αστρολογικες προβλεψεις για δύο 14/07 Πέμπτη

rantevoy-neoi-antres

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 14/07 Πέμπτη

ζωδια Κριός
Έχετε άπειρη ενέργεια σήμερα, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και κάντε πολλά πράγματα. Κάντε ένα σχέδιο με το ταίρι σας νωρίς και μέχρι το απόγευμα θα έχετε σβήσει τα πάντα από τη λίστα σας.

ζωδια Ταύρος
Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει όσο αφορά το πώς να ικανοποιήσετε το ταίρι σας σήμερα. Μην σκέφτεστε πολύ και απλά πηγαίνετε με τη ροή. Θα έχετε μια δυνατή σύνδεση και θα ξέρετε ακριβώς τι να κάνετε.

 

ζωδια Δίδυμοι
Η αυτοπεποίθησή σας στην κρεβατοκάμαρα σήμερα θα ενθουσιάσει το ταίρι σας, όπως επίσης και θα το χαροποιήσει πολύ. Όταν νιώθετε καλά, το δείχνετε. Και αυτή τη στιγμή νιώθετε πολύ καλά.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Είναι καιρός να βγείτε από το καβούκι σας και να αφήσετε το ταίρι σας να σας ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά. Αφήστε τις ανασφάλειες σας πίσω και αφήστε την φυσική σας ομορφιά να βγει μπροστά. Η αυτοπεποίθησή σας είναι πολύ ερεθιστική.

ζωδια Λέων
Μην περιμένετε ως το απόγευμα για να δημιουργήσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Να είστε γενναιόδωροι με την στοργή σας και αφήστε το πάθος να χτίζεται. Το ταίρι σας θα είναι έτοιμο για τα πάντα το βράδυ!

zwdia-66

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Παρθένος
Σκέφτεστε να δοκιμάσετε κάτι νέο στην ερωτική σας ζωή; Πείτε στο ταίρι σας τι έχετε στο μυαλό σας και μην εκπλαγείτε αν έχουν και εκείνοι κάποιες ιδέες δικές τους!

ζωδια Ζυγός
Επικεντρωθείτε στα μικρότερα πράγματα της ζωής σήμερα, και σίγουρα θα βρείτε μια πηγή χαράς. Πηγαίνετε μια βόλτα χέρι χέρι με το ταίρι σας και εκτιμήστε την ομορφιά γύρω σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Αφήστε όλες τις προκαταλήψεις σας και αφεθείτε απόλυτα στο ταίρι σας σήμερα. Όσο περισσότερο μπορείτε να ανοίξετε τον εαυτό σας, τόσο περισσότερη θα είναι η ικανοποίηση.

ζωδια Τοξότης
Εσείς και το ταίρι σας δουλεύετε σε διαφορετικά επίπεδα ενέργειας σήμερα, αλλά ακόμη μπορείτε να κάνετε σπίθες να πετάξουν. Μπορεί να σας πάρει περισσότερο για να ξεκινήσετε, αλλά μόλις το κάνετε δεν θα μπορείτε να σταματήσετε.

ζωδια Αιγόκερως
Τα επίπεδα ενέργειάς σας είναι διασκορπισμένα παντού σήμερα. Το πρωί θα έχετε πρόβλημα να πάρετε μπρος. Μέχρι το απόγευμα το ταίρι σας δεν θα μπορεί να σας προλάβει!

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Υδροχόος
Σπάστε τη ρουτίνα σας σήμερα και κάντε μερικά πειράματα με το ταίρι σας. Αν περιμένατε τη σωστή στιγμή για να δοκιμάσετε κάτι νέο, η σωστή στιγμή είναι τώρα.

ζωδια Ιχθύες
Ο ρομαντισμός είναι στο μυαλό σας σήμερα και τυχεροί, είναι και στο μυαλό του ταιριού σας! Ξεμπερδεύετε με όποια βαρετά πράγματα έχετε να κάνετε νωρίς το πρωί και αφήστε ελεύθερο το απόγευμα για να έρθετε κοντά.

tarw-zwdia