αστρολογικες προβλεψεις για δύο 15/06 Τετάρτη

astrologia-161014-synodos-ilioy-ermi

αστρολογικες προβλεψεις για δύο

ζωδια Κριός
Τα επίπεδα της ενέργειας σας είναι πολύ ψηλά σήμερα, οπότε βγείτε και εκμεταλλευτείτε το στο έπακρο. Εσείς και το ταίρι σας μπορείτε να κάνετε πολλά κατά την διάρκεια της ημέρας και πάλι να έχετε την ζωντάνια για να κάνετε το βράδυ σας αξέχαστο.

ζωδια Ταύρος
Ορίστε, πηδήξτε χωρίς να κοιτάτε κάτω σήμερα! Η μέρα είναι η σωστή για να πάρετε ρίσκα. Καλέστε το ταίρι σας να σας συνοδεύσει σε κάτι που είναι λίγο εκτός από την ζώνη ασφαλείας σας. Μπορεί να σας αρέσει αυτό που θα βρείτε.

 

ζωδια Δίδυμοι
Να είστε εσείς αυτοί που θα βάλετε μπρος τον έρωτα σήμερα. Το ταίρι σας θα ενθουσιαστεί αν πάρετε τον έλεγχο και τους δείξετε ακριβώς το τι να κάνουν για να σας ευχαριστήσουν. Αφήστε πίσω τους ενδοιασμούς σας και διασκεδάστε!

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Έχετε την αυτοπεποίθηση να κάνετε τα πράγματα καυτά στην κρεβατοκάμαρα σήμερα. Αν μπορείτε να το φανταστείτε, μπορείτε και να το κάνετε! Το ταίρι σας θα μείνει πολύ ευχαριστημένο.

ζωδια Λέων
Όσον αφορά την απόλαυση του συντρόφου σας σήμερα, στηριχτείτε στην διαίσθηση σας για να σας πει τι να κάνετε. Αποφύγετε να σκέφτεστε πολύ την κατάσταση. Αν το νιώθετε καλό, κυνηγήστε το! Θα το καταλάβετε όταν είναι το σωστό.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Παρθένος
Δεν μπορείτε παρά να επηρεαστείτε από την θετική ενέργεια του ταιριού σας σήμερα. Μόλις πιάσετε την ηλεκτρισμένη τους ενέργεια, δεν θα μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα άλλο από το να μείνετε μόνοι μαζί τους.

ζωδια Ζυγός
Μην αποθαρρύνεστε αν δεν νιώθετε πως τα πράγματα εξελίσσονται αρκετά γρήγορα. Θυμηθείτε πως τα καλά πράγματα αξίζουν την αναμονή. Το ταίρι σας θα κινηθεί στο δικό του ρυθμό, αλλά θα είναι μια χαρά στο τέλος.

ζωδια Σκορπιός
Αν το ταίρι σας σας προτείνει μια δελεαστική πρόταση σήμερα, μην διστάσετε, απλά πείτε ναι! Σας αξίζει κάτι εξωτικό και υπέροχο.

zwdia shmera

ζωδια Τοξότης
Σήμερα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βαθύ επίπεδο οικειότητας μέσα στη σχέση σας. Επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας για να χαλαρώσετε και να ανοιχτείτε μαζί. Μην πιέσετε τίποτα, απλά δείτε που θα σας πάει η διάθεση.

ζωδια Αιγόκερως
Όσον αφορά τον ρομαντισμό, αφήστε τα λουλουδάτα πράγματα για κάποια άλλη στιγμή. Κάποιες φορές ο άμεσος τρόπος είναι ο σωστός, οπότε πείτε στο ταίρι σας τι έχετε στο μυαλό σας και κάντε το!

zwdia - love

ζωδια Υδροχόος
Το ταίρι σας μπορεί να πει κάτι που θα σας στεναχωρήσει σήμερα, αλλά μην υπερβάλετε. Αν έχουν πολλά στο μυαλό τους, μπορεί να μιλήσουν χωρίς να το σκεφτούν. Δώστε τους την ευκαιρία να σας εξηγήσουν.

ζωδια Ιχθύες
Η αγάπη σας για το ταίρι σας συνεχίζει να βαθαίνει και να γίνετε ακόμα πιο δυνατή καθημερινά. Ρίξτε τις άμυνες σας και μαζί θα βιώσετε ένα νέο επίπεδο οικειότητας σήμερα το βράδυ.

zwdia-zodia-astrologia-65