αστρολογικες προβλεψεις για δύο 15/07 Παρασκευή

zvdia-astrologer

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 15/07 Παρασκευή

ζωδια Κριός
Ο ερωτισμός είναι στο μυαλό σας σήμερα και δεν θα είναι δύσκολο να βάλετε στην ίδια διάθεση και το ταίρι σας! Δώστε τους το καλύτερο ερωτικό σας βλέμμα και θα ανταποκριθούν ακριβώς όπως θέλετε.

ζωδια Ταύρος
Επικεντρωθείτε στο να δεχτείτε το ταίρι σας όπως ακριβώς είναι, με τα μειονεκτήματα του και τα όλα του. Οι μικρές τους παραξενιές μπορεί να σας την δίνουν στα νεύρα σήμερα, αλλά προσπαθήστε να μην το κάνετε μεγάλο θέμα. Μια μικρή ανοχή θα σας βοηθήσει πολύ περισσότερο.

 

ζωδια Δίδυμοι
Ήρθε η στιγμή να σταματήσετε να μιλάτε γι’ αυτά που θέλετε να κάνετε και να βάλετε αυτές τις ιδέες σε δράση. Αν μπείτε σε μια τροχιά σήμερα, το ταίρι σας θα εμπνευστεί να σας ακολουθήσει και μαζί μπορείτε να το κάνετε πραγματικότητα.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Η ικανότητα σας να είστε επινοητικοί θα σας βοηθήσει σήμερα να μετατρέψετε μια άσχημη κατάσταση σε κάτι θετικό. Το ταίρι σας ξέρει ότι μπορεί να βασιστεί πάνω σας για να βρείτε έναν καλύτερο τρόπο.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Ένα απλό θέμα μπορεί να πάρει υπερβολικές διαστάσεις εάν δεν είστε προσεκτικοί σήμερα. Ακούστε τι σας λέει πραγματικά το ταίρι σας και προσπαθήστε να μην αντιδράτε συναισθηματικά. Κάντε ένα βήμα πίσω και αφήστε το να κατακάτσει.

ζωδια Παρθένος
Μην είστε πολύ άκαμπτοι στη σκέψη σας, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με το ταίρι σας. Ακούστε τους και να είστε ανοιχτοί στην οπτική τους, ακόμα κι αν είναι διαφορετική από την δική σας.

ζωδια Ζυγός
Μπορεί έξω τα πράγματα να είναι θλιβερά, αλλά μέσα μαζί με το ταίρι σας όλα είναι άνετα και ζεστά. Μείνετε κοντά και αφήστε την αγάπη σας να φωτίσει την οπτική σας.

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα παρουσιάζει μια πρόκληση που δεν μπορείτε να λύσετε μόνοι σας. Ακόμα κι αν δεν αφορά το ταίρι σας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν να βρείτε μια λύση. Μαζί κάνετε μια δυνατή ομάδα.

ζωδια Τοξότης
Αν έχετε μια τρελή ιδέα, που δεν είστε σίγουροι ότι θα αρέσει στο ταίρι σας, δοκιμάστε την όπως και να χει. Ακόμα κι αν δεν είναι κάτι που θα θέλουν να ξανακάνουν, θα απολαύσουν την περιπέτεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Αιγόκερως
Μπορεί να νιώθετε πως το ταίρι σας ζητάει πάρα πολλά από εσάς σήμερα. Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στην κατάσταση πριν αντιδράσετε. Μπορεί απλά να χρειάζονται μια παραπάνω υποστήριξη.

ζωδια Υδροχόος
Μπορεί να παίρνετε αντιφατικά μηνύματα από το ταίρι σας σήμερα. Αν τα λόγια τους λένε κάτι, ενώ οι πράξεις τους λένε το αντίθετο, θα πρέπει να κάνετε κάποια έρευνα για να μάθετε τι συμβαίνει πραγματικά.

ζωδια Ιχθύες
Έχετε μεγάλα σχέδια για την αυτό βελτίωση, αλλά αν το ταίρι σας δεν σας ζητήσει βοήθεια, προσπαθήστε να κρατήσετε τις απόψεις σας για τον εαυτό σας. Ζητούν από εσάς αγάπη και υποστήριξη, όχι κριτική.

zwdia-66