αστρολογικες προβλεψεις για δύο 12/06 Κυριακή

erwtiki-astrologia-171014-sexualiki-apeleytherwsi

αστρολογικες προβλεψεις για δύο

ζωδια Κριός
Μπορεί να υπάρχει κάτι σημαντικό που θέλετε να συζητήσετε με το ταίρι σας σήμερα. Σκεφτείτε από πριν το τι θα τους πείτε. Μπορείτε να περάσετε το μήνυμα σας και να παραμείνετε ευγενικοί.

ζωδια Ταύρος
Ενδώστε στη ρομαντική σας πλευρά σήμερα. Δεν χρειάζεστε κάποιο λόγο για να δείξετε τη στοργή σας στο ταίρι σας, οπότε μην συγκρατηθείτε! Δώστε τους πολλές αποδείξεις πως κρατούν τη καρδιά σας.

 

ζωδια Δίδυμοι
Οι φίλοι σας μπορεί να θέλουν να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες της ερωτικής σας ζωής, αλλά δεν χρειάζεται να τις αποκαλύψετε. Κρατήστε τις ιδιωτικές σας λεπτομέρειες για τον εαυτό σας. Το ταίρι σας θα σας ευχαριστεί γι’ αυτό.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Το κοινωνικό σας ημερολόγιο είναι γεμάτο δραστηριότητα. Ρωτήστε και το ταίρι σας, πριν υποθέσετε πως θα σας ακολουθήσει παντού. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς.

tarw-zwdia

ζωδια Λέων
Είστε ευτυχισμένοι όταν οι προβολείς είναι πάνω σας και το ταίρι σας χαίρετε να σας αφήνει να τους έχετε. Αλλά δείξτε τους πως είστε περήφανοι και για τα δικά τους επιτεύγματα. Δώστε τους την ευκαιρία να λάμψουν σήμερα.

ζωδια Παρθένος
Είναι σημαντικό για εσάς να φτάσετε σε μια κοινή συνεννόηση, οπότε πείτε στο ταίρι σας τι έχετε στο μυαλό σας σήμερα. Μπορεί και οι δύο να χρειαστεί να δώσετε κάποια πράγματα για να φτάσετε σε συμβιβασμό.

ζωδια Ζυγός
Νιώθετε μια έλξη να είστε με το ταίρι σας σήμερα, που είναι πραγματικά μαγνητική. Φροντίστε να μην κάνετε άλλα σχέδια για το βράδυ σας, γιατί δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε τον εαυτό σας μακριά τους!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Σκορπιός
Προσπαθήστε να είστε ανοιχτοί σε διαφορετικές απόψεις σήμερα. Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να μην συμφωνείτε σε ένα οικονομικό θέμα και μπορεί να είστε εσείς αυτοί που θα πρέπει να ενδώσετε και να αλλάξετε την άποψη σας.

ζωδια Τοξότης
Η κοινωνική σας ζωή είναι τόσο γεμάτη, που θα χρειαστείτε όλη τη βοήθεια που μπορείτε να βρείτε για να τα κρατήσετε όλα υπό έλεγχο. Αφήστε το ταίρι σας να σας δώσει ένα χεράκι. Μπορείτε να τα κάνετε όλα αν δουλέψετε μαζί.

ζωδια Αιγόκερως
Προσέξτε τα οικονομικά σας τις επόμενες ημέρες. Είναι εύκολο να ξοδέψετε πολλά, όταν η κοινωνική σας ζωή είναι τόσο γεμάτη. Δείπνο στο σπίτι με το ταίρι σας, θα είναι μια καλή αλλαγή ρυθμού.

zwdia - love

ζωδια Υδροχόος
Μπορεί να νιώθετε λίγο περίεργα σήμερα και να δυσκολεύεστε στην επικοινωνία με το ταίρι σας. Πείτε τους πως η περίεργη συμπεριφορά σας είναι μια προσωρινή κατάσταση και δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τίποτα.

ζωδια Ιχθύες
Έλκεστε από ότι είναι απαλό και ρομαντικό σήμερα. Ακόμα και ο πιο κυνικός σύντροφος θα λιώσει, όταν θα περιγράψετε ποιητικά σε ένα γράμμα τα συναισθήματα σας.

zwdia-zodia-astrologia-65