αστρολογικες προβλεψεις για δύο 15/12 Πέμπτη

kiniseis-apoplanisis-zwdia

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 15/12 Πέμπτη

ζωδια Κριός
Νιώθετε εντελώς εκνευρισμένοι; Το να κρύψετε αυτά τα συναισθήματα δεν θα κάνει τα πράγματα καλύτερα – ακριβώς το αντίθετο! Φροντίστε να ενημερώσετε το ταίρι σας για το τι σας συμβαίνει, αλλιώς αυτά τα συναισθήματα μπορεί να διαρρεύσουν με απρόσμενους τρόπους.

ζωδια Ταύρος
Είναι εύκολο να δείτε που πάτε και οι δυο σας αν κάνετε μια συντονισμένη προσπάθεια να φτάσετε εκεί μαζί. Ας κρατάει ο ένας τον χάρτη ενώ ο άλλος οδηγεί. Και το κυριότερο, μην ξεχνάτε τα σνακ.

 

ζωδια Δίδυμοι
Τα πλάνα είναι υπέροχα, αλλά μπορεί να γίνεται ιδιαίτερα άκαμπτοι – ειδικά μέσα στη σχέση σας. Να θυμάστε ότι υπάρχουν δύο άνθρωποι και πολλοί διαφορετικοί παράγοντες που εμπλέκονται σε αυτά που συμβαίνουν.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Αν έχετε χτυπήσει σε εμπόδιο στη σχέση σας, κάποιες φορές πρέπει απλά να περιμένετε να μπουν ξανά τα πράγματα στο δρόμο τους, από το να βιάζεστε να εφαρμόσετε διάφορες βοηθητικές «λύσεις». Έχετε λίγη υπομονή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Λέων
Το να βάζετε λόγια στο στόμα του ταιριού σας είναι μια επικίνδυνη συνήθεια. Διοχετεύστε όλη αυτή την ενέργεια σε μια δημιουργική προσπάθεια – ίσως ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε όλες αυτές τις καταπληκτικές ατάκες σε ήρωες σε ένα διήγημα.

ζωδια Παρθένος
Ποιος από τους δυο σας είναι το καλαμάκι που ανακατεύει το ποτό; Στον δικό σας έρωτα μπορεί να χρειάζεται να εναλλάσσετε τον ρόλο του ηγέτη. Αλλιώς η κατάσταση μπορεί να καταλήξει σε ένα βρεγμένο μπέρδεμα.

ζωδια Ζυγός
Δώστε στους άπιστους Θωμάδες τα παπούτσια στο χέρι όταν πρόκειται για τη σχέση σας. Εσείς ξέρετε ποιος και τι σας αρέσει και ενώ οι φίλοι σας μπορούν να έχουν τις απόψεις τους, αυτές που μετράνε πρώτες είναι οι δικές σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Είστε συνήθως σκληρό καρύδι, αλλά λιώνετε μπροστά στα γλυκά λόγια του ταιριού σας. Δείτε αν μπορείτε να πάρετε όλη αυτή τη ζάχαρη και να φτιάξετε ένα γλυκό που θα απολαύσετε και οι δύο – μόνοι σας.

ζωδια Τοξότης
Ο χρόνος είναι στο πλευρό σας. Οπότε αντί να προσπαθείτε να εφαρμόσετε το τετράγωνο σε στρογγυλή τρύπα οπωσδήποτε, κρατήστε την ενέργεια σας και αφήστε την κατάσταση να λυθεί από μόνη της. Θα συμβεί αν την αφήσετε.

ζωδια Αιγόκερως
Η τέχνη της επικοινωνίας σημαίνει κάτι περισσότερο από το να είστε καλοί με τα λόγια – αν και αυτό οπωσδήποτε βοηθάει. Έχει να κάνει και με τη στάση σας. Πώς μπορείτε εσείς και το ταίρι σας να φτάσετε σε ένα βαθύτερο επίπεδο κατανόησης;

ζωδια Υδροχόος
Νιώθετε πως τελευταία δεν έχετε θέματα να συζητήσετε με το ταίρι σας; Τι λέτε να φύγετε για λίγες μέρες; Ξεχωριστές διακοπές, δηλαδή. Όσο κι αν θέλετε ο ένας τον άλλο, χρειάζεστε κάποιον χρόνο ξεχωριστά κάθε τόσο.

ζωδια Ιχθύες
Η λέξη της ημέρας είναι Κανάκεμα. Αν πείσετε το ταίρι σας να σας ακολουθήσει στα σχέδια σας, απολαύστε μια μέρα πολυτέλειας μαζί. Αν όχι, τραβήξτε ο καθένας το δρόμο του και βρεθείτε μετά.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera