αστρολογικες προβλεψεις για δύο 13/09 Τρίτη

astrologia-171014-synodos-ermi-afroditi

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 13/09 Τρίτη

ζωδια Κριός
Η σχέση σας πρόκειται να μπει σε μια περίοδο ανανέωσης. Και οι δυο σας θα απαλλαχτείτε από αυτά που δεν λειτουργούν πια και θα βρείτε νέους τρόπους να κάνετε τα πράγματα. Το μέλλον σας μαζί γίνεται όλο και καλύτερο.

ζωδια Ταύρος
Νιώστε την ένταση του πάθους σας καθώς ανεβαίνει σε νέα επίπεδα σήμερα. Δεν θα θέλετε τίποτα άλλο, παρά να είστε μόνοι με το ταίρι σας, σε έναν χώρο που είναι αρκετά μεγάλος μόνο για τους δυο σας.

ζωδια Δίδυμοι
Μην κρατάτε τίποτα πίσω σε ότι αφορά τα συναισθήματα που έχετε για το ταίρι σας σήμερα. Δείξτε τους την παθιασμένη σας πλευρά και σίγουρα θα βάλετε κάτι σε εκκίνηση. Η νύχτα σας θα γίνει πολύ πιο ενδιαφέρουσα!

zodia-taro-45

 

ζωδια Καρκίνος
Δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε την παθιασμένη σας πλευρά κρυμμένη σήμερα! Δείξτε στο ταίρι σας ότι έχετε μόνο ένα πράγμα στο μυαλό σας και τίποτα δεν θα σας σταματήσει από το να κάνετε την φαντασίωση σας πραγματικότητα.

ζωδια Λέων
Ανοιχτείτε στο ταίρι σας σήμερα και πείτε τους τι έχετε στο μυαλό σας. Το να ρίξετε μια βαθύτερη ματιά σε ένα θέμα μαζί, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις που βολεύουν και τους δυο σας.

zwdia-66

ζωδια Παρθένος
Μπορεί να νιώθετε αμήχανα να μιλήσετε για την ερωτική σας ζωή με το ταίρι σας, αλλά το να το κάνετε θα σας βοηθήσει να πάρετε αυτό που θέλετε ακριβώς. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες είναι στο αποκορύφωμα τους σήμερα, οπότε μιλήστε.

ζωδια Ζυγός
Να είστε περισσότερο γενναιόδωροι με τα συναισθήματα σας σήμερα για να δείξετε στο ταίρι σας ότι είναι πραγματικά το νούμερο ένα στην καρδιά σας. Όσον αφορά το να εκφράσετε αυτά που νιώθετε, δεν υπάρχουν υπερβολικά καλά λόγια.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Η αυτοπεποίθηση σας στην κρεβατοκάμαρα είναι ιδιαίτερα διεγερτική για το ταίρι σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν ξέρετε τα πάντα, αρκεί να απολαμβάνετε να κάνετε αυτά που ξέρετε. Ο ενθουσιασμός σας είναι μεταδοτικός.

ζωδια Τοξότης
Όταν σας έρθει η ορμή σήμερα, δοθείτε στην επιθυμία σας για το ταίρι σας χωρίς να κρατάτε τίποτα πίσω. Δεν θα χρειαστεί πολύ για να τους πείσετε ότι το μόνο μέρος που θέλουν να βρίσκονται είναι μόνοι μαζί σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

ζωδια Αιγόκερως
Μοιραστείτε τις κρυφές ελπίδες και τις επιθυμίες σας με το ταίρι σας σήμερα και ενθαρρύνετε τους να κάνουν το ίδιο και αυτοί. Το να ανοιχτείτε ο ένας στον άλλο θα σας βοηθήσει να φτάσετε σε ένα νέο επίπεδο οικειότητας.

ζωδια Υδροχόος
Κάντε ότι χρειαστεί για να βρείτε χρόνο να μείνετε μόνοι με το ταίρι σας σήμερα. Το να κρυφτείτε σε ένα μικρό καφέ θα σας δώσει τον χρόνο που χρειάζεται για να μείνετε μόνοι και μάλιστα σε ένα ρομαντικό σκηνικό.

ζωδια Ιχθύες
Μάθετε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε πριν δεσμευτείτε σε κάτι. Εμπιστεύεστε την κρίση του ταιριού σας, αλλά θέλετε τις λεπτομέρειες για να νιώσετε και εσείς ήσυχοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia