αστρολογικες προβλεψεις για δύο 15/10 Σάββατο

sxeseis-nees-gnwrimies

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 15/10 Σάββατο

ζωδια Κριός
Μην πιαστείτε στην παγίδα να βιαστείτε να ολοκληρώσετε έναν φανταστικό στόχο. Το ταξίδι είναι αυτό που μετράει πραγματικά. Αφιερώστε χρόνο στο να απολαύσετε τα μικρά πράγματα που κάνουν τη σχέση σας ξεχωριστή.

ζωδια Ταύρος
Μετά από μια βαθιά συζήτηση με το ταίρι σας σήμερα, θα μπορέσετε να κατανοήσετε περισσότερα γι’ αυτό. Δεν έχει σημασία πόσο καιρό είστε μαζί, θα βρίσκετε πάντα νέους τρόπους να δυναμώνετε τον δεσμό σας.

 

ζωδια Δίδυμοι
Θα πρέπει να προσπαθήσετε για να φτάσετε στο νόημα μιας κατάστασης σήμερα. Το ταίρι σας δεν σας κρύβει κάτι εσκεμμένα, αλλά οι λεπτομέρειες μπορεί να μην είναι ξεκάθαρες. Ρωτήστε τις σωστές ερωτήσεις για να πάρετε τις απαντήσεις σας.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Επιλέξτε τα λόγια σας προσεχτικά σήμερα. Αν δεν είστε ξεκάθαροι, το ταίρι σας είναι πιθανό να παρεξηγήσει αυτό που λέτε. Αν έχετε κάποια αμφιβολία ότι έχουν πιάσει το πραγματικό νόημα των λεγομένων σας, ρωτήστε τους για να βεβαιωθείτε.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Ξέρετε ακριβώς τι θέλετε σήμερα, τώρα απλά πρέπει να καταλάβετε πώς να το πάρετε. Ανταλλάξτε ιδέες με το ταίρι σας, μπορεί να έχουν κάποιες ιδέες που θα σας οδηγήσουν στην απάντηση που ψάχνετε.

ζωδια Παρθένος
Η αφοσίωσή σας στο να κάνετε τη σχέση σας να λειτουργήσει σημαίνει πολλά για το ταίρι σας. Ξέρουν ότι μπορούν να βασιστούν πάνω σας όταν γίνονται δύσκολα τα πράγματα. Θυμηθείτε ότι κι εσείς μπορείτε να κάνετε το ίδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Ζυγός
Αν η ζωή σας στο σπίτι μοιάζει να είναι εκτός ισορροπίας, ρίξτε μια ματιά στο τι πραγματικά συμβαίνει και αναρωτηθείτε τι μπορείτε να αλλάξετε. Το ταίρι σας μπορεί να μην έχει καν επίγνωση ότι νιώθετε έτσι.

ζωδια Σκορπιός
Αν κουραστήκατε να περιμένετε για κάτι να συμβεί, ήρθε η ώρα να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας. Σήμερα το βράδυ σχεδιάστε εσείς τα πλάνα σας μαζί με το ταίρι σας. Θα το λατρέψουν που παίρνετε εσείς τα ηνία.

ζωδια Τοξότης
Ανταλλάξτε ιδέες με το ταίρι σας σήμερα για να βρείτε τρόπους να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα. Αν χρειάζεστε έμπνευση, θέστε ένα στόχο και υποσχεθείτε ο ένας στον άλλο ένα ρομαντικό δώρο όταν θα τον πετύχετε.

zwdia-fotia

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Αιγόκερως
Θα ξεκινήσετε να βλέπετε τους καρπούς των σχεδίων που έχετε κάνει με το ταίρι σας. Γιορτάστε το λίγο, αλλά μην αφαιρεθείτε πολύ. Έχετε πολύ δρόμο μπροστά σας μέχρι να τελειώσετε.

ζωδια Υδροχόος
Αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα το πρωί στην οργάνωσή σας, διαφορετικά μπορεί να πολεμάτε όλη την ημέρα. Αν όμως ξεκινήσετε στραβά, όλα θα γίνουν καλύτερα όταν επιστρέψετε και πάλι στο σπίτι και δείτε το ταίρι σας.

ζωδια Ιχθύες
Μια έκπληξη από έναν καλά δικτυωμένο φίλο μπορεί να έρχεται προς το μέρος σας σήμερα. Αυτή μπορεί αν είναι η ευκαιρία να πάτε το ταίρι σας στην παράσταση που ήθελε να δει. Φροντίστε να δώσετε τις ευχαριστίες σας εκεί που οφείλονται.

tarw-zwdia