αστρολογικες προβλεψεις για δύο 1/11 Τρίτη

erwtiko-test

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 1/11 Τρίτη

ζωδια Κριός
Πάρτε το χρόνο σας σε όλα όσα κάνετε σήμερα. Μια αργή αλλά σταθερή προσέγγιση θα σας επιτρέψει να χτίσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Μέχρι την ώρα που θα είστε έτοιμοι για δράση, το ταίρι σας θα έχει τρελαθεί από την ανυπομονησία.

ζωδια Ταύρος
Σχεδιάστε ένα διασκεδαστικό ραντεβού, αναδημιουργώντας ένα από τα πρώτα σας ραντεβού με το ταίρι σας. Κρατήστε τα καλύτερα σημεία, αλλά αλλάξτε το όπως θέλετε και προσθέστε μια νέα ανατροπή στο τέλος της βραδιάς!

 

ζωδια Δίδυμοι
Δώστε προσοχή στα σημάδια που σας δείχνει το ταίρι σας. Μπορεί να σας λένε κάτι με τη γλώσσα του σώματός τους, που μπορεί να ντρέπονται να το πουν με λέξεις. Δείξτε τους πως παίρνετε το μήνυμά τους.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Η σύνδεσή σας με το ταίρι σας συνεχίζει να γίνεται δυνατότερη. Δημιουργήστε ένα προσωπικό τελετουργικό μόνο για τους δυο σας, που θα σας φέρει πιο κοντά και θα γιορτάσει το δεσμό σας. Μόλις μείνετε μόνοι, θα ξέρετε ακριβώς τι να κάνετε.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Αν δεν νιώθετε ιδιαίτερα τολμηροί, μπορεί να θέλετε να μείνετε στα σίγουρα στην κρεβατοκάμαρα σήμερα. Κάποιες φορές είναι καλό να παραμένετε στα οικεία σας και να αφήνετε την εξερεύνηση για άλλες στιγμές.

ζωδια Παρθένος
Κάτι που σας είχε μπερδέψει σχετικά με το ταίρι σας, ξαφνικά θα αποκτήσει νόημα σήμερα. Μπορεί πάντα να υπάρχουν πράγματα για εκείνους που δεν θα καταλαβαίνετε απόλυτα, αλλά θα συνεχίσετε να έρχεστε πιο κοντά συνέχεια.

ζωδια Ζυγός
Μπορεί να νιώσετε τόσο καταβεβλημένοι από όλες τις λεπτομέρειες, που να αποφασίσετε να μην κάνετε τίποτα απολύτως. Χαλαρώστε, πάρτε μια βαθιά ανάσα και βρείτε ένα ήσυχο μέρος μακριά από το χάος, όπου μπορείτε να μείνετε μόνοι με το ταίρι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Σκορπιός
Μπορεί να νιώσετε ενοχλημένοι από όλες τις λεπτομέρειες σήμερα. Αντί να ανησυχείτε για όσα δεν μπορείτε να αλλάξετε, επικεντρωθείτε σε αυτά που είναι επιτεύξιμα. Το ταίρι σας μπορεί να σας βοηθήσει να τα ξεκαθαρίσετε όλα.

ζωδια Τοξότης
Αφιερώστε χρόνο στο να δημιουργήσετε ένα ρομαντικό σκηνικό για εσάς και το ταίρι σας σήμερα. Αφήστε την αγωνία να χτιστεί, όσο κάνετε τα πάντα τέλεια. Δεν θα θέλετε να βιαστείτε και να ρισκάρετε να χάσετε τα καλά σημεία!

zwdia shmera

ζωδια Αιγόκερως
Μπορείτε να πετύχετε πολλά σήμερα αν το θέλετε. Ξεκινήστε νωρίς το πρωί, έτσι ώστε να έχετε χρόνο το βράδυ να μείνετε με το ταίρι σας. Φροντίστε να κρατήσετε λίγη ενέργεια!

ζωδια Υδροχόος
Κοιτάξτε κάτω από την επιφάνεια για να κατανοήσετε καλύτερα το ταίρι σας σήμερα. Δώστε τους χρόνο να ανοιχτούν και θα εκπλαγείτε από το πόσο πιο δυνατή θα γίνει η σύνδεσή σας.

ζωδια Ιχθύες
Δεν χρειάζεται να ξέρετε πώς θα εξελιχθούν τα πάντα πριν ξεκινήσετε καν. Αν το ταίρι σας θέλει να δοκιμάσει κάτι νέο σήμερα, μην ανησυχείτε γι’ αυτό, απλά κάντε το!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75