αστρολογικες προβλεψεις για δύο 11/10 Τρίτη

filia-pneymatiki-anaptyksi

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 11/10 Τρίτη

ζωδια Κριός
Ενώ είστε συνήθως η ψυχή του πάρτι, η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να νιώθετε ασυνήθιστα εσωστρεφείς. Σχεδιάστε ένα ήσυχο βράδυ μόνο για εσάς και το ταίρι σας. Θα θέλετε την παρηγοριά τους πριν αντιμετωπίσετε ξανά τον κόσμο.

ζωδια Ταύρος
Αν έχετε σχέδια με τους φίλους σας σήμερα, μπορεί να θέλετε να τα αλλάξετε! Το πάθος σας για το ταίρι σας είναι έντονο, και τίποτα δεν ακούγεται καλύτερο από το να μείνετε μέσα και να δείτε πού θα σας οδηγήσει η επιθυμία σας.

 

ζωδια Δίδυμοι
Αντισταθείτε στον πειρασμό να βιαστείτε σήμερα και επιβραδύνετε τους ρυθμούς με το ταίρι σας. Αφήστε την ένταση να χτιστεί σιγά-σιγά, ενώ εξερευνάτε ο ένας το σώμα του άλλου και κάνετε νέες ανακαλύψεις ο ένας για τον άλλο.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Τα συναισθήματα για το ταίρι σας είναι τόσο έντονα, που μπορεί να έχετε πρόβλημα να συγκεντρωθείτε σε οτιδήποτε άλλο από τα βραδινά σας σχέδια. Πείτε τους τι έχετε στο μυαλό σας και αφήστε το πάθος να ανάψει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Λέων
Μπορείτε να δημιουργήσετε μια έντονη σύνδεση με το ταίρι σας σήμερα. Να είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε τις ιδέες σας και να είστε ανοιχτοί και στις δικές τους. Και οι δύο θα πάρετε αυτό που θέλετε και θα περάσετε πολύ καλά ενώ το κάνετε.

ζωδια Παρθένος
Μπορεί να θέλετε το ταίρι σας να είναι τα πάντα για εσάς, αλλά βεβαιωθείτε πως οι προσδοκίες σας είναι ρεαλιστικές. Θέλουν να σας ευχαριστήσουν, αλλά πρέπει να τους βοηθήσετε να το κάνουν και να τους πείτε εσείς τι θέλετε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγός
Αν υπάρχει κάτι που σας έχει κινήσει την περιέργεια, μην φοβάστε να το αναφέρετε στο ταίρι σας. Μπορεί να είναι κάτι που θα ‘θελαν και εκείνοι να δοκιμάσουν και θα ενθουσιαστούν που τους το είπατε.

ζωδια Σκορπιός
Δημιουργείτε ένα ιερό μέρος που θα μοιράζεστε με το ταίρι σας. Είτε αυτό θα είναι το σπίτι σας είτε μια άλλη τοποθεσία, θα είναι καλό να έχετε ένα μέρος όπου μπορείτε να είστε μαζί, να εξερευνάτε και να γιορτάζετε την σύνδεσή σας.

ζωδια Τοξότης
Παραδοθείτε στις ορμές σας σήμερα και δημιουργείστε μια απίστευτη εμπειρία για εσάς και το ταίρι σας. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείτε να φανταστείτε και να μην μπορείτε να το κάνετε, οπότε αφήστε πίσω τους φόβους σας και βουτήξτε.

zodia-zvdia-75

 

ζωδια Αιγόκερως
Το να μοιραστείτε τις ελπίδες και τις επιθυμίες σας με το ταίρι σας σήμερα θα σας φέρει πιο κοντά. Ανοιχτείτε τους και πείτε τους τα μυστικά που κρατάτε μέσα σας, ξέροντας ότι θα τα κρατήσουν ασφαλή.

ζωδια Υδροχόος
Τα αισθήματά σας για το ταίρι σας γίνονται όλο και πιο βαθιά. Περάστε λίγο χρόνο σήμερα χαλαρώνοντας και συζητώντας για το μέλλον. Τα λόγια είναι ένας ακόμα τρόπος να δημιουργήσετε μια αίσθηση οικειότητας.

ζωδια Ιχθύες
Πάρτε μερικές απαντήσεις πριν ψάξετε πολύ βαθιά μέσα σε κάτι που είστε αβέβαιοι. Πριν υποθέσετε ότι το ταίρι σας σάς κρύβει κάτι, βεβαιωθείτε ότι ξέρει τι σας προβληματίζει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66