημέρα.

zwdia-fotia

ζωδια Υδροχόος
Προσέξτε πού ξοδεύετε τα χρήματά σας σήμερα, ειδικά όταν μιλάμε για αγορές που δεν είναι απαραίτητες. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά λεφτά για να περάσετε καλά με το ταίρι σας.

ζωδια Ιχθύες
Το ταίρι σας μπορεί να μοιραστεί μια ιδέα του μαζί σας, που θα σας ξαφνιάσει με την ακρίβεια της. Ακούστε αυτά που έχουν να σας πουν. Κάνοντας μια μικρή αλλαγή, μπορεί να σας σώσει πολύ χρόνο και προσπάθεια.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις