αστρολογικες προβλεψεις για δύο 15/09 Πέμπτη

erwtikes-21-2

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 15/09 Πέμπτη

ζωδια Κριός
Μην φοβάστε να εκφράσετε τον εαυτό σας στο ταίρι σας σήμερα. Έχετε καλές ιδέες και πρέπει να ακουστούν. Όταν είστε σίγουροι για αυτό που λέτε, παίρνετε την καλύτερη αντίδραση.

ζωδια Ταύρος
Επικεντρωθείτε σε αυτά που ξέρετε ότι είναι σίγουρα σήμερα. Η ριψοκίνδυνη συμπεριφορά είναι πιθανό να μην σας βγει όπως ελπίζατε. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να κινηθεί στα συνήθη μοτίβα που μοιράζεστε με το ταίρι σας.

 

ζωδια Δίδυμοι
Μετά από μια περίοδο αγώνα που προσπαθούσατε να βρείτε κοινό έδαφος, εσείς και το ταίρι σας είστε τώρα στο ίδιο μήκος κύματος. Διασκεδάστε τη συνεργασία σας, καθώς αναπληρώνετε τον χαμένο χρόνο.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Χαρίστε στον εαυτό σας μια χαλαρωτική βραδιά στο σπίτι, περιτριγυρισμένοι από όλα τα αγαπημένα σας πράγματα. Πείτε στο ταίρι σας ότι σας χρειάζεται λίγη φροντίδα και ότι δεν θα λέγατε όχι σε ένα μασάζ.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Η μικροπρέπεια σε μια κατάσταση που έχει σχέση με το ταίρι σας, σας έχει κάνει να νιώθετε άσχημα. Προσπαθήστε να προσπεράσετε τις μικρές λεπτομέρειες, για να φτάσετε στην καρδιά του προβλήματος. Και οι δύο νοιάζεστε πάρα πολύ ο ένας για τον άλλο, για να αφήσετε κάτι τόσο μικρό να προκαλέσει ρωγμή στη σχέση σας.

ζωδια Παρθένος
Υπάρχει η πιθανότητα η μέρα σας να είναι δύσκολη, οπότε μην το πολεμάτε και απλά αφεθείτε στη ροή. Δώστε στον εαυτό σας κάτι να περιμένει, σχεδιάζοντας ένα διασκεδαστικό και χαλαρωτικό απόγευμα με το ταίρι σας.

ζωδια Ζυγός
Η επικοινωνία με το ταίρι σας μπορεί να είναι λίγο τεταμένη σήμερα, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει απλά να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω. Μην αφήσετε μια κακή ημέρα να σας αποτρέψει από το να πείτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας, και από το να είστε καλοί ακροατές.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο Πανσεληνου Προβλεψεις ζωδιων αναλυτικα

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός
Κάποιος που εμπιστεύεστε μπορεί να σας παρουσιάσει ένα πολύ πειστικό επιχείρημα, αλλά εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας πριν πάρετε κάποια απόφαση. Η κύρια σκέψη σας θα πρέπει να είναι να κάνετε αυτό που είναι σωστό, για εσάς και τη σχέση σας.

ζωδια Τοξότης
Ξεκινήστε τη μέρα σας με μια θετική στάση, ξέροντας ότι μπορείτε να πετύχετε ότι επιθυμείτε. Το ταίρι σας θα εμπνευστεί από την αυτοπεποίθησή σας και θα είναι πρόθυμο να δοκιμάσει κάτι νέο επίσης.

zwdia-fotia

ζωδια Αιγόκερως
Η επιμονή σας θα σας βγάλει από μια δύσκολη μέρα, και θα δείξει στο ταίρι σας ότι έχετε ότι χρειάζεται για να κάνετε τα πράγματα να συμβούν. Είναι ήδη εντυπωσιασμένοι από εσάς, αλλά τώρα θα είναι ακόμη περισσότερο.

ζωδια Υδροχόος
Κάντε σχέδια να δείτε τους φίλους σας τις επόμενες ημέρες. Το αν θα πάρετε το ταίρι σας μαζί, είναι στο χέρι σας. Θα είναι καλό για εσάς να κάνετε κάτι για να αναθερμάνετε και τις άλλες σχέσεις στη ζωή σας.

ζωδια Ιχθύες
Δώστε προσοχή στα διακριτικά σήματα που στέλνει το ταίρι σας. Σας δίνουν αρκετές πληροφορίες για να καταλάβετε αυτά που θέλουν. Είναι στο χέρι σας να καταλάβετε τι σας λένε και να το κάνετε πραγματικότητα.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2016  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75