αστρολογικες προβλεψεις για δύο 11/08 Πέμπτη

zwdia-shmera-imerisies-161014

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 11/08 Πέμπτη

ζωδια Κριός
Ανεβάστε τη θερμοκρασία σήμερα και δείξτε στο ταίρι σας ακριβώς αυτό που είχατε στο μυαλό σας! Η τολμηρή σας προσέγγιση δεν θα αφήσει χώρο για αμφιβολίες σχετικά με το πώς νιώθετε. Δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί.

ζωδια Ταύρος
Η σύνδεσή σας με το ταίρι σας συνεχίζει να γίνετε δυνατότερη. Σήμερα θα σας εκπλήξει με μία ακόμα γενναιόδωρη πράξη, που θα σας δώσει έναν ακόμα λόγο να το αγαπάτε. Φροντίστε να εκφράσετε την ευγνωμοσύνη σας.

 

ζωδια Δίδυμοι
Μια έντονη συζήτηση με το ταίρι σας θα σας νευριάσει, αλλά εφόσον είστε εραστές και όχι πολεμιστές, θα θέλετε να το λύσετε με μια πιο δημιουργική προσέγγιση. Το να τα «βρείτε στο κρεβάτι» ποτέ δεν ακούστηκε καλύτερο.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Κάντε σήμερα κάτι υπερβολικό μαζί με το ταίρι σας. Μια βραδιά σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, ακόμα κι αν είναι μέσα στην πόλη σας, θα βοηθήσει την παθιασμένη φύση σας να ανανεωθεί.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Μια δύσκολη ημέρα θα σας αφήσει να ψάχνετε συμπαράσταση, και θα την βρείτε στη στοργική αγκαλιά του ταιριού σας. Χαλαρώστε και ανανεώστε τη σύνδεσή σας, καθώς αφήνετε όλες σας τις έγνοιες να χάνονται μακριά.

ζωδια Παρθένος
Υπερβολικά πολλοί αυταρχικοί άνθρωποι στη ζωή σας, σας κάνουν να αναζητάτε την παρηγοριά της αγκαλιάς του ταιριού σας. Προσπαθήστε να τα αφήσετε όλα πίσω- κυριολεκτικά. Μια νύχτα μακριά σε ένα σικάτο ξενοδοχείο, μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

ζωδια Ζυγός
Κάντε σχέδια να περάσετε το πρωινό σας με μια παρέα φίλων σας. Η ενέργεια που παίρνετε από το να είστε ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους, θα μεταφερθεί στην προσωπική σας ζωή. Μόλις βρεθείτε μόνοι με το ταίρι σας, θα θέλετε να συνεχίσετε όλο το βράδυ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Σκορπιός
Η ημέρα μπορεί να ξεκινήσει ήσυχα, αλλά δεν θα συνεχιστεί έτσι. Η θερμότητα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα αρχίσει να ανεβαίνει κατά τη διάρκεια της ημέρας, μέχρι να φτάσει στο αποκορύφωμά της το βράδυ.

ζωδια Τοξότης
Σας δίνονται νέοι λόγοι να εκτιμάται το ταίρι σας, περισσότερο κάθε μέρα. Σήμερα θα κάνει κάτι για εσάς στην κρεβατοκάμαρα, που θα σας αφήσει να αναρωτιέστε πώς σταθήκατε τόσο τυχεροί. Κάτι πρέπει να κάνετε σωστά!

ζωδια Αιγόκερως
Ενθαρρύνετε το ταίρι σας να σας πει τι θα ήθελε περισσότερο στην κρεβατοκάμαρα, και τι δεν θα προτιμούσε να κάνει. Όταν ξέρετε τι το κάνει ευτυχισμένο, θα είναι πιο εύκολο για εσάς να του το δώσετε.

zwdia shmera

ζωδια Υδροχόος
Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να έχετε διαφορετικές απόψεις για τι θεωρείτε απόλαυση, αλλά μπορείτε να βρείτε έναν συμβιβασμό που θα σας κάνει και τους δύο χαρούμενους. Δοκιμάστε να κάνετε κάτι με τον τρόπο τους για μια φορά, επίσης. Μπορεί και να σας αρέσει!

ζωδια Ιχθύες
Συστήστε στοιχεία φαντασίας στην ερωτική σας ζωή, και παρατηρήστε τη θερμοκρασία ανάμεσά σας να ανεβαίνει δραματικά. Μπορείτε να προσποιηθείτε πως είστε ό,τι θέλετε να είστε, οπότε ρωτήστε το ταίρι σας ποιος θέλει να είναι σήμερα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75