αστρολογικες προβλεψεις για δύο 1/12 Πέμπτη

evdomadiaies-zwdia-7-13-7

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 1/12 Πέμπτη

ζωδια Κριός
Μπορεί να νιώθετε τόσο ενθουσιασμένοι για τη σχέση σας αυτή τη στιγμή που να μπείτε στον πειρασμό να υποσχεθείτε στο ταίρι σας τα πάντα. Δεν υπάρχει λόγος για βιασύνες τώρα. Θυμάστε το παλιό ρητό που λέει: όποιος βιάζεται σκοντάφτει;

ζωδια Ταύρος
Είναι η ιδανική ημέρα για να φροντίσετε τον εαυτό σας, αλλά γιατί να μην φέρετε και το ταίρι σας για παρέα; Μπορεί να είναι μια συνηθισμένη ημέρα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να μην κλείσετε ένα μασάζ για ζευγάρια μετά τη δουλειά.

 

ζωδια Δίδυμοι
Κάποιες φορές έχετε τόσα πολλά να κάνετε και είστε τόσο αφηρημένοι που ξεχνάτε να πείτε στο ταίρι σας πόσο ευτυχισμένοι είστε μαζί του. Φροντίστε να βρείτε ένα τρόπο να τους το πείτε σήμερα. Κάντε το δημιουργικά!

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Είστε καταβεβλημένοι και χρειάζεστε μια ήσυχη βραδιά στο σπίτι. Αν χρειάζεστε μερικές ώρες για τον εαυτό σας, δεν πειράζει ούτε αυτό. Αλλά ότι κι αν αποφασίσετε, φροντίστε να κλείσετε το κινητό σας και να χαλαρώσετε απόψε.

ζωδια Λέων
Είστε η κλειδαριά και είναι το κλειδί. Είστε η μακαρονάδα και είναι ο κιμάς. Είστε οι πυτζάμες και είναι οι παντόφλες. Το νόημα είναι ότι ανήκετε μαζί. Δώστε τους ένα φιλί και πείτε το τους!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος
Προσπαθείτε να καταλάβετε πως νιώθουν για κάτι και γιατί συμπεριφέρονται με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο, εδώ και καιρό. Κάτι θα μπει σύντομα μέσα στην εικόνα που θα σας κάνει να καταλάβετε περισσότερα.

ζωδια Ζυγός
Αν κρατάτε κακία απέναντι στο ταίρι σας για κάτι από το παρελθόν του, σήμερα είναι η μέρα να το προσπεράσετε. Το μόνο άτομο που πληγώνεται εξάλλου είστε εσείς. Και εκτός αυτού, συνέβη πριν πολύ καιρό.

ζωδια Σκορπιός
Θα είστε σε θέση να κάνετε μια χάρη στο ταίρι σας που θα κάνει τη ζωή του πολύ πιο εύκολη. Κάντε τη του. Θα σας κάνει και τους δυο ευτυχισμένους. Ο τροχός όντως γυρίζει και θα βρεθείτε στην αντίθετη θέση.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια Τοξότης
Δεν πειράζει αν είστε ξεροκέφαλοι, αλλά δεν πειράζει επίσης να κάνετε λίγο πίσω σε ένα θέμα για το ταίρι σας – ειδικά όταν ξέρετε πόσα σημαίνει γι’ αυτό. Τι κακό έχει να συμβιβαστείτε μόνο γι’ αυτό;

ζωδια Αιγόκερως
Το ταίρι σας μπορεί να φαίνεται λίγο απορροφημένο στον εαυτό του τελευταία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είστε στην καρδιά του συνέχεια. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να ελαφρύνετε λίγο το φορτίο του και να γίνουν τα πράγματα ευκολότερα.

ζωδια Υδροχόος
Θα έχετε μια θαυμάσια ημέρα σήμερα, αρκεί να την περάσετε μαζί με το ταίρι σας. Αν δεν γίνεται να είστε μαζί, γράψτε πολλά μηνύματα και κάντε πολλά τηλεφωνήματα. Βάλτε ο ένας τον άλλο πρώτο και πιο σημαντικό.

ζωδια Ιχθύες
Αν βρεθείτε να αγχώνεστε στην προσπάθεια σας να κάνετε σχέδια για το Σαββατοκύριακο ή για διακοπές, χαλαρώστε για λίγο. Μπορείτε να κανονίσετε τα πάντα μια άλλη ημέρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh