αστρολογικες προβλεψεις για δύο 12/08 Παρασκευή

astrologia-171014-synodos-ermi-afroditi

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 12/08 Παρασκευή

ζωδια Κριός
Καλέστε το ταίρι σας να βγείτε και να κινηθείτε σήμερα. Μια μεγάλη βόλτα στην πόλη σας θα σας κάνει και τους δύο να νιώσετε υπέροχα. Και το να γυμνάζεστε μαζί, θα αυξήσει τις αντοχές σας και σε άλλες περιοχές επίσης!

ζωδια Ταύρος
Να έχετε υπομονή με το ταίρι σας σήμερα, αν η συμπεριφορά του φαίνεται λίγο περίεργη. Μπορεί να του συμβαίνει κάτι που δεν είναι έτοιμο να το συζητήσει, οπότε πείτε του πως είστε πάντα εκεί για εκείνο.

ζωδια Δίδυμοι
Αν συζητούσατε για ένα πρότζεκτ που θα θέλατε να ξεκινήσετε στο σπίτι σας, τώρα είναι η ώρα να σταματήσετε να το σκέφτεστε και να μπείτε στη δράση. Κάντε ένα σχέδιο με το ταίρι σας και ξεκινήστε σήμερα κιόλας.

zodia-taro-45

 

ζωδια Καρκίνος
Πείτε στο ταίρι σας ότι δεν είστε απλά ένας ερωτικός σύντροφος, αλλά και ένας έμπιστος φίλος. Αν κάτι στη ζωή του το ανησυχεί – και δεν έχει να κάνει με τη σχέση σας – αφιερώστε χρόνο στο να ακούσετε και να προσφέρετε συμβουλές.

ζωδια Λέων
Κάποιες φορές αυτό που θέλει το ταίρι σας περισσότερο δεν είναι απτά αγαθά, αλλά ο χρόνος σας και η στοργή σας. Να είστε γενναιόδωροι και με τα δύο σήμερα, θα το εκτιμήσει περισσότερο από οτιδήποτε μπορούν τα λεφτά να αγοράσουν.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος
Τα σχέδιά σας μπορεί να μην συμβούν ακριβώς όπως τα φανταστήκατε, αλλά αν είστε ευέλικτοι, θα περάσετε και πάλι υπέροχα μαζί με το ταίρι σας. Κυλήστε με τη ροή και δημιουργήστε ένα νέο, ακόμα καλύτερο σχέδιο.

ζωδια Ζυγός
Θα πρέπει να γίνετε δημιουργικοί για να λύσετε ένα πρόβλημα του ταιριού σας σήμερα. Αφού εξαντλήσετε τις προφανείς απαντήσεις, ψάξτε λίγο βαθύτερα και θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε για να το βοηθήσετε.

ζωδια Σκορπιός
Αν το άγχος για τη δουλειά σας παρεμβαίνει και σας κρατάει από το να απολαύσετε τις ημέρες που κάθεστε, μπορεί να ήρθε ο καιρός να κάνετε κάποιες αλλαγές. Μιλήστε στο ταίρι σας για ότι έχετε στο μυαλό σας, η συμβουλή του μπορεί να σας εκπλήξει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Τοξότης
Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να ονειρεύεστε ρομαντικές ημέρες σε μακρινά μέρη. Αν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που πήγατε κάπου με το ταίρι σας, μπορεί να έφτασε η στιγμή να κάνετε αυτά τα όνειρα πραγματικότητα.

ζωδια Αιγόκερως
Ρίξτε μια ματιά στους κοινούς σας πόρους σήμερα. Βεβαιωθείτε ότι δεν είστε ούτε πολύ άπληστοι, ούτε όμως και υπερβολικά αφιλοκερδείς. Δεν χρειάζεται να τα χωρίσετε όλα στη μέση, απλά να φροντίσετε να είστε και οι δύο χαρούμενοι.

zwdia-fotia

ζωδια Υδροχόος
Το ταίρι σας μπορεί να πρέπει να κάνει αλλαγές την τελευταία στιγμή, στα σχέδια που είχατε για σήμερα. Μόλις ξεπεράσετε την αρχική σας απογοήτευση, θα δείτε πως η νέα κατάσταση μπορεί να είναι ακόμα καλύτερη από την αρχική.

ζωδια Ιχθύες
Έχετε έντονα συναισθήματα για πολλά πράγματα, αλλά προσπαθήστε να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας σήμερα. Το ταίρι σας έχει πολλά στο μυαλό του και δεν χρειάζεται περαιτέρω πίεση από εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia