αστρολογικες προβλεψεις για δύο 11/06 Σάββατο

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-3-6

αστρολογικες προβλεψεις για δύο

ζωδια Κριός
Προσπαθήστε να μην απογοητευτείτε με το ταίρι σας σήμερα. Σας υποσχέθηκαν πως θα δουλέψουν πάνω σε κάτι, τώρα δώστε τους την ευκαιρία να το εκπληρώσουν.

ζωδια Ταύρος
Νέες ευλογίες είναι στο δρόμο για εσάς και το ταίρι σας. Μπορείτε να περιμένετε ακόμη μεγαλύτερη ευτυχία, από αυτή που βιώνετε σήμερα. Μπορεί να νιώσετε πως πρέπει να τσιμπήσετε τον εαυτό σας, αλλά είναι η πραγματικότητα!

 

ζωδια Δίδυμοι
Είναι δύσκολο να αποφύγετε να παραφάτε, όταν όπου κοιτάτε υπάρχουν υπέροχες λιχουδιές. Κάντε ομάδα με το ταίρι σας για να αντισταθείτε τον πειρασμό. Μια κοινή σωματική δραστηριότητα, δεν βλάπτει, επίσης!

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Ήρθε η ώρα να ενημερώσετε το ταίρι σας για το τρελό σας σχέδιο. Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε ολοκληρώσει όλες τις λεπτομέρειες. Θα θέλουν να σας ακολουθήσουν σε οτιδήποτε, αρκεί να το κάνετε να ακούγετε διασκεδαστικό!

tarw-zwdia

ζωδια Λέων
Αν εσείς και το ταίρι σας τσακωθείτε σήμερα, θυμηθείτε πως μπορεί να μην υπάρχει σωστή και λάθος απάντηση. Και οι δύο έχετε διαφορετικές απόψεις, όπως επίσης και οι δύο έχετε το δικαίωμα να τις κρατήσετε.

ζωδια Παρθένος
Μην αφήσετε κανένα θέμα με το ταίρι σας άλυτο σήμερα. Είναι σημαντικό για εσάς να φτάσετε σε ένα συμπέρασμα. Όταν δουλεύετε μαζί, θα φτάσετε σε μια λύση που θα σας ευχαριστεί και τους δύο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Ζυγός
Σήμερα είναι ιδανική ημέρα για να κάνετε δυνατές διασυνδέσεις. Δεν θα κερδίσετε τίποτα με το να είστε απομακρυσμένοι, οπότε ανοίξτε την καρδιά σας στο ταίρι σας και αφήστε τους να δούνε μέσα σας. Όταν είστε εσείς ανοιχτοί, θα είναι και εκείνοι.

ζωδια Σκορπιός
Το να είστε ανταγωνιστικοί με το ταίρι σας είναι ένα θέμα, αλλά να θυμάστε πως η σχέση σας δεν είναι διαγωνισμός. Δεν υπάρχει ανάγκη για νικητές ή χαμένους, μόνο οι δυο σας που κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν, μαζί.

ζωδια Τοξότης
Αν προσπαθείτε να καταλάβετε το ταίρι σας λίγο καλύτερα, δοκιμάστε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά. Αν προσέχετε μόνο τα μεγάλα θέματα, θα χάσετε κάποιες μικρές λεπτομέρειες.

zwdia - love

ζωδια Αιγόκερως
Η επιμονή θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη ημέρα. Μόλις γυρίσετε σπίτι, θα είστε έτοιμοι να αφήσετε όλο το στρες πίσω σας. Πείτε στο ταίρι σας πως μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε.

ζωδια Υδροχόος
Μην παρασκέφτεστε λάθη που κάνατε στη σχέση σας. Το ταίρι σας είναι διατεθειμένο να τα προσπεράσει και αυτό θα πρέπει να κάνετε και εσείς. Εφόσον μάθατε κάτι, μπορείτε να τα αφήσετε πίσω σας.

ζωδια Ιχθύες
Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας σε σχέση με το ταίρι σας σήμερα. Διαφορετικές διαθέσεις, απαιτούν διαφορετικές προσεγγίσεις, αλλά εσείς θα ξέρετε ενστικτωδώς τι ακριβώς πρέπει να κάνετε για να δημιουργήσετε τη μαγεία.

zwdia-zodia-astrologia-65