αστρολογικες προβλεψεις για δύο 13/08 Σάββατο

sxeseis-nees-gnwrimies

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 13/08 Σάββατο

ζωδια Κριός
Εκφράστε τη γενναιόδωρη πλευρά σας και κάντε κάτι υπέροχο για το ταίρι σας σήμερα. Αντί να περιμένετε να σας πει τι χρειάζεται, κάντε του έκπληξη με κάτι που εσείς πιστεύετε ότι χρειάζεται.

ζωδια Ταύρος
Μια διαφωνία σας αφήνει με άσχημη διάθεση, αλλά προσπαθήστε να μην τη φέρετε μαζί σας στο σπίτι. Δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο να ηρεμίσει, και μετά ετοιμαστείτε να απολαύσετε μία σχέση που λειτουργεί καλά.

 

ζωδια Δίδυμοι
Το ταίρι σας θα χρειαζόταν λίγη έξτρα προσοχή από εσάς σήμερα. Ακόμα και κάτι τόσο απλό, όσο ένα μήνυμα αγάπης κρυμμένο κάτω από τον πρωινό καφέ του, θα του υπενθυμίσει ότι το έχετε στο μυαλό σας.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Αξίζετε τα καλύτερα που έχει να σας προσφέρει η ζωή. Δεν χρειάζεται να περιμένετε από το ταίρι σας να σας κάνει έκπληξη με ένα δώρο. Το να χαρίζετε στον εαυτό σας λίγη πολυτέλεια, μια στο τόσο, είναι ένας καλός τρόπος να φροντίζετε τον εαυτό σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Μιλήστε στο ταίρι σας για το πώς θα θέλατε να είναι το μέλλον σας μαζί. Μην αποκλείσετε καμία πιθανότητα. Αν μπορείτε να το φανταστείτε, μπορείτε και να το δημιουργήσετε – έχετε τη δύναμη της θέλησης να κάνετε κάθε όνειρό σας πραγματικότητα.

ζωδια Παρθένος
Μην είστε πολύ άκαμπτοι σήμερα, γιατί μπορεί να μην πάρετε τίποτα από αυτά που θέλετε. Αν το ταίρι σας προτείνει μια αλλαγή την τελευταία στιγμή στα σχέδιά σας, απλά ακολουθήστε τη. Θα είναι πιο εύκολο να κάνετε αλλαγές, από το να παλέψετε για να διατηρήσετε τα πράγματα ίδια.

ζωδια Ζυγός
Μην αποφεύγετε να συζητήσετε με το ταίρι σας κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Συνήθως, ο καλύτερος τρόπος να χειριστείτε μια δύσκολη κατάσταση, είναι να την αντιμετωπίσετε άμεσα. Η ειλικρίνειά σας θα εκτιμηθεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός
Μπορείτε να είστε όσο πληθωρικοί θέλετε με το ταίρι σας, αλλά κρατήστε ήσυχο προφίλ στη δουλειά σας σήμερα. Δεν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή πάνω σας, ενώ σχεδιάζετε την επόμενη μεγάλη σας κίνηση.

ζωδια Τοξότης
Μην περιμένετε να μιλήσετε στο ταίρι σας αν κάτι έχετε στο μυαλό σας. Αν επιλέξετε τα λόγια σας με στοργή, το ταίρι σας θα εκτιμήσει την ειλικρίνειά σας. Φροντίστε να προσθέσετε και κάποια κομπλιμέντα στη συζήτηση επίσης.

ζωδια Αιγόκερως
Προβλήματα στη δουλειά μπορεί να σας κρατήσουν εκεί πιο αργά απ’ ότι θα θέλατε. Μπορεί να μην έχετε χρόνο για ένα χαλαρωτικό δείπνο παρέα, αλλά και πάλι θα προλάβετε να πείτε τα νέα σας με το ταίρι σας. Ακόμα και λίγος χρόνος μαζί, θα σας ανανεώσει.

zwdia-fotia

ζωδια Υδροχόος
Μην φοβηθείτε να ενεργήσετε σύμφωνα με τις παρορμήσεις σας σήμερα. Δοκιμάστε κάτι που μπορεί να φαίνεται λίγο εξωφρενικό, και καλέστε το ταίρι σας να σας συνοδεύσει. Ακόμα κι αν δεν λειτουργήσει όπως ελπίζατε, θα περάσετε καλά δοκιμάζοντάς το.

ζωδια Ιχθύες
Μην μπλεχτείτε σε δράματα στη δουλειά σας σήμερα. Προσπαθήστε να αφήσετε τα θέματα των άλλων να σας προσπεράσουν. Κρατήστε την προσοχή σας σε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό – τη σχέση σας με το ταίρι σας – και αγνοήστε τα υπόλοιπα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις