αστρολογικες προβλεψεις για δύο 15/08 Δευτέρα

zwdia-erwtikes-imeres-evdomadas-20261014

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 15/08 Δευτέρα

ζωδια Κριός
Μην είστε πολύ επικριτικοί με τον εαυτό σας ή το ταίρι σας σήμερα. Επικεντρωθείτε σε αυτά που λειτουργούν, και ανησυχείτε για τις ελλείψεις σας κάποια άλλη στιγμή. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι τόσο σημαντικές ούτως ή άλλως.

ζωδια Ταύρος
Υπάρχει η ώρα για να είστε πεισματάρηδες και η ώρα για να ενδίδετε. Αυτή τη στιγμή θα πρέπει να αποφασίσετε αν είναι πιο σημαντικό να είστε σωστοί ή να διατηρήσετε το ειρηνικό κλίμα με το ταίρι σας. Σκεφτείτε το λίγο και θα πάρετε τη σωστή απόφαση.

 

ζωδια Δίδυμοι
Αν μια κατάσταση που αφορά το ταίρι σας σάς έχει μπερδέψει, ζητήστε τη συμβουλή κάποιων φίλων. Η οπτική τους ως τρίτοι τους επιτρέπει να δουν τα πράγματα υπό ένα άλλο φως. Κρατήστε ανοιχτό το μυαλό σας σε αυτό που θα σας πουν.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Η επικοινωνία σας βγαίνει εύκολα σήμερα, και δεν έχετε πρόβλημα να βρείτε τα σωστά λόγια σε κάθε κατάσταση. Εκμεταλλευτείτε το αν έχετε κάτι που θα θέλατε να συζητήσετε με το ταίρι σας.

ζωδια Λέων
Για τις επόμενες ημέρες μπορεί να μην έχετε τη διάθεση να βγείτε έξω και να κοινωνικοποιηθείτε. Χρησιμοποιήστε αυτό τον χρόνο για να μείνετε μέσα και να χαλαρώσετε με το ταίρι σας. Φτιάξτε ένα άνετο μέρος για τους δυο σας και ξεχάστε τον έξω κόσμο.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος
Κάποιες φορές ακολουθείτε κάποια μοτίβα χωρίς καν να το συνειδητοποιείτε. Το ταίρι σας μπορεί να σας προσφέρει κάποια γνώση για τη συμπεριφορά σας. Ζητήστε του να σας πει αν παρατηρεί κάτι εκτός του συνηθισμένου.

ζωδια Ζυγός
Σήμερα μπορεί να νιώθετε πιο συγχρονισμένοι με το ταίρι σας απ’ ότι συνήθως. Μην εκπλαγείτε αν πιάσετε αλλαγές στη διάθεση του, πριν καν τις συνειδητοποιήσει το ίδιο. Η σύνδεσή σας μαζί του είναι πολύ ισχυρή.

ζωδια Σκορπιός
Τα σχέδια που θέσατε σε κίνηση πριν κάποιο καιρό, αρχίζουν να δείχνουν αποτελέσματα. Μην ντρέπεστε να περηφανευτείτε στο ταίρι σας, θα χαρεί να ακούσει αυτά που καταφέρατε.

ζωδια Τοξότης
Πάρτε το χρόνο σας σήμερα για να σιγουρευτείτε πως καλύψατε όλες τις λεπτομέρειες πριν προχωρήσετε παρακάτω. Αν το ταίρι σας είναι ανυπόμονο, ζητήστε του να σας βοηθήσει στο διπλοτσεκάρισμα. για να τελειώσετε πιο γρήγορα.

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 15/08 Δευτέρα

zwdia shmera

ζωδια Αιγόκερως
Μπορεί να θέλετε να κάνετε κάποια έρευνα, σχετικά με τον καλύτερο τρόπο που πρέπει να χειριστείτε μια κατάσταση με το ταίρι σας. Ρωτήστε τους φίλους σας αν έχουν αντιμετωπίσει το ίδιο θέμα και πάρτε τη γνώμη τους.

ζωδια Υδροχόος
Νιώθετε πιο σταθερά στη γη σήμερα, απ’ όσο νιώθατε για βδομάδες. Αφιερώστε λίγο χρόνο στο να βγείτε έξω και να απολαύσετε τη φύση. Ένας περίπατος μετά το βραδινό με το ταίρι σας, θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να τελειώσετε την ημέρα σας.

ζωδια Ιχθύες
Οι άλλοι μπορεί να έχουν διαφορετική ατζέντα από εσάς, οπότε φροντίστε να ξέρετε ποιον έχετε απέναντί σας. Εσείς και το ταίρι σας είστε συνήθως στο ίδιο μήκος κύματος, αλλά δεν θα βλάψει αν τσεκάρετε για να σιγουρευτείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11