αστρολογικες προβλεψεις για δύο 14/10 Παρασκευή

gynaika-sorpios-rantevoy-antas-karkinos

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 14/10 Παρασκευή

ζωδια Κριός
Μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας σήμερα να ψάχνει για απαντήσεις που αποδεικνύονται απατηλές. Το ταίρι σας μπορεί να σας στείλει προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά θα χρειαστεί χρόνο και υπομονή για να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

ζωδια Ταύρος
Όταν βρεθείτε σήμερα να διαφωνείτε με το ταίρι σας, μην βιαστείτε να πείτε ότι εσείς έχετε δίκιο. Να είστε πρόθυμοι να ακούσετε και την δική τους πλευρά και να παραδεχτείτε ότι έχουν κάποια καλά επιχειρήματα.

 

ζωδια Δίδυμοι
Η ικανότητά σας να κάνετε το ταίρι σας να γελάει θα σας χρησιμεύσει σήμερα. Αν μια κατάσταση μετατρέπεται σε πολλή έντονη, προσπαθήστε να δείτε την ελαφρύτερη πλευρά της. Μπορείτε να σπάσετε την ένταση με ένα χιουμοριστικό σχόλιο.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Πρέπει να ξέρετε τι είναι αυτό που ψάχνετε πριν μπορέσετε να το βρείτε. Αν νιώθετε χαμένοι, μιλήστε στο ταίρι σας. Μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεμπερδέψετε την σύγχυσή σας και να ανακαλύψετε αυτό που πραγματικά ζητάτε.

ζωδια Λέων
Μην μασάτε τα λόγια σας όταν μιλάτε στο ταίρι σας σήμερα. Πηγαίνοντας κατευθείαν στο ψητό τους δείχνει ότι μιλάτε σοβαρά και όταν το συνοδεύετε με μια ευγενική πράξη, τους δείχνει ότι δεν κρατάτε κακία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Παρθένος
Αν έχετε δώσει υποσχέσεις στο ταίρι σας, είναι σημαντικό να τις κρατήσετε. Μπορεί κάτι να προκύψει σήμερα που θα σας δελεάσει να κάνετε κάτι άλλο, αλλά στο τέλος θα κάνετε τη σωστή επιλογή.

ζωδια Ζυγός
Πριν κάνετε κάποια τεράστια βήματα, φροντίστε να έχετε ένα σχέδιο για την προσγείωσή σας. Το ταίρι σας θα είναι υποστηρικτικό, αλλά θα πρέπει να γνωρίζει τι περιμένετε από αυτό.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Δεν χρειάζεται να περιμένετε κάποια ξεχωριστή περίσταση για να κάνετε έκπληξη στο ταίρι σας με ένα μικρό δώρο. Αν κάτι πιάσει το μάτι σας που σας θυμίζει αυτούς, μην διστάσετε να τους το πάρετε.

ζωδια Τοξότης
Δεν υπάρχουν όρια σε αυτά που μπορείτε να καταφέρετε σήμερα, μόλις το αποφασίσετε. Μοιραστείτε τις ιδέες σας με το ταίρι σας και ζητήστε τους τη γνώμη τους, έπειτα ξεκινήστε να το πραγματοποιείτε.

ζωδια Αιγόκερως
Για να μπορέσετε να πάρετε αυτό που θέλετε πραγματικά, θα πρέπει να είστε λίγο περισσότερο πειθαρχημένοι. Ζητήστε από το ταίρι σας να σας βοηθήσει να κρατηθείτε στο σωστό δρόμο. Οι ευγενικές τους υπενθυμίσεις θα σας βοηθήσουν να φτάσετε τους στόχους σας.

zwdia-768

ζωδια Υδροχόος
Ξεκινήστε την ημέρα του ταιριού σας με ανεβασμένη διάθεση, κρύβοντας κάτω από τον καφέ τους ένα ερωτικό ραβασάκι. Οι μικρές χειρονομίες που τους δείχνουν ότι νοιάζεστε, έχουν μεγάλο αντίκτυπο. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι δεν θα το ξεχάσουν.

ζωδια Ιχθύες
Το ταίρι σας μπορεί να μην σας πει άμεσα αυτό που θέλει, οπότε δώστε προσοχή στα λεπτά μηνύματα που σας στέλνει. Θα εντυπωσιαστεί όταν θα κάνετε ακριβώς αυτό που ευχόταν να κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00